Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.251
Cevap
792
Favori
1.703.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film1 : mimar yada inşaat mühendisi bir adam var, balerin bir kadına kafayı takıyor, kadını evini gözetliyor sonra kadın onu evine çağırıyor..sonra bunlar evleniyorlar, evlendikten sonra kadın bu adama oyun oynuyor ve adamı akıl hastanesine düşürüyor. filmin sonunda adamı ziyarete gidiyor hastaneye. adamda onu orda öldürüyor. bu kadar :)

film2 : filmde pek hatırlayamadım net olarak ama tek şey kadının yaptığı bir yemek veya sürdüğü bir koku..bu koku vanilya kokusu veya başka bir koku..adam bu kokuyla kadına aşık oluyordu.film romantik bir filmdi

film3 : "temel içgüdü 1" filminin 55.dk sındaki sahnede tv deki film? :)

[simage][/simage]
    çok az detay verebildim :( umarım bulunur :)
  • selamlar
    "bi okulda (okul mu emin değilim) gençler öğretmenlerine galiba kızıp ona büyü yapmaya çalışıyor, adamın resmini kullanıyolar ama resim adamın boğazından yırtılıyor, büyü tutuyor ve gerçek hayatta da adamın boğazı kesiliyor ama bunlarla uğraşmaya devam ediyor"

umarım bulabilirsiniz,

• quote:

Orijinalden alıntı: deadsnow32

quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

çok eskiden izlediğim bi film vardı

uzaylılar insana benziyorlar. sadece gözleri büyük siyah ve gözlük takıyorlar.

tşk ler ama bu değil o film en kötü 97 yapımı olması lazım adamın arabası grand voyoger di 97 de çıkan kasalardan , bide buna yardım eden adamın da hummeri vardı. uzaylıların gözleride büyük ve siyahtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

çok eskiden izlediğim bi film vardı

uzaylılar insana benziyorlar. sadece gözleri büyük siyah ve gözlük takıyorlar.

http://www.imdb.com/title/tt0127276/

tşk bu filmdi.
  • kötü adamlar esir yada rehineleri halka şeklinde bir odada
    her birine bir silah verip diğerine sıkmasını istiyor biri sıkmıyordu

neydi bu filmin adı arkadaslar bilen var mı?
  • [size=1]Merhaba, Ben de 2001 de teleon da yayınlanan bir korku filminden bahsedeceğim. Adını bulamadım. Filmde kadını birisi öldürmeye çalışıyor. Kadın kocasına anlatıyor. Beraber bulmaya çalışıyorlar. Filmin sonunda kadın kocasına başka şehire gitmek istediğini söylüyor. Ertesi sabaha uçak bileti alıyorlar. Gece yarısı
    sabaha doğru evden ilginç şeyler oluyor. Kocası evin alt katına iniyor. Kadın yukarıdaki odada yalnız kalıyor. Kadın kocasını merak ediyor. Aşağıya inerken kocasının onu öldürmeye çalıştığını öğreniyor.
    Adını bilen v
    arsa lütfen yazabilir mi
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefkelim -- 20 Ağustos 2013; 0:25:54 >
  • lefkelim L kullanıcısına yanıt
    direk bu film geldi aklıma
  • sanırım bir kaç yıl önce e2 yada cnbc-e de çıkmıştı.anne baba çocuklarını hayata döndürmek için şeytanla anlaşma yapıyorlardı.eğer ölen çocukları 12 çocuk öldürürürse çocukları geri gelecek. 11 tanesini öldürüp geriye 1 tane kalınca yoldan geçen bir kızı kandırarak getiriyorlar.çocuğun yanına atıyorlar ancak çocuk kıza aşık oluyor(çocuk canavar gibiydi insan formatından çıkmış)sonunda çocuk kızı parçalıyıp hayata dönüyordu.ancak çocukta bir anlaşma yapmış.eğer 2 yetişkini öldürürse kız geri gelecek ve çocuk anne babasını öldürüyor kız hayata dönüyor.hatırlayan var mı?

bakın bunu burda okudum ve aklıma takıldı bende bu filmi arıyordum lütfen yardımcı olun sırf onun ıcın buraya yazıyorum lütfennn yardım edin
  • Ben bir film daha sormak istiyorumm :) birşey hatırlayamıyorum tek hatırladğım gazete dağıtan çocuğun dokunduğu herşeyi altın olması. İşaret parmağı ile oluyordu. İlk bir kutu kola altın olmuştu hatta bir ara anneannesi bile altın olmuştu . Filmin adını unuttum :(
  • yardımlarınız için teşekkür ederim. Fakat bu film değil. Benim bahsettiğim filmde hayal varlıklar yoktu. Direk kadının öldürmeye çalışan bir adam var. Kocası ile ertesi sabah uçağa gitmek için plan yapıyorlar. Fakat adam sabah olmadan karısına evde plan kuruyor.
  • lefkelim L kullanıcısına yanıt
    Hocam bununda konusu aynı filmin sonunda karısını öldürmeye çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: anadolukartalı

Ben bir film daha sormak istiyorumm :) birşey hatırlayamıyorum tek hatırladğım gazete dağıtan çocuğun dokunduğu herşeyi altın olması. İşaret parmağı ile oluyordu. İlk bir kutu kola altın olmuştu hatta bir ara anneannesi bile altın olmuştu . Filmin adını unuttum :(

http://www.imdb.com/title/tt0119667/ ?
  • "bi okulda (okul mu emin değilim) gençler öğretmenlerine kızıp ona büyü yapmaya çalışıyor, adamın resmini kullanıyolar ama resim adamın boğazından yırtılıyor, büyü tutuyor ve gerçek hayatta da adamın boğazı kesiliyor ama bunlarla uğraşmaya devam ediyor"
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasblas

sanırım bir kaç yıl önce e2 yada cnbc-e de çıkmıştı.anne baba çocuklarını hayata döndürmek için şeytanla anlaşma yapıyorlardı.eğer ölen çocukları 12 çocuk öldürürürse çocukları geri gelecek. 11 tanesini öldürüp geriye 1 tane kalınca yoldan geçen bir kızı kandırarak getiriyorlar.çocuğun yanına atıyorlar ancak çocuk kıza aşık oluyor(çocuk canavar gibiydi insan formatından çıkmış)sonunda çocuk kızı parçalıyıp hayata dönüyordu.ancak çocukta bir anlaşma yapmış.eğer 2 yetişkini öldürürse kız geri gelecek ve çocuk anne babasını öldürüyor kız hayata dönüyor.hatırlayan var mı?

bakın bunu burda okudum ve aklıma takıldı bende bu filmi arıyordum lütfen yardımcı olun sırf onun ıcın buraya yazıyorum lütfennn yardım edin

• Film de yer kabuğunun tektonik hareketler yüzünden depremler oluyordu ne bilim magma felan çıkıyordu yüzeye daha sonra bilim adamlar köstebek adlı bir makineyee binip özel giysilerle dünya çekirdeğine inip patlayıcı yerleştiriyorlardı çok önceden izlediğim bu filmin ismini hatırlayamadım.. acaba bilen var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

kötü adamlar esir yada rehineleri halka şeklinde bir odada
    her birine bir silah verip diğerine sıkmasını istiyor biri sıkmıyordu

neydi bu filmin adı arkadaslar bilen var mı?

yardım lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oncu_ahmet

Film de yer kabuğunun tektonik hareketler yüzünden depremler oluyordu ne bilim magma felan çıkıyordu yüzeye daha sonra bilim adamlar köstebek adlı bir makineyee binip özel giysilerle dünya çekirdeğine inip patlayıcı yerleştiriyorlardı çok önceden izlediğim bu filmin ismini hatırlayamadım.. acaba bilen var mıdır?

The Core

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filme ATV'de rastgelmiştim, zamanda yolculuk yapan bir grup arkeolog gencin yaşadığı olaylar anlatılıyodu. Bunlar bi yerde kazı yaparken kazı yerine bi kadın gelip oğlunu bulmalarını istiyordu. Aslında o kadın geçmişte yaşamış biriydi. Akabinde elemanlar mola esnasında göle giriyolar yüzmek için, dalıyolar falan derken gölden çıktıklarında kendi zamanlarında değil, geçmişte bir zamanda olduklarını fark ediyolar. Ülke savaş içerisinde, bunları yakalayıp esir alıyolar. Aslında oğlunu bulmalarını isteyen kadın bu zamanda yaşayan bir hemşireymiş, derken esir kampında bu kadının oğluna rastlıyolar, elemanların biri hemşirenin birine aşık oluyo, filmin sonunda o kız ölüyo ve bunlar tekrar göle dalıp kendi zamanlarına geçiş yapıyolar ve kazıda buldukları iskelet ve kemik parçalarının geçmişteyken tanıştığı kişilere ait olduğunu anlıyolar vs.. devam ediyo. Rus yapımı bi film olduğunu hatırlıyorum ama emin de değilim. O an izlerken öyle bi izlenime kapılmıştım. Hatırlayan var mı böyle bi film..?
  • tergen T kullanıcısına yanıt
    hayır malesef bu film değil .s fakat buna benzer onda askeri ve bilim adamlarıyla ısıya dayanıklı giysiler giyerek aracın içine biniyorlardı araç yerin altına delerek iniyor belirli stratejik noktalarda inip patlayıcı yerleştiriyorlardı .s daha sonra bir deniz den çıkıyordu araç...
  • 1. Bir kız bir oğlanı ders çalıştırıyor başarılı olması için bildiği her soru için bir kıyafetini çıkarıyor. En akılda kalıcı sahnesi bu olsa gerek televizyonda izlemiştim gençlik tarzı bir film olsa gerek.

2. Hayattan sıkılan zengin bir adam arkadaşlarının gittiği bir kulube üye olmak istiyor. Önce kabul etmiyorlar sonra alıyorlar. Sonra adamın bütün parasını yanlış hatırlamıyorsam kimliğini filan çalıyorlar. En sonunda bu adam yada en yakın arkadaşı binadandı sanırım düşüp camın içinden geçiyor ama birşey olmuyor hepsinnin şaka olduğunu anlıyor.

Birde burda birinin bulamadığı film ilgimi çekti Raple-kate diye izlemek istedim ama nette bulamadım türkçe dublajlısını bulabilen varsa yönlendirebilir mi :D

Şimdiden teşekkürler.......
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.