Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (329. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.328
Cevap
797
Favori
1.761.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
49 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: 1mustafa1

bilinmeyen bir ormana paraşütte düşerken uyanan değişik karakterlerde birçok kişi ormanda ilginç şeylerle karşılaşıyorlar. çok boynuzlu hayvanlarda paraşütle önceden oraya atılmışlar ve çok zor ölüyorlar. ellerinde silah bulunan bu kişiler hayat mücadelesi verirken otobüs mola verdi ve gerisini seyredemedim. lütfen yardım.

• ARKADASLAR SIRF BU FILM ICIN BURAYA KAYIT OLDUM ARADIGIM FILM ESKI BI FILM DEGIL KOMEDI BILIMKURGU 4-5 ARKADAS OLABILIRLER BUNLAR ESKIDEN BIRA ICMEK ICIN GIRDIKLERI BI YERDEN ATILIR VB UZUN BI ARADAN SONRA TEKRAR BULUSURLAR BIRA ICMEK ICIN AYNI YERE GIDERLER ICERLER GERI DÖNECEKKEN DUNYADA BI ANDA BI ISTILA BASLAR UZAYLILAR INSAN BEDENLERINI ELE GECIRMISLERDIR ONLARIN PESINE DUSERLER
  • arkadaşlar hatırladığım kadarayıla filmde çocuklar vardı bi kutu buluyorlardı içinden bi oyun çıkıyordu oyun içinde yapılan hamleler gerçek filan oluyordu evin içini hayvanlar filan basıyor hatırladıklarım bunlar filmden filmde çok bilindik ama aklıma ismi bir türlü gelmedi ?

Orijinalden alıntı: burakA61

arkadaşlar hatırladığım kadarayıla filmde çocuklar vardı bi kutu buluyorlardı içinden bi oyun çıkıyordu oyun içinde yapılan hamleler gerçek filan oluyordu evin içini hayvanlar filan basıyor hatırladıklarım bunlar filmden filmde çok bilindik ama aklıma ismi bir türlü gelmedi ?

?

• Merhaba arkadaşlar yaklasık 3-4 sene önce izlediğim bir filmi hatırlamaya calısıyorum film yanlıs hatırlamıyorsam tao sanatı üzerineydi uyurgezer bir adam gece yürürken bi kadının üst camından yatagına düsüyordu ve hikaye böyle baslıyordu kadın ona sevişmeyi sexi öğretiyordu yaklasık 2 saatir bu filmi arıyorum ama hatırlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimperan -- 6 Ekim 2013; 19:29:47 >
  • bugün demirören teknosada tv de gördüm adamın kafasında siyah maske yada kafes gibi bişi vardı amerikan başkanın resmini yırtıyordu habire konuşuyodu hapisaneden mahkumları kaçırıyordu son olarakta gördüğüm filmde büyük bi uçağın küçük bi uçağı çelik halat gibi bişiyle yakalıyorlardı. bu filmin ismini bilen varsa bana acil yazabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogun123 -- 6 Ekim 2013; 21:10:16 >
  • Çok eski olmayan bir film.Başrolde sarışın bir kadın var.Amerika'da radyo istasyonları olur büyük çanakları vardır.Uzaya mesaj gönderirler.İşte bu kadın öyle bir istasyonda çalışıyor.Daha sonra uzaylılardan bir mesaj geliyor.Buna bir proje yolluyorlar ve bir tür ışınlanma makinesi yaptırıyorlar.Daha sonra bu kadın ışınlanıyor fakat kimse inanmıyor.

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Çok eski olmayan bir film.Başrolde sarışın bir kadın var.Amerika'da radyo istasyonları olur büyük çanakları vardır.Uzaya mesaj gönderirler.İşte bu kadın öyle bir istasyonda çalışıyor.Daha sonra uzaylılardan bir mesaj geliyor.Buna bir proje yolluyorlar ve bir tür ışınlanma makinesi yaptırıyorlar.Daha sonra bu kadın ışınlanıyor fakat kimse inanmıyor.

Orijinalden alıntı: beterböccük

Arkadaşlar;bende bu filmi arıyorum. Afişi var ama filmin kendi ismini bilmiyorum.

Aradığın bir film değil dizi bildiğim kadarıyla.

http://www.imdb.com/title/tt2338795/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 6 Ekim 2013; 22:47:53 >

Orijinalden alıntı: ogun123

bugün demirören teknosada tv de gördüm adamın kafasında siyah maske yada kafes gibi bişi vardı amerikan başkanın resmini yırtıyordu habire konuşuyodu hapisaneden mahkumları kaçırıyordu son olarakta gördüğüm filmde büyük bi uçağın küçük bi uçağı çelik halat gibi bişiyle yakalıyorlardı. bu filmin ismini bilen varsa bana acil yazabilirmi

Biraz saçma bir tahmin ama "The Dark Knight Rises" diyesim geldi.
  • merhaba arkadaşlar ben bir film anlatacam filmin içeri konusunda şöyle bir olay vardı peyzaj mühendisi gibi bişeydi erkek bi eve taşınıyor yeni evde bi kadın görüyor kadın sen kimsin hırsız felan diye bağırıyor ama kadın aslında bi ruh hayalet gibi bişey daha önce o evde yaşamış ve bi hastanede komada yıllarca yatmış bir kadın erkek araştırıyor felan buluyor sonra zamanla arkadaş oluyorlar kadın o ara hala komada hastanede yatıyor ve sadece o erkeğe görünüyor kadının ailesi ablası daha doğrusu komada yıllarca yatmakta olan kardeşinin fişinin çekilmesine karar veriliyor felan derken erkek elinden geleni yapıyor çekilmemesi için felan sonunda öpüyordu kadını uyanıyordu herhalde kadın uyanınca hatırlamıyordu galiba söyle bi filmdi romantik drama türünde bişey lütfen yardımcı olun

Orijinalden alıntı: Cane®

Son zamanlarda bir film vardı, bu film neydi, adı neydi gibi konular açılmaya başladı.Bu konuda adını hatırlamadığınız filmleri yazabilirsiniz.

Her şey düzenli bir forum için.

Ekleme:
    Konunun temeli spoiler olduğu için bu konuda spoiler butonu kullanılmamaktadır. İzlemediği filmler hakkında bilgi öğrenen arkadaşlar buna dikkat etsinler :)

arkadaşlar herkese merhaba;
    bende bir kaç sene önce bir film izlemiştim yarısına kadar hatırlıyorum devamını izleyemedim.adını bulamadım bir türlü.bahsedeyim belki tahmin edebilir ve yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum. :-)

filmde 2 abd ajanı(cıa veya fbı emin değilim) ve abd li gizli bir grup ajanı hindistana gidiyorlardı.orada kod adı Müslüman bir kimyasal silah biligileri taşıyan casus peşindeydiler.bir otelde olduğuna dair istihbarat alıyorlar ve iki ajan otele giriş yaparken aynı casusun peşinde olan Müslüman bir terörist grup oteli komple rehin alıyor ve rastgele insanları öldürüyordu.bütün otel odalarını lobiye topluyorlardı.ve casusu bulmak için kimliklere bakıyordu.ajanlar ortaya çıkmamak için bir şekilde otel odalarına kaçıp casusu önceden bulmaya çalışıyorlardı.
    Casus Müslüman erkek kod adlı ama aradıkları casusun fiziksel özelliklerini kimse bilmiyordu.Casus aslında bir kadındı ve ajanlardan biri otele girerken bu kadına sarkıntılık yapıyordu.kadının kimliğini tespit ediyorlardı ama kadın casus olduğunu inkar edip casusun kocası olduğunu söylüyordu.sonradan dışarıdaki gizli ajanlar cinsiyetinin kadında olabileceğini söylüyordı ve o sırada kadın sessizce ellerinden kaçıyordu.diğer terörist grupta kadını arıyordu.dışarıdaki gizlenen abd ajanlarıda(başlarında bir kadın rütbeli vardı)Hindistan askeri kuvvetlerine haber verip ortak çalışmak istiyorlardı falan.pakistanlı bir ajandı sanırım.aranılan casus ile abd ajanlarına bilgi sunuyordu.

net anlatamadım belki ama filmi hatırlayan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.. :-)

Orijinalden alıntı: postal76

* Ben 1990 -1992 yıllarında trt-2 de seyretmiştim...Western korku gerilim...
    * Bir grup genç eğlence ve tatil için orman evine yerleşirler Ama onları orada ölmeyen beyaz atlı efsane bir adam beklemektedir...
    * Filmin başında bir adamı atının üstünde (kovboy usulü) ağaca asıyorlar. Ertesi gün atının kişnemesi ile adam gözlerini açıyor... Efsane adam..!!!
    * Son sahnede başrol oyuncusu adamın kafasını kılıçla uçuruyor... kafa yerde... Sonra atın kişnemesi ile başsız vücut atının üstünde dört nala gelip kafasını yerden alıp gidiyor...
    * Bulana çok teşekkür ederim...Çok makbule geçer.. 3 yıldır arıyorum...
    https://www.youtube.com/watch?v=rLi8-OM5iLQ (buna benziyor fakat değil)

Filmi anladım ve seyretmiştim. Fakat ben de ismini hatırlayamadım... Bunu bu forumda da bulmanız zor bence... Atında ağaçta asmışlardı adamı.. Atı bağırmıştı ve uyanmıştı.. Efsane ya...
  • arkadaslar kombıyı petek modunda ılk calıstırdıgımda 70 derece ısıya gelene kadar uzun sure calısıyor sonra otomatık duruyor ve bır daha acılmıyor petekler buz gıbı oluyor dereceyle oynuyorum 10 15 sanıye ıcınde tekrardan atesleme yapıyor hızlı bır sekılde 40 50 60 70 dereceye gelıp ısıkları tekrardan 10 15 sanıye ıcınde kapanıyor bu sorunu neden yapar kombının markası arıston matis FF
    ama bazen uzun aradan sonra kendılıgınden calısabılıyor
  • Kadın erkek arkadaşıyla kavga ediodu bi restoranda.Arabasına biniodu yağmur filan yağıyodu,kadın kaza yapıodu.Uyandığında hristiyanların cesetleri süslemesi için verdikleri bi adamın orda buluodu kendini,adam sen öldün diodu kadın inanmıodu filan en sonunda inanıodu gömüolardı kızı.Ondan sonra erkek arkadaşı öldüğüne inanmadığı için mezarından çıkarmaya giderken kızı oda kaza yapıodu,buda uyandığında bu adamın mekanda oluodu adam bunada sen öldün diodu filan.Şu filmin adını bi söyleyin bana ya kafayı yicem. Şimdiden teşekkürler.

Orijinalden alıntı: bugatti_veyron

arkadaslar kombıyı petek modunda ılk calıstırdıgımda 70 derece ısıya gelene kadar uzun sure calısıyor sonra otomatık duruyor ve bır daha acılmıyor petekler buz gıbı oluyor dereceyle oynuyorum 10 15 sanıye ıcınde tekrardan atesleme yapıyor hızlı bır sekılde 40 50 60 70 dereceye gelıp ısıkları tekrardan 10 15 sanıye ıcınde kapanıyor bu sorunu neden yapar kombının markası arıston matis FF
    ama bazen uzun aradan sonra kendılıgınden calısabılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 8 Ekim 2013; 14:50:04 >
    Bir haftadır arıyorum bir türlü bulamadım sevilisi yada kocası hapisteyken onun kaçmasına yardım etmek için mafya babasıyla ilişkiye girip sonunda kaçmasını sağlayan bir kadın vardı bir türlü filimi bulamadım.Yardımlarınız için teşekkürler.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.