Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (5 Mobil) - 7 Masaüstü5 Mobil
5 sn
20.252
Cevap
792
Favori
1.705.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusura bakmayın bir türlü nasıl yazacağımı bulamayınca buraya yazdım
    Arkadaşlar 10-15 yıl önce izlediğim bir film vardı bir türlü adını hatırlayamadığım için bulamadım.
    2 zenci kardeş vardı anneleri öldürülünce ayrı düşüyorlardı daha doğrusu küçük kardeş abisininde öldüğünü zannederek oradan kaçıyordu.
    zamanla büyüyordu kasabanın birinde annesi ve abisini öldürenlerden bgirini görünce onları öldürmeye karar veriyordu ama beceremiyordu. yaşlı bir kovboyla tanışıyordu ondan kendisini eğitmesisi istiyordu. kovboy çıplak ellerinle bir ayıyı öldürürsen seni eğitirim gibi bir cevap veriyordu vazgeçmesi için oda inanıp ayı bulmaya gidiyordu hatta öldürüyordu. kovboy onu eğittikten sonra o adamların başına bela olmaya başlıyordu zamanla adamlarda ondan bir türlü kurtulamıyordu. filmin sonlarına doğru adamlar bir kelle avcısı yada tetikçi diyelim birini tutuyorlardı bizim adamı öldürmesi için tuttukları adamın lakabı da mezarcı yada cenazeci gibi birşeydi. sonunda kardeşler birbirini tanıyor ve adamları beraber haklıyorlardı.
  • X kare kullanıcısına yanıt
    Hocam evet aradığım film bu çok teşekkür ederim
  • metalist98 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yok mu hatırlayan ?
  • çok eskiden izlediğim bi film vardı bir evde parkelerin falan altında yaşayan küçük insanlar vardı , evde yaşayan ailenin çocuğuyla arakadaş falan olmuşlardı ya aklıma pek fazla bir şey de gelmiyo eğer bilen hatırlayan varsa yardımcı olsun lütfen. Film animasyon değil bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErnoNemecek

çok eskiden izlediğim bi film vardı bir evde parkelerin falan altında yaşayan küçük insanlar vardı , evde yaşayan ailenin çocuğuyla arakadaş falan olmuşlardı ya aklıma pek fazla bir şey de gelmiyo eğer bilen hatırlayan varsa yardımcı olsun lütfen. Film animasyon değil bu arada.

The Borrowers(1997)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 19 Eylül 2013; 18:02:41 >
  • ben aradığım filmi cine5 te izlemiştim.terkedilmiş büyük bir binada yaşayan,içeri giren herkesi öldüren bi adam vardı.polis ekipleri falan giriyordu içeriye karanlık bi yere herif hepsini hallediyordu.adamın yüzü pek görünmüyodu filmin çoğunda ama keldi sanırım,tavanda falan gezinip polisleri öldürüyodu,çok hızlıydı.(başrolde kadın oynuyordu sanırım.ve kadınları tutsak aldıydı galiba.binanın küçük tünelleri vardı bide ama aynı filmmi emin de değilim).belki 10 yıllık falandır film.
  • Arkadaşlar önceden bir film izlemiştim tekrar izlemek istiyorum ama ismi aklımda değil sadece biraz hatırlıyorum . Film banka soygunuyla alakalı bir filmdi ve bir sahnesinde patenle fayansların arasından geçerek soygun yapılmıştı. Bu filmi bilen varsa ltfen yardımcı olsun
  • S.a Beyler aradığım film
    Bi adamı bebeklik anından beri kameralara alıyolar büyük bi mekan kurmuşlar adam burda büyüyor yaşıyor flaan sonra farkına varıp ordan kaçmayı başarıyor. Daha önce izlemiştim adını hatırlayamadım Sanırım Realyt Şow gibi bişeydi ama emin değilim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbravo

S.a Beyler aradığım film
    Bi adamı bebeklik anından beri kameralara alıyolar büyük bi mekan kurmuşlar adam burda büyüyor yaşıyor flaan sonra farkına varıp ordan kaçmayı başarıyor. Daha önce izlemiştim adını hatırlayamadım Sanırım Realyt Şow gibi bişeydi ama emin değilim.
    Teşekkürler.

• arkşlr benim ismini hatırlayamadığım filmin konusu şöyleydi:film ortadoğudaki bir amerikan askeri birliğinde geçiyordu.filmin daha hemen başında bu birlikte bir patlama oluyordu.patlama ile ilgili inceleme yapmak ve güvenliği sağlamak için birliğin personel sayısı iki katına çıkarılınca daha önceden birliğe sokulmuş olan içi patlayıcı dolu bir ambulans daha şiddetli bir şekilde patlıyordu.sanırım 7-8 sene öncesinin bir filmiydi.filmin ismi konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
  • Beyler eskilerden bir zombi filmi belki 90'lar belki 80'ler belki de 70'ler orasını bilmiyorum. Filmden hatırladığım bazı sahneleri yazayım. Filmin başında birkaç adam kel bir adamı -ki bu şahıs zombi istilasına sebep olacak bir zombi- fırında yakıyor. Hatta bu zombi ölmüyor diye kesip parçalamışlar tabi yine ölmemiş. Hatta eli yere düşünce örümcek gibi hareket ediyor oraya buraya gidiyor. Neyse elemanlar bu zombiden kurtulmak için yağmurlu bir günde parçalanmış zombiyi fırında yakıyorlar. Zombinin yanan bedeninden çıkan dumanlar yağmurla karışıp asit yağmurlarına sebep oluyor. Asit yağmurları da mezarlıktaki toprağı suluyor ve mezarlardan ölüler bir bir çıkıp insanlara saldırmaya başlıyor. Bu ölülere zombi de diyebiliriz. Filmi farklı yapan şeyse zombiler insanların sadece beyinlerini yiyorlar hatta "Beyin Beyin!" diye sesleniyorlar.

Filmin hiç unutamadığım bir sahnesi de şu: Zombiler her yeri istila etmiş, oraya buraya saldırıyorlar. Ambulanstaki biri bir yaralıyı görüp yardım çağırıyor ambulansın telsiziyle o sırada adamı bir zombi ısırıp öldürüyor. Telsizden sesler geliyor "cevap verin" gibisinden. Zombi telsizi alıp konuşuyor "Daha fazla yardım gönderin" gibisinden bir şeyler söylüyor

İzleyenler mutlaka bilir bu filmi, bana ismi lazım. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Film bu galiba ama emin olamadım. Konusuna bakılırsa bu sanırım.

divxplanet.com
    divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
    http://divxplanet.com/sub/m/2839/The-Return-of-the-Living-Dead.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Eylül 2013; 23:10:55 >
  • adam hiç hasta olmuyor yıllardır hava alanında çalışıyor izin bile almadan bir gün tekerlekli sandalye bir adam geliyor cam kemik hastalığı vardı sanırım diğer dünyada benim gibileri varsa sağlam hasta olmayanlarda vardır gibi bişeyler söyleyip seni buldum falan diyor
    filmin sadece bu kısmını hatılıyor film izlemedim güzel bir filmmi onuda bilmiyorum bilen ark varsa yazarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi_be

adam hiç hasta olmuyor yıllardır hava alanında çalışıyor izin bile almadan bir gün tekerlekli sandalye bir adam geliyor cam kemik hastalığı vardı sanırım diğer dünyada benim gibileri varsa sağlam hasta olmayanlarda vardır gibi bişeyler söyleyip seni buldum falan diyor
    filmin sadece bu kısmını hatılıyor film izlemedim güzel bir filmmi onuda bilmiyorum bilen ark varsa yazarsa sevinirim

http://www.imdb.com/title/tt0217869/ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Beyler eskilerden bir zombi filmi belki 90'lar belki 80'ler belki de 70'ler orasını bilmiyorum. Filmden hatırladığım bazı sahneleri yazayım. Filmin başında birkaç adam kel bir adamı -ki bu şahıs zombi istilasına sebep olacak bir zombi- fırında yakıyor. Hatta bu zombi ölmüyor diye kesip parçalamışlar tabi yine ölmemiş. Hatta eli yere düşünce örümcek gibi hareket ediyor oraya buraya gidiyor. Neyse elemanlar bu zombiden kurtulmak için yağmurlu bir günde parçalanmış zombiyi fırında yakıyorlar. Zombinin yanan bedeninden çıkan dumanlar yağmurla karışıp asit yağmurlarına sebep oluyor. Asit yağmurları da mezarlıktaki toprağı suluyor ve mezarlardan ölüler bir bir çıkıp insanlara saldırmaya başlıyor. Bu ölülere zombi de diyebiliriz. Filmi farklı yapan şeyse zombiler insanların sadece beyinlerini yiyorlar hatta "Beyin Beyin!" diye sesleniyorlar.

Filmin hiç unutamadığım bir sahnesi de şu: Zombiler her yeri istila etmiş, oraya buraya saldırıyorlar. Ambulanstaki biri bir yaralıyı görüp yardım çağırıyor ambulansın telsiziyle o sırada adamı bir zombi ısırıp öldürüyor. Telsizden sesler geliyor "cevap verin" gibisinden. Zombi telsizi alıp konuşuyor "Daha fazla yardım gönderin" gibisinden bir şeyler söylüyor

İzleyenler mutlaka bilir bu filmi, bana ismi lazım. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Film bu galiba ama emin olamadım. Konusuna bakılırsa bu sanırım.

divxplanet.com
    divxplanet.com - En iyi divxplanet bilgi ve alim kaynaklar.
    http://divxplanet.com/sub/m/2839/The-Return-of-the-Living-Dead.html

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

http://www.imdb.com/title/tt0217869/ ?

allah razı olsun indiriyorum şimdi
    bende google ne yazıp aramadımki hasta olmayan, cam adam bulamadım aramayı bilmek lazım
    tekrar teşekkürler
  • minik insanlar bir insanı iplerle baglarlar
    hatta resimde ekledim yardımcı olursanız sevinirim
    http://o1309.hizliresim.com/1f/t/t0n1p.jpg
  • VENTOM V kullanıcısına yanıt

bu olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

http://www.imdb.com/title/tt1320261/?ref_=nm_flmg_act_12
    bu olabilir mi?

bu 2010 daha eski bir film olması gerekiyordu ama ilgin için tsk ederim
  • VENTOM V kullanıcısına yanıt
    eminmisin,resimdeki oyuncu jack black .bu filmde oynayan da aynı kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gigaerman

eminmisin,resimdeki oyuncu jack black .bu filmde oynayan da aynı kişi.

Tmm Kardeş Tskler
    Aradıgım evet bu filmdi tskler
    Aradıgımı bu kadar çabuk bulmamda yardımın için sonsuz Tskler
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.