Adidas Erkek Ayakkabı B74493 199 TL

-
-
Bu zamana kadar hep koşu yürüyüş ayakkabısı vs aldım bu tarz ayakkabılar rahat olurmu diğerleri gibi günlük kullanımda kıyaslayacak olan varmı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
rahatlık için bu ayakkabıyı önermiyorum
paylaşım için sağolun fakat adidasın bizim için ürettiği abdde ya da almanyada satılmayan bu kalitesiz modeli alacağıma almam daha iyi. alanlara saygı duyarım
-
tabanı o kadar sert ki çok şaşırmıştım alacak olanlar düşünsün.
-
50 tl olsa bile alıp da giymem bunu
-
Neden hocan ben aldım valla. Daha önce farklı bir model kullanmıştım gayet iyi, uzun süredir de kullanıyorum.
-
150TL iken almıştım Özdilekten, o kadar rahatsız ve kötü bir ayakkabı ki 20-30TL'ye satılan ayakkabılara benziyordu. İade ettim.
-
https://www.ozdilekteyim.com/shop/tr/ozdilekteyim/ayakkabi/erkek-ayakkabi/erkek-spor-ayakkabi/adidas-erkek-ayakkabi-aw4591
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
neresi 199 tl mübarekkceğizz
-
Ben de bu ayakkabıdan var çok rahat sayılmaz. 5 Ay önce almıştım.topuk kısmı içten yırtıldı ama ayakkabının dışı çok sağlam.Asiri rahat bir ayakkabı değil ama kıyafetlerle çok güzel gidiyor. Tamamen yırtılırsa bir daha alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam teşekkür ederim. Daha rahat bir ayakkabı arıyordum ben almayayım en iyisi.
Ben aldım. Paylaşım için teşekkürler
-
Hocam hangi eklenti ile bakıyorduk buna
-
Bende almıştım ama yorumlardan sonra iptal ettim siparişi. Ayakkabı rahat olmadıktan sonra şık olması önemli değil benim için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabanı taş gibi bel fıtıgı yapar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thanatos_1905Hocam hangi eklenti ile bakıyorduk buna
SpyDrop
-
50 çok demedinmi:))) -
Tabanı çok sert, rahat değil keşke iade etseydim diyorum
En Beğenilen Yanıtlar

50 tl olsa bile alıp da giymem bunu |
rahatlık için bu ayakkabıyı önermiyorum
|
150TL iken almıştım Özdilekten, o kadar rahatsız ve kötü bir ayakkabı ki 20-30TL'ye satılan ayakkabılara benziyordu. İade ettim. |
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- tod süper dolu paket
- burger crush hile
- tcl 65c755 yorum
- yudum egemden hile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X