Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.255
Cevap
792
Favori
1.707.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baysan240

finalinde de o yaratığı bir adaya taşıyorlardı bir kaç helikopterle değilmi ?

Evet aynen öyle oluyodu hatırladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngel-

quote:

finalinde de o yaratığı bir adaya taşıyorlardı bir kaç helikopterle değilmi ?

Evet aynen öyle oluyodu hatırladığım kadarıyla.

walla hacı bende bilmiyorum o filmin ismini walla
  • Filmin sonunu falan söyledin bende heyecanlanmıştım aha bilen var diye
  • filmde çok büyük ihtimal Danny DeVito oynuyordu.devito amca morgda çalışıyordu,cesetlerin midesinden çıkan eşyaları filan topluyordu.tek hatırladığım bunlar,çok komik bir filmdi.

bir de dracula filmi arıyorum,komik bir filmdi.bir gazeteci drakula hakkında makale yazmak için kont'un şatosuna gidiyordu.filmin bir sahnesinde brahmın macar dansları 5 çalıyordu.filmde kont evindeki bir örümceğin türüne spatulmaguel diyordu.
  • quote:

Eski bi filmdi.Filmde Uzaylılar dünyaya Godzilla gibi, godzillanın büyüklüğünde bi yaratık gönderiyolardı.İşte sonra insanlar bu yaratığa red alert 2 deki rocketeer lar gibi saldırıyolardı.Sonra yaratık bi tane rocketeer gibi olan adamı yiyodu.Daha sonra yaratık insanların tarafına geçiyodu.Bunu gören uzaylılar bitane daha yaratık gönderiyolardı.2 yaratık savaşmaya falan başlıyodu.Lütfen arkadaşlar tam 2 aydır arıyorum bulamadım.

Koca DH'de şu filmi bilen yok mu ya.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quencia -- 26 Aralık 2010; 3:05:48 >

• genç yaştaki cerrahların bir filmi vardı yakın zamanda da tv de oynadı. bunlar zevk için adam öldürüyorlar sonrada diğer arkadaşlarından nasıl ölmüş olabileceğini söylemelerini istiyorlar. aralarından biri iyi bir çocuk fakat zamanla oda bunların oyununa dahil oluyor falan. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daja

genç yaştaki cerrahların bir filmi vardı yakın zamanda da tv de oynadı. bunlar zevk için adam öldürüyorlar sonrada diğer arkadaşlarından nasıl ölmüş olabileceğini söylemelerini istiyorlar. aralarından biri iyi bir çocuk fakat zamanla oda bunların oyununa dahil oluyor falan. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

filmin adı "kadavra" olması lazım
  • adamımsın:D
    Kadavra
    Pathology
    saol dostum;)
  • quote:

buradaki beethowen parçasını bilen varmı

Parça Eric Serra - Noon olmalı. Beethowen la alakası yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafiz_33187

Arkadaşlar bir film var ama baya eski :) Belki hatırlayan olur :)
    Bir genç çocuk var 20 yaşlarında Bilgisayar üzerinden sanal bir ortam var ve bir gözlük gibi birşeyi takıp bilgisayardan o ortama giriyor kendi yarattığı karakteriyle orda sanal ortamda geziyor böyle bir filmdi tam hatırlamıyorum birde o sanal ortamda bir kızla tanışıyordu 2 de bir onla konuşuyorlardı sanal ortamda bir bar dı sanırım orda masada oturuyorlardı :) Herneyse hatırlayan olursa ve yazarsa süper olur çok teşekkürler şimdiden

Bu filmi hatırlayan kimse yokmu ya :)
  • quote:

Eski bi filmdi.Filmde Uzaylılar dünyaya Godzilla gibi, godzillanın büyüklüğünde bi yaratık gönderiyolardı.İşte sonra insanlar bu yaratığa red alert 2 deki rocketeer lar gibi saldırıyolardı.Sonra yaratık bi tane rocketeer gibi olan adamı yiyodu.Daha sonra yaratık insanların tarafına geçiyodu.Bunu gören uzaylılar bitane daha yaratık gönderiyolardı.2 yaratık savaşmaya falan başlıyodu.Lütfen arkadaşlar tam 2 aydır arıyorum bulamadım.

Kafamı duvarlara vurucam çıksın artık şu filmi bilen ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sethlans

quote:

buradaki beethowen parçasını bilen varmı

Parça Eric Serra - Noon olmalı. Beethowen la alakası yok bildiğim kadarıyla.

• ben de bir film izlemiştim ama adını hatırlayamıyorum yardımcı olabilri misiniz?
    filmde uçaklar pilotlar falan var kuantumlu bir uçak geliştiriyorlar daha sonra uçak birleşik devlerleri uçalklarını saldırıyor bir kadın pilot koreye falan düşüyor :) bu kadar hatırlıyorum yardım edebilri misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzılsaman

ben de bir film izlemiştim ama adını hatırlayamıyorum yardımcı olabilri misiniz?
    filmde uçaklar pilotlar falan var kuantumlu bir uçak geliştiriyorlar daha sonra uçak birleşik devlerleri uçalklarını saldırıyor bir kadın pilot koreye falan düşüyor :) bu kadar hatırlıyorum yardım edebilri misiniz ?

Stealth (2005) olabilir
  • arkadaslar daha once divxm forumda sormustum bilen cikmamisti belki siz bilirsiniz hade
    film tahminimce g. afrikada ya da collerin ve zencilerin oldugu baska bir ulkede geciyordu. bir dene genc bilim adami elinde kendi yaptigi bir cihazla bir seyler arastiriyordu. gece vakti colde ekip olarak durduklari yerde kendi yaptigi cihaz boyle garip bir yaratik kesfediyordu. yaratik ekipten herkesi delik desik ediyor cihazi parcaliyordu. bir tek bizim bu bilimci kurtuluyordu. boyle iskelet kurukafali bir filmdi. o ulkeye taksiyle geliyor filmin basinda; filmin sonunda ise yine ayni taksi gelince ahanda geri donuyo dedigimiz anda meger orada asik oldugu sevgilisini geri gonderiyormus guvende olsun diye ben burada arastirmalarima devam edecem felan diyordu. kiz da polisti yanlis hatirlamiyorsam. korku filmiydi izleyen, bilen varsa cok mutesekkir olurum.
  • mel gibson ın oynadığı bir film vardı.buna gelecekten bir çanta geliyordu çantanın içinde gelecekten fotoğraflar vardı.kendi mezar fotoğrafı, nasıl öldüğü filan..sonra fotoğraflardan yola çıkarak ölümünü engellemek için uğraşıyordu. bu filmin adı neydi?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
  • http://www.facebook.com/video/video.php?v=171725739526982&oid=288856378818&comments

buradaki video bir film yada diziden mi bilmiyorum konuşma dikkatimi çekti acaba film yada dizi ise bilen var mı?
  • Bir film vardi sehirli bir veleti adam olsun diye kirsal kesimde yasayan buyuk babasinin yanina yolluyorlardi ve buyuk babasi kovboydu.

Barda aci yeme yarisi yapiyorlardi karsi taraf ikiz cikiyordu biri dayanamayinca aciya wc de kardesi ipe degisiyorlardi ve buyuk baba olumcul hastaydi ve atla gezilerinden birinde oluyordu falan hatirlayan var mi?dedemle ikimiz bu filmi cok sevmistik ve ariyoruz ne zamandir
  • bir uzaylı filmi vardı uzaylılar paso kola içerdi adını hatırlayabilen varmı acaba?
  • 2000 li yıllara ait bi film bi oyun oynuyolar pıyonlar ılerleyıp bı yerde durduklarında kendılerı durdukları yere gıdıyorlar(yanı oyunun ıcıne) we oyunu kapatmak ıcın bıtırmek gerekıo ısmını bı turlu hatırlayamadm yardımcı olursanız sewınırım yoksa kafayı yıyecem.. :))
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.