Şimdi Ara

Adindirim.com ayakkabı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aradığım bir adidas ayakkabı modelini sadece adindirim.com sitesinde gördüm. Fiyatları suan baska yerlere oranla uygun gözüküyor.
    Acaba buradan alışveriş yapan veya bir bilgisi olan var mı?

• Merhaba hocam alışverişi yapmadıysan kendimden anlatayım ben de tam senin yazdığın gün sipariş verdim karşına amazon gibi vergilendirmeleri vesaire görüntüleyebileceğin bir ekran gelmiyor kartından para çekildiğinde muhtemelen fiyat 2 katına falan çıkacak haberin olsun. Siteyle alakalı kimsenin bir bilgisi yok gibi duruyor , iletişim kısmında sadece mesaj kutusu var bakıyorlar mı emin değilim , adamlara mail attım iade etmek istediğimi söyledim gönderdiklerini çok hızlı alacağımı falan söylediler bekliyorum şuan elimde olan tüm bilgiler bunlar bir anlık dikkatsizlikle umarım hata yapmamışımdır sipariş gelirse haber veririm Ürünün şanghaydan geldiğini biliyorum şuan sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murasakibaraatsushi26 -- 7 Mart 2019; 0:33:21 >
  • kargo bulunduğum ile geldi bugün ya da pazartesi teslim alacağım muhtemelen
  • yanlış ayakkabı yollandı beklediğim gibi , iade yollarını deneyeceğim de parayı kaptırdık gibi , sakın alışveriş yapmayın ne idüğü belirsiz sitelerden bi anlık gaflete parayı yaktık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    adidas.com.tr %15 indirim kodu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.