Şimdi Ara

Adidas Süperstar 2 (Adicolor) [Acil Yardım :( ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar adidas süperstar 2 (adicolor) ayakkabı giyiyorum fakat zamanla yan şeritleri baya bi zedelendi. Bunlardan satın alabileceğim biyer varmıdır veya kendim nasıl yapabilirim bi aydınlatırsanız çok iyi olur şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar :)

• Meraba

Konuya dönersek hangi şehirdesin ? Ayrıca kendin yapamazsın ayakkabı eskimiş işte gidip yeni bir tane alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

Meraba

Konuya dönersek hangi şehirdesin ? Ayrıca kendin yapamazsın ayakkabı eskimiş işte gidip yeni bir tane alabilirsin.

hayır ayakkabı sağlam sadece şeritleri zedelendi. İstanbuldayım :)
  • Hocam benim arkadaşım kağıdı boyayıp uygun kesip oraya koymuştu böyle birşey düşünebilirsin. Katlanır buruşur diyorsan mukavvalar oluyor istediğin renkte al koy. Herhangi bir yerden alabileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beirut

Hocam benim arkadaşım kağıdı boyayıp uygun kesip oraya koymuştu böyle birşey düşünebilirsin. Katlanır buruşur diyorsan mukavvalar oluyor istediğin renkte al koy. Herhangi bir yerden alabileceğini sanmıyorum.

teşekkür ederim bi deneyeceğim :)
  • spor magzalarına git artık yeni süperstarlarda yanlarında o şeritler 15 20 tane veriyorlar onlardan rica et
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

spor magzalarına git artık yeni süperstarlarda yanlarında o şeritler 15 20 tane veriyorlar onlardan rica et

Bunu düşünmüştüm saolasın ama nekadar fiyat isterler acaba ya :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adidas Superstar II Adicolor W5
    Türkiyede şu an nerden satın alabilirim. Şehir: Amasya - Sanal Alış-Veriş.: Mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekin05 -- 14 Nisan 2013; 13:03:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.