Şimdi Ara

Adını Hatırlayamadığınız Filmleri Buraya Sorunuz (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (7 Mobil) - 6 Masaüstü7 Mobil
5 sn
20.251
Cevap
792
Favori
1.702.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende 2-3 yil once galiba digiturkte bir film izlemistim. filmde:

1 tane cocuk var. Bu babasinin esyalarinin arasindan bir tane saat buluyor. Babasi da bilim adami gibi bir seydi galiba. Bu saat sayesinde zamani durduruyordu. Bu filmi bilen var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordeagle

arkadaslar bende 2-3 yil once galiba digiturkte bir film izlemistim. filmde:

1 tane cocuk var. Bu babasinin esyalarinin arasindan bir tane saat buluyor. Babasi da bilim adami gibi bir seydi galiba. Bu saat sayesinde zamani durduruyordu. Bu filmi bilen var mi?

Clockstoppers (2002)
    http://www.imdb.com/title/tt0157472/
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

@teknoca
    Big (1988)
    http://www.imdb.com/title/tt0094737/

harikasınız sağolun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordeagle

arkadaslar bende 2-3 yil once galiba digiturkte bir film izlemistim. filmde:

Clockstoppers (2002)
    http://www.imdb.com/title/tt0157472/

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

hırsızlık filmiydi. bazı sahnelerde evde yaşıyanlarla hırsız aynı odada oluyordu birşeyin arkasına falan saklanıyordu. cine5 te bolca gösteriyordu 10 sene önce falan isim bilen varmı?

bi yerinde maymuncuklu bişiler olabilir filmin olduğu gün onun hakkında sohbet ettiğimizi hatırlıyorum
  • Evet yaklaşık 1 yıl önce izlemiştim bu iki filmi kuzenimin bilgisayarında..

Bunlardan ilki video oyunları ile ilgiliydi, adamın biri video oyunları yapan bi şirkette çalışıyor, hatta oyun odalarında arada sırada kapışıyorlardı, bu adam ot falan çekiyor arada sırada, şirkette pek hakkı verilmiyor ancak adamın, adam da gizliden gizliye kendi oyununu tasarlıyor, bu sırada büyükannesinin evinde yaşıyor ve büyükannesine de öğretiyor oyunu daha sonra şirketteki bir adam bu adamın oyunu nu çalıyor hatta oyun şeytanlı bişeydi tps olarak şeytanı tipli birini kontrol ediyoruz etrafa alevler falan saçıyoruz.. Daha sonra oyununu çalan adam patrona oyunu kendi oyunu gibi tanıtıyor daha sonra bizim adam da kendi oyunu olduğunu kanıtlamak için bu adam büyükannesini kapıştırıyor falan..

İkincisi ise bir grup genç hakkındaydı yanlış hatırlamıyorsam bunlar 3 erkek 3 kız devamlı birbirlerinin evlerinde toplanıp eş değiştirmeli olarak seks yapıyorlar ve ileride birbirleri ile evlenmeyi planlıyorlar. Ancak bir gün kızlarımızdan birisi hesapta olmayan bi çocuğa aşık oluyor, çocuk kızın komşusu, aklı karışıyor gruptan ayrılmakta istemiyor.. En sonunda grubu dağıtıyorlar gibi bişey oluyordu.
  • arkadaslar lutfen acil yardım bir film arıyorum 2-3 hafta oldu heralde yada dha erken bu film 8 tane fln asker teroristleri öldurmek için daga cıkıcaklar bir arabayla askeri araba cıkmadan önce durdukları köyden bir rehber alıyorlar çöl gbi bir yerden daglara gdiyorlar teroristler catısıolar rpg ci fln var teroristlerden bi tane admda gittigi heryerin resmini cekior askerlerden biri snra baya gecior bi magara buluolar içine giriolar bir yaslı adm buluolar orda bi gun kalıolar mataralara su dolduruolar çöle inince yürüyerek susuyolar ve su içerken bakılar su kuma dönmus devamını pek hatırlamıyorum lutfen yardımcı olun simdiden tesekkurler..
  • Kardeşler savaşı yada kardeş kavgasımı gibi birşeydi adı 2 kardeş var birisinin içine şeytan giriyordu ve dünyayı ele geçirmek için tanrıya baş kaldırmak için inanlardan daha çok kişiyi safına geçirmeye çalışıyordu ve filmin sonunda inananlarla şeytanın safındakiler savaşıyordu ve gökten meleker iniyordu tanrı yardım ediyordu inananlara hatırlayan varmı eski bir filmi 95-99 arası olması lazım atv de izlemiştim yıllardır arıyorum bulamadım hala bilen bulan olursa çok makbüle geçicek ?
  • Benim de hatırlayamadığım üç film var;
    Birincisinde, başroldeki kadın şato gibi bir yerde, hayalet gibi bir şeyden kaçıyor. Kadın koştukça yerinde sayıyor, bunu farkediyor falan. Bu kadarını hatılıyorum filmin.

İkincisinde de filmin sonunu hatırlıyorum sadece. Adam görünmez oluyordun. Yanındakilere falan sesleniyordu, kimse onu görmeyince falan adam görünmez olduğunu anlıyordu. Böyleydi galiba.

Üçüncüsünde de bir yazar elleri kelepçelenmiş masada sürekli bir şeyler yazıyordu.
  • quote:

bi filmde ajan gibi biri internetten bi gizli siteye giriyodu.ama siteyi açınca

bildiğimiz ''sayfa görüntülenemiyor'yazısı çıkıyodu..

adam o sayfada küçük bi noktaya tıklayarak asıl siteye geçiş yapıyodu .

bu sahnenin hangi filmden olduğunu bilen hatırlayan varmı?

http://forum.donanimhaber.com/m_41587667/mpage_1//tm.htm#41691338
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enochian.

Evet yaklaşık 1 yıl önce izlemiştim bu iki filmi kuzenimin bilgisayarında..

Bunlardan ilki video oyunları ile ilgiliydi, adamın biri video oyunları yapan bi şirkette çalışıyor, hatta oyun odalarında arada sırada kapışıyorlardı, bu adam ot falan çekiyor arada sırada, şirkette pek hakkı verilmiyor ancak adamın, adam da gizliden gizliye kendi oyununu tasarlıyor, bu sırada büyükannesinin evinde yaşıyor ve büyükannesine de öğretiyor oyunu daha sonra şirketteki bir adam bu adamın oyunu nu çalıyor hatta oyun şeytanlı bişeydi tps olarak şeytanı tipli birini kontrol ediyoruz etrafa alevler falan saçıyoruz.. Daha sonra oyununu çalan adam patrona oyunu kendi oyunu gibi tanıtıyor daha sonra bizim adam da kendi oyunu olduğunu kanıtlamak için bu adam büyükannesini kapıştırıyor falan..

İkincisi ise bir grup genç hakkındaydı yanlış hatırlamıyorsam bunlar 3 erkek 3 kız devamlı birbirlerinin evlerinde toplanıp eş değiştirmeli olarak seks yapıyorlar ve ileride birbirleri ile evlenmeyi planlıyorlar. Ancak bir gün kızlarımızdan birisi hesapta olmayan bi çocuğa aşık oluyor, çocuk kızın komşusu, aklı karışıyor gruptan ayrılmakta istemiyor.. En sonunda grubu dağıtıyorlar gibi bişey oluyordu.

Toplu konu açmışsınız düzenli olsun diye, başlık dışında konu açınca kitleyip duruyorsunuz çooook güzelde buraya da birileri baksa bari. Cevap alamıyoruz.
  • İyi geceler arkadaşlar.Aklıma takılan bir film vardı.Film Afganistan taraflarında geçiyordu.Yanılmıyorsam 5 kişilik bir grup yolluyorlardı oraya.4'ü asker diğerini tam hatırlamıyorum.Bir tane şeyh'i arıyorlardı.Adamların elinde termal kamera falan var.Askeri kamyonlar giderken teröristlerin saldırısına falan uğruyorlar.Adamlar sniper'la falan vuruluyor.Bir gece çölde kamp yaparken.Uzakta ışık görüyorlar,ışık bunların üstüne doğru geliyor falan.Kamyon sanıyorlar en başta ama ışık üstlerine geldiğinde ikiye falan ayrılıyordu galiba.Tam hatırlıyamıyorum.İlahi güçler devreye falan giriyor yani.İlerde hep ışık falan görüyorlar geceleri.Filmin sonunda ise o ne olduğunu hatırlayamadım adam yaşıyordu sadece.Işığın içinden birisiyle konuşuyordu falan.

Çok karışık oldu ama kusura bakmayın.Bu filmi hatırlayan var mı arkadaşlar?Eski değil 2-3 senelik bir film.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.Tekrardan iyi geceler.
  • Yok mu bilen ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diminishedtriad

Üçüncüsünde de bir yazar elleri kelepçelenmiş masada sürekli bir şeyler yazıyordu.

Bu Misery filmi olmalı.

http://www.imdb.com/title/tt0100157/
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOHNSON

ya böle bi asker takımı biyere gidiyolar dağ gibi biyer orayı savunuyolar sürekli düşmanlar geliyo flan ormanın içinde bu savundukları yerde. en sonunda yardım geliyo flan onlar ordan cıkıyo

Tears Of The Sun olabilir.

http://www.imdb.com/title/tt0314353/
  • Arkadaşlar merhabalar
    benim aradığım film elektro marketlerde lcd tv lerde demosu gösterilen bir film
    filmi kısaca şöyle
    bir kadın cok hızlı domates felan doğruyabiliyor, ilginç yetenekleri oldugunu kesfedebiliyor, birde zenci bir adam var yanında bunlar ondan sonra full time aksiyon içine giriyorlar bir tren istasyonunda devamlı bunlara ateş felan acılıyor fakat mermilerden kacabiliyor kadın bir şekilde istasyondan cıkabiliyorlar hatta bir sahnesinde ilk önce cama ateş edip camdan atlıyorlar yerde deniz buz tutmuş düşmeden önce denizde ateş ediyor kadın ve buzu kırıp suya düşebiliyorlar bu filmn ismini arıyorum
    smnmh isimli Üye şuanda online konumundadır Mesajı Moderatöre bildir Konuyu düzenle/Sil
  • quote:

Orijinalden alıntı: smnmh

Arkadaşlar merhabalar
    benim aradığım film elektro marketlerde lcd tv lerde demosu gösterilen bir film
    filmi kısaca şöyle
    bir kadın cok hızlı domates felan doğruyabiliyor, ilginç yetenekleri oldugunu kesfedebiliyor, birde zenci bir adam var yanında bunlar ondan sonra full time aksiyon içine giriyorlar bir tren istasyonunda devamlı bunlara ateş felan acılıyor fakat mermilerden kacabiliyor kadın bir şekilde istasyondan cıkabiliyorlar hatta bir sahnesinde ilk önce cama ateş edip camdan atlıyorlar yerde deniz buz tutmuş düşmeden önce denizde ateş ediyor kadın ve buzu kırıp suya düşebiliyorlar bu filmn ismini arıyorum

The Long Kiss Goodnight
    http://www.imdb.com/title/tt0116908/
  • quote:

The Long Kiss Goodnight
    http://www.imdb.com/title/tt0116908/

Çok teşekkür ederim üstad sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Guetta*

İyi geceler arkadaşlar.Aklıma takılan bir film vardı.Film Afganistan taraflarında geçiyordu.Yanılmıyorsam 5 kişilik bir grup yolluyorlardı oraya.4'ü asker diğerini tam hatırlamıyorum.Bir tane şeyh'i arıyorlardı.Adamların elinde termal kamera falan var.Askeri kamyonlar giderken teröristlerin saldırısına falan uğruyorlar.Adamlar sniper'la falan vuruluyor.Bir gece çölde kamp yaparken.Uzakta ışık görüyorlar,ışık bunların üstüne doğru geliyor falan.Kamyon sanıyorlar en başta ama ışık üstlerine geldiğinde ikiye falan ayrılıyordu galiba.Tam hatırlıyamıyorum.İlahi güçler devreye falan giriyor yani.İlerde hep ışık falan görüyorlar geceleri.Filmin sonunda ise o ne olduğunu hatırlayamadım adam yaşıyordu sadece.Işığın içinden birisiyle konuşuyordu falan.

Çok karışık oldu ama kusura bakmayın.Bu filmi hatırlayan var mı arkadaşlar?Eski değil 2-3 senelik bir film.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.Tekrardan iyi geceler.

The Objective (2008)

http://www.imdb.com/title/tt0962711/
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.