Şimdi Ara

Adil kullanım kotam 82gb olmuş , 1 günde? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _ANKA_

quote:

Orijinalden alıntı: merhabadünyalı

Arayın sorun hocam , indirime yapılmış adk'ım aşılmış , ne kadarlık bi indirime ne zaman yapılmış diye bi sorun bakalım size ne diyecekler .

Tahmin etmiceğim bir cevapla karşılaştım. Siz 50GB tı aşmısınız Ve cidden güldüm sonra suratına kapadım. İşte bu kısım daha komik beni tekrar aradılar müşteri servisimizden memnumsunuz diye. Bende yine kapadım. Çok iyi anlaştık o hafta t.t.n.e.t. ile

Elimiz kolumuz bağlı sadece izliyoruz olanları ya Sözleşme bitsin DSmart'a geçeceğim

• gta 5 imi indirdiniz naaptınız :D yada biri wifinize girip indirmiş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Benimde doldu bu ay bi sorun sende degil.Az kullanan komsumunda dolmus bu iste bir is var.Benim normalde ay sonuna dogru dolardi

al benden de o kadar ulan geçen ay 8 günde dolmuştu fakat o zaman oyun falan indirmiştim bu ay dedim ki hiçbir şey indirmeyeyim de kota dolmasın ay sonuna doğru indiririm bugün bi baktım 50 gb olmuş sadece film ve stream izledim bu ne arkadaş böyle biz rahat rahat hiçbir şey yapamayacak mıyız ben ne anladım bu internetten gideyim direk 3 mbps internet aliyim o zaman yazık günah valla ya zehir ediyorlar insana hadi 20 gb lık oyun falan indirmiş olsam anlayacağım da indirme yapmadan nasıl bu kadar gidebilir 12 günde saçmalık resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salihcan29

quote:

Saat 8 gibi mesaj geldi adil kullanım kotanız dolmuştur diye şaşırdım bende demin aradım konuştum , zaman belirtmiyor fakat 7gb'ın ardından tek seferde 82gblık indirme yapmışsınız diyor , şaşırdım kaldım bu nedir? Ne oyun indirdim , 2-3 film izledik diye mi dolmuş şaka mı , anlamadım gitti. Sizce sebebi ne olabilir arkadaşlar bakabiliyor muyuz bi programdan ne indirilmiş ne zaman inmiş , sağolun şimdiden..

4k bir film 80 gb rahat olur bunu 1080p olarak düşünürsek 4 film 80 gb olur lakin siz eminseniz modeme kimin bağlandığını modemden görebiliyorsunuz

kardeşim dalga mı geçiyorsun 1080 p filmi idm ile indirmek istesen filmin süresine göre maksimum 2,5 gb falan yapıyor bak 2 saat 49 dakikalık interstellar ın 720p çözünürlüğü 2gb ki onu geçtim hiç 1080p film izlemememe, hiç oyun indirmememe rağmen kotam şu anda 50 gb ı geçmiş durumda tam bir rezillik illallah ettirdiler kendilerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempoz34

quote:

Orijinalden alıntı: Salihcan29

quote:

Saat 8 gibi mesaj geldi adil kullanım kotanız dolmuştur diye şaşırdım bende demin aradım konuştum , zaman belirtmiyor fakat 7gb'ın ardından tek seferde 82gblık indirme yapmışsınız diyor , şaşırdım kaldım bu nedir? Ne oyun indirdim , 2-3 film izledik diye mi dolmuş şaka mı , anlamadım gitti. Sizce sebebi ne olabilir arkadaşlar bakabiliyor muyuz bi programdan ne indirilmiş ne zaman inmiş , sağolun şimdiden..

4k bir film 80 gb rahat olur bunu 1080p olarak düşünürsek 4 film 80 gb olur lakin siz eminseniz modeme kimin bağlandığını modemden görebiliyorsunuz

kardeşim dalga mı geçiyorsun 1080 p filmi idm ile indirmek istesen filmin süresine göre maksimum 2,5 gb falan yapıyor bak 2 saat 49 dakikalık interstellar ın 720p çözünürlüğü 2gb ki onu geçtim hiç 1080p film izlemememe, hiç oyun indirmememe rağmen kotam şu anda 50 gb ı geçmiş durumda tam bir rezillik illallah ettirdiler kendilerinden

Sony xperia z2 ile 4k 4 dakikalık video çektim 1gb oldu..

Ayrıca filmler sıkıştırılarak yükleniyor boyut değişebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2004 ten beri ttnet adsl kullanıyorum bir kere bile kullandığımın dışında kota dolmadı. bilgisayarınızdaki virüsler bilmem neler kotanızı dolduruyor. bişey indirmedim ama kotam dolmuş diyenler bilgisayarı hemen hmeen hiç bilmeyen insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

2004 ten beri ttnet adsl kullanıyorum bir kere bile kullandığımın dışında kota dolmadı. bilgisayarınızdaki virüsler bilmem neler kotanızı dolduruyor. bişey indirmedim ama kotam dolmuş diyenler bilgisayarı hemen hmeen hiç bilmeyen insanlar.

belli ki siz biliyorsunuz o zaman bir zahmet yardımcı olun da bizde düzeltelim sorunumuzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempoz34 -- 12 Nisan 2015; 11:18:44 >
  • Sempoz34 kullanıcısına yanıt
    sorun bilgisayar kaynaklı (virüs vs)yada biri modeme giriyor. çoğu neyin kota götürdüğünü bile bilmiyor indirmeyince kota gitmiyor sanıyor.
  • Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Birincisi ben evimde ipfire kullanıyorum. ve şu ana kadar bu firewall dan birekere bile Spam mail geçemedi.(ClamAVSquid kullanıyorum birde proxy ile antivirüs koruması) İkincisi firewall da şu an wifi kartı var ve ttnetin verdiği 5 Tl lik noname lik modemi var (TP-Link) allah rızası için şunun FirmWareini bulsunlar bana. Çünkü ben bunun Firmware ini hiçbir yerde bulamadım. üçüncüsü 16MB çıkardık adil kota oldu 75 gb nasıl oluyor 25gb 1 günde ?!??! Sonuç Virüs falan hikaye. Bakın intern kullanmadığım halde niye adsl ışı yanıp sönüyor niye ping atıyor paso ?!?
    Bunları açıklayın ben kendimde arıyacağım şuçu artık.
    Ve genellikle bu kota aşım olayı hep TTnet verdiği FREE modemlerden oluyor. Sonrada o modemin fiyatını gömüyorlar. TTNET hatırlatırım sana 50-60 tane portu açık olan modemleri. Kapatmasak ne fanteziler yapıcaksın şu modemlerle. Bilgi güvenliği yok hız yok. sadece lafa çalışıyorsunuz. Tek el oldu bunlar Türkiye de . Artık bir adım atsınlar.
    Ve WiFi kim girmek isterse istesin Firewall dan kullanıcı açmadan (veya adminde 16 haneli şifreyi) veya girmeden WiFi den hiç bir data alıp yollayamaz.He İpFire da açık varsa artık ona bakıcaz.

• Ne kadar küstahca bi yorumdur bu , hiçbilmeyenlerdirmiş . Hadi söyle bakalım o zaman geçen ay virüs girdi doldurdu hiçbirşey yapmadım bu ay neden doldurmadı ozaman? Öyle bi virüs ki bazı aylar mı girip dolduruyor Sponsor falan mısınız hocam
  • merhabadünyalı kullanıcısına yanıt
    ya abuk subuk yorum yapma gözünü seveyim ozaman sen açıkla bana 2004 yılından beri ttnet benim kotamı neden şişirmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

ya abuk subuk yorum yapma gözünü seveyim ozaman sen açıkla bana 2004 yılından beri ttnet benim kotamı neden şişirmedi?

Bu sorun herkeste olmasa gerek çünkü siz şanslı kisilerdensiniz.Mesela ben farklı bis iss kullanıyorum akn ye hiç takılmıyorum. burası Türkiye süprizlerle açık olmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.