Bildirim
Adidas Vs Puma (Gelin beyler bi tartisak Ayakkabi alcam)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up -
İkisini de kullandım, dayanıklık olarak superstar daha iyi bence. Suede de fena değil ama adım atınca kırışan yerlerden patlıyordu bir süre sonra ama rahatlığı iyiydi yani uzun süre yürüyen biriyim ağrı sızı olmadı hiç. Superstar da en iyi beyaz olup siyah çizgili klasik modeli en iyisi ama onu da temizlemekle uğraşmak lazım kirlenince kötü duruyor. Alırken her gün silerim ederim diyorsun bir kere bıraktın mı gidiyor komple -
quote:
Orijinalden alıntı: adrasa
İkisini de kullandım, dayanıklık olarak superstar daha iyi bence. Suede de fena değil ama adım atınca kırışan yerlerden patlıyordu bir süre sonra ama rahatlığı iyiydi yani uzun süre yürüyen biriyim ağrı sızı olmadı hiç. Superstar da en iyi beyaz olup siyah çizgili klasik modeli en iyisi ama onu da temizlemekle uğraşmak lazım kirlenince kötü duruyor. Alırken her gün silerim ederim diyorsun bir kere bıraktın mı gidiyor komple
Valla Kardeş Süeti Temizlemek daha zor diyolar ama ? -
Up. Ne kadar fikir okadar İyi beyler. -
quote:
Orijinalden alıntı: KARETRA
quote:
Orijinalden alıntı: adrasa
İkisini de kullandım, dayanıklık olarak superstar daha iyi bence. Suede de fena değil ama adım atınca kırışan yerlerden patlıyordu bir süre sonra ama rahatlığı iyiydi yani uzun süre yürüyen biriyim ağrı sızı olmadı hiç. Superstar da en iyi beyaz olup siyah çizgili klasik modeli en iyisi ama onu da temizlemekle uğraşmak lazım kirlenince kötü duruyor. Alırken her gün silerim ederim diyorsun bir kere bıraktın mı gidiyor komple
Valla Kardeş Süeti Temizlemek daha zor diyolar ama ?
Doğru doğru, benim aldığım resmini bulamadım ama süet değildi. Ayakkabı ile uğraşacaksan yani temizlik falan al derim süet ama yağmurlu günler giyme ihtimalin yok, yoksa gider ayakkabı. Bence arada kaldığın ikisininde modelini koy resimli ona göre o ya da bu diyelim
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X