Bildirim
Adidas'larda Almanya forması satılıyor mudur?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
up _____________________________ Zaman bir silahtır onu istediğin gibi kullanabilirsin. -
valla benimde cok hoşuma gidiyor.adana da sordum yok ne yazıkki.varsa istanbulda vardır.gittigidiyor da satıcılar var.onlarda 10 gün sonra teslimat diyorlar. bence beyazı daha güzel ayrıca alırsam beyazını alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungerbekirkaresort -- 7 Temmuz 2010; 22:25:22 >_____________________________ -
şimdi git Türkiye forması al diyen çıkar
Adidas alman markası neden satmasın ki? _____________________________ -
bu tarz yabancı takımların orjinal formalarını bulmak gerçekten çok problem oluyor. adidas veya nike baylerine getirtmelerini söylemiştim bi kere ama böle bişi yapamadıklarını söylediler. _____________________________ -
Boyner'de vardı geçen hafta gördüm.. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ad soyad ile doğum tarihi öğrenme
- kükürt vazelin karışımı kullananlar kadınlar kulübü
- insanlar bizi arka kameradaki gibi mi görüyor
- gripin aç mı tok mu içilir
- dona boşalmak
- sodyum iyon batarya
- guinness rekorlar kitabı oku
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler