Şimdi Ara

Adımız Çıkmış 9'a İnmiyor 8'e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amacım provoke ve tahrik değil kimse yanlış anlamasin Beşiktaş maçındaki kararlarda haklı yada haksız gibi yorumda yapmayacağım .

Bugünkü maçta yaşanan kartlar penaltılar Fenerbahçe lehine yapılsa forum sosyal medya televizyon kanalları inliyor olacaktı Fenerbahçe kollaniyor şampiyon yapılacak diye.

Hakemi arayan başkanda Aziz Yıldırım olsaydı idam edilirdi medyada , biraz insaf ya Fenerbahçede bu ülkenin takımı muz Cumhuriyetine ait değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Amacım provoke ve tahrik değil kimse yanlış anlamasin Beşiktaş maçındaki kararlarda haklı yada haksız gibi yorumda yapmayacağım .

Bugünkü maçta yaşanan kartlar penaltılar Fenerbahçe lehine yapılsa forum sosyal medya televizyon kanalları inliyor olacaktı Fenerbahçe kollaniyor şampiyon yapılacak diye.

Hakemi arayan başkanda Aziz Yıldırım olsaydı idam edilirdi medyada , biraz insaf ya Fenerbahçede bu ülkenin takımı muz Cumhuriyetine ait değil.

E siz Fenerbahçe cumhuriyeti değil miydiniz?
  • Haklı karar verildikten sonra,ortalığı inletip,ayağa kaldıranlar uçan tekme gibi adamlar olurdu en fazla.
  • Fenerbahçe reyting yapıyor dostum normal konuşmaları.
  • Bugün ki 2 kırmızıda , penaltıda doğru kimse laf etmesin aynen katılıyorum ancak konuyu açan arkadaş %100 haklı.Bize penaltı verilecek , rakip 9 kişi kalacak "TİYATRO DEVAM EDİYOR , LİG TV İPTAL ETTİRİYORUM , DİGİTÜRK İSTİFA , RIDVAN NE SAÇMALIYOR!!! , HAKEM REZALETİ , BÖYLE LİG OLMAZ OLSUN" gibi gibi.
  • Maçları izlemek lazım ama fb nin maçlarına bakmadan sırf istatistiklere bakarak bu ne lan bile diyebilirsin
  • Öylelerini takıyor musunuz cidden. Bırakın konuşsunlar. Hatta hoşuma gidiyor onları böyle gördükçe. Al bak yukarıya biri gelmiş hemen bir de cevap mı vereceksiniz. Basın şikayeti geçin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12:30 a neden Yarım diyoruz ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

adamların penaltısı da penaltı kırmızı kartları da kırmızı kart sizin gibi beleşe verilen kararalar değil
    bu yüzden karşılaştırman talihsiz olmuş

bizde diyoruz nerede bu gsliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb

Sizin penaltılarınız yanlış çünkü.
    Aldığınız 7 penaltıdan 5'i yanlış.üstelik aziz gibi her yönden şaibeli başkana sahipsiniz.

Aldığımız 7 penaltının 2 si yanlış,5 i doğru.Ama senin gibi Fenerbahçe düşmanları biraz daha zorlasa 7si de yanlış der.
  • Çünkü fb türkiyenin en büyük klubu ne kadar çok konusursan o kadar cebın dolar ve konusulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bab-ı Esrar

quote:

Aldığınız 7 penaltıdan 5'i yanlış.üstelik aziz gibi her yönden şaibeli başkana sahipsiniz.

Aldığımız 7 penaltının 2 si yanlış,5 i doğru.Ama senin gibi Fenerbahçe düşmanları biraz daha zorlasa 7si de yanlış der.

Ya bi git ikisi yanlışmıs 5'i de yanlış.
    Senin gibi yalan atmıyorum en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Senin yorumlarına bakıyorum,aşırı derece de Fenerbahçeye saldırıyorsun.Fenerbahçenin lehine verilen doğru kararlara bile muhalefet olacak bir zihin yapısı var sende şu anda.Ama bir zaman gelecek bu kinin bir karadelik olup seni yok edecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin yorumlarına bakıyorum,aşırı derece de Fenerbahçeye saldırıyorsun.Fenerbahçenin lehine verilen doğru kararlara bile muhalefet olacak bir zihin yapısı var sende şu anda.Ama bir zaman gelecek bu kinin bir karadelik olup seni yok edecek.

Arkadaşım Feneebahce'ye ne zaman doğru karar verildiğinde saldırdım.örnek göster.
    Örnek gösteremediğin için,senin yaptığın gibi çıkarımda bulunulamaz.
    Benim kinim Fener'e değil, Fenerin başındaki yöneticilere.Siz o malum yöneticileri hala kulüpte barındırıyorsanız,zan altında kalmaya da katlanacaksınız,bu kadar basit!
    Ayrıca gördüğüm kadarıyla sen de malum yöneticilere muhalifsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım Feneebahce'ye ne zaman doğru karar verildiğinde saldırdım.örnek göster.
    Örnek gösteremediğin için,senin yaptığın gibi çıkarımda bulunulamaz.
    Benim kinim Fener'e değil, Fenerin başındaki yöneticilere.Siz o malum yöneticileri hala kulüpte barındırıyorsanız,zan altında kalmaya da katlanacaksınız,bu kadar basit!
    Ayrıca gördüğüm kadarıyla sen de malum yöneticilere muhalifsin..

Aziz Yıldırım'a muhalifim,Fenerbahçeye değil.

• Haksız yere penaltı kazanmadık çok şükür keza kırmızı kartlar da öyle. Haksız kazandıklarınızı böyle örtbas edemezsin.

• Anlatmak istediğimi Fenerbahçeli kardeşlerim gayet iyi anladı , ısrar ile anlamak istemiyorsunuz.

Ben Beşiktaş kararları hakkında yorum yapmadım haklıda olsak bir katliam yapıliyor Fenerbahçe üzerinden tâbi bunu sadece Fenerbahçeliler görür siz sadece boş eleştiri yapmak ile meşgul olursunuz.

• Bu sezon en az 14-15 penaltımız verilmedi.neredeyse her maç bir penaltımız verilmiyor.

• Başında Aziz yıldırım, oyuncuları emre, volkan gibileri...
    Uçana kaçana penaltı çalınsın sonra biz olsaydık hemen konuşulurdu. Beşiktaş maçında ki penaltı ve kırmızıları aç önce izle. Yorum yapmayacakmış işine gelmiyor tabi haklı olduklarını gördüğünde konuşacak konu kalmaz size. Ama nerde tabi sizin objektifliğiniz Aziz Yıldırımdan sonra bitti. Boğulun Aziz yıldırımla beraber.

Ayrıca ilk yarıda ki rize maçınıda izle soda niyetine verilmeyen penaltıları görmeye çalış. Rezil rezil konular açılıyor çoğuda Fenerli sırf penaltı kırmızı oldu diye. Önce bir izle sonra gel konuş.
  • nedense FB hariç diğer takımların maçları fazla irdelenmiyor.

bugünkü maçta 2 kırmızı ve penaltıya kimse laf etmesin, doğrudur.

ancak, görülmeyenleri ben yazayım.

Sosa, 4 sarı kartlık pozisyonu vardı, sadece birini gördü, üstelik Rizenin kırmızılarından önce.

sarı görmediği 3 pozisyon,
    1- korner direğinin orda, top başka yerdeyken, Sercanla takıştı, yerdeki adama dizleriyle girişti
    2- Sosa ceza sahasına girdi, arkasında Sercan var, Sosa düştü top açıldı gitti. şimdi, 2 şık var,
    A/ sercan arkadan ayağına dokundu, düştü = penaltı
    B/ sercan dokunmadı, sosa hakemi aldatmaya çalıştı, Sarı Kart.
    Cüneyt her ikisinide vermedi, peki ne oldu da Sosa düştü?
    3- Rizelinin direk kırmızı gördüğü pozisyona benzer, Sosa Sercandaki topa hamle yaptı, Sercan topu çekti, Sosa Sercanın ayağına tabanla geçirdi, Rizeliden daha hafif ama Sarı Kart.

eeeee, ne olacak şimdi?
    maç bitti gitti,
    tek söylenen,
    Cüneytin kırmızıları ve penaltıları doğru....
    Ya verilmeyenler?

yazık.....

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

nedense FB hariç diğer takımların maçları fazla irdelenmiyor.

bugünkü maçta 2 kırmızı ve penaltıya kimse laf etmesin, doğrudur.

ancak, görülmeyenleri ben yazayım.

Sosa, 4 sarı kartlık pozisyonu vardı, sadece birini gördü, üstelik Rizenin kırmızılarından önce.

sarı görmediği 3 pozisyon,
    1- korner direğinin orda, top başka yerdeyken, Sercanla takıştı, yerdeki adama dizleriyle girişti
    2- Sosa ceza sahasına girdi, arkasında Sercan var, Sosa düştü top açıldı gitti. şimdi, 2 şık var,
    A/ sercan arkadan ayağına dokundu, düştü = penaltı
    B/ sercan dokunmadı, sosa hakemi aldatmaya çalıştı, Sarı Kart.
    Cüneyt her ikisinide vermedi, peki ne oldu da Sosa düştü?
    3- Rizelinin direk kırmızı gördüğü pozisyona benzer, Sosa Sercandaki topa hamle yaptı, Sercan topu çekti, Sosa Sercanın ayağına tabanla geçirdi, Rizeliden daha hafif ama Sarı Kart.

eeeee, ne olacak şimdi?
    maç bitti gitti,
    tek söylenen,
    Cüneytin kırmızıları ve penaltıları doğru....
    Ya verilmeyenler?

yazık.....

"bugünkü maçta 2 kırmızı ve penaltıya kimse laf etmesin, doğrudur"

2 kirmizi ? Penalti ?

Ersun hocanin gorecegi kirmizidanmi bahsediyorsun ?..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.