Şimdi Ara

Adını Bilmediğiniz Şarkıları Bulun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu konuda adını videolarda duyup ama ismini bulamadığınız şarkıları nasıl bulacağınızı anlatacağım.

1-İlk olarak şarkının herhangi bir kısmının olduğu videoyu açın.

2-Şimdi videoyu şarkının başladığı kısımda durdurun ve midomi.com'a girin.

3-Click and Sing or Hum yazısına basarak şarkıyı dinletin ve bu sırada başka ses çıkarmayın.

4-Karşınıza videonun içeriğindeki şarkının adı ve diğer bilgileri gelicektir.

Ayrıca burada videolu anlatımım da var.

bana destek olmak için tek yapmanız gereken bu konu hakkında soru soran olursa bu sayfaya yönlendirmek şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik Yardım31 -- 7 Haziran 2015; 15:42:09 >

• güzelmiş elinize sağlık ama shazem daha kullanışlı geliyor bana her yerde laptop olmuyor ama telefon illaki yanınızda..

Kolay Gelsin..
  • Yada musixmatch. Konu dışında şarkı arayanlar için konu dışına yazarsanız daha iyi olur. İyi günler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tunatic , Midomi/SoundHound, Shazam, TrackID..

Hepsinde deneyebilirsiniz.
  • yardım etmek istemissin ama zaten bilinen bir şey, ayrıca daha zor yolunu onermissin. Telefonlaarda bunun için bir sürü program var. Shazam soundhound vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardım etmeyi istemekten çok youtube kanalına izleyici çekmeye çalışmış arkadaş Açtığın başlığı google'da aratınca bir sürü site ve yöntem çıkıyor zaten, daha yaratıcı videolar yap, bu videolarla youtube'tan para kazanma gibi hayallerin varsa çok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu şarkıyı nolur bulun bana
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.