Şimdi Ara

Adidas Vs Puma (Gelin beyler bi tartisak Ayakkabi alcam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dayanıklılık Çok Önemli Okadar Para vercez yani
    Bu arada Model Olarak Superstar ile Suede beğendim İkisinden..

• Up
  • İkisini de kullandım, dayanıklık olarak superstar daha iyi bence. Suede de fena değil ama adım atınca kırışan yerlerden patlıyordu bir süre sonra ama rahatlığı iyiydi yani uzun süre yürüyen biriyim ağrı sızı olmadı hiç. Superstar da en iyi beyaz olup siyah çizgili klasik modeli en iyisi ama onu da temizlemekle uğraşmak lazım kirlenince kötü duruyor. Alırken her gün silerim ederim diyorsun bir kere bıraktın mı gidiyor komple
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

İkisini de kullandım, dayanıklık olarak superstar daha iyi bence. Suede de fena değil ama adım atınca kırışan yerlerden patlıyordu bir süre sonra ama rahatlığı iyiydi yani uzun süre yürüyen biriyim ağrı sızı olmadı hiç. Superstar da en iyi beyaz olup siyah çizgili klasik modeli en iyisi ama onu da temizlemekle uğraşmak lazım kirlenince kötü duruyor. Alırken her gün silerim ederim diyorsun bir kere bıraktın mı gidiyor komple

Valla Kardeş Süeti Temizlemek daha zor diyolar ama ?
  • Up. Ne kadar fikir okadar İyi beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARETRA

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

İkisini de kullandım, dayanıklık olarak superstar daha iyi bence. Suede de fena değil ama adım atınca kırışan yerlerden patlıyordu bir süre sonra ama rahatlığı iyiydi yani uzun süre yürüyen biriyim ağrı sızı olmadı hiç. Superstar da en iyi beyaz olup siyah çizgili klasik modeli en iyisi ama onu da temizlemekle uğraşmak lazım kirlenince kötü duruyor. Alırken her gün silerim ederim diyorsun bir kere bıraktın mı gidiyor komple

Valla Kardeş Süeti Temizlemek daha zor diyolar ama ?

Doğru doğru, benim aldığım resmini bulamadım ama süet değildi. Ayakkabı ile uğraşacaksan yani temizlik falan al derim süet ama yağmurlu günler giyme ihtimalin yok, yoksa gider ayakkabı. Bence arada kaldığın ikisininde modelini koy resimli ona göre o ya da bu diyelim

• Adidas Vs Puma (Gelin beyler bi tartisak Ayakkabi alcam)

Adidas Vs Puma (Gelin beyler bi tartisak Ayakkabi alcam)

Ya bu Yada diğeri Siyahın Beyazı da Olur Farketmez. Biri Süet dieri Normal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.