Şimdi Ara

adı:aylin.......ayse kulin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yükseltilmiş sahnede kapağı açık, maun bir tabut duruyordu.
    Uzun bir sıra oluşturan insanlar, tabutta yatan albay
    üniformalı Amerikan subayını selamlayıp, içlerinden dua ya da veda ederek, tabutun başından ayrılınca, yanan yürekleriyle gelip
    salondaki koltuklarda yerlerini alıyorlardı. Herkes, etrafa hakim olan ordu düzeninin saygınlığını kutsar gibi sessizce ağlıyordu... Katafalkın üstünde, dört bir yanı rengarenk çiçeklerle donanmış tabutta yatan kişi, bir asker. Bu albay üniformalı Amerikan subayı, bir Türk kadınıydı...'
    Aylin, Amerikan Kız Koleji'ni bitirdikten sonra, eğitimini tamamlamak üzere Paris'e gitti; bundan sonraki yaşamı bir uçtan diğer uca, başdöndürücü bir hızla atlayarak geçti. Libyalı bir Prensle evlendi, Prenses oldu. Tıp okudu, ünlü bir psikiyatrist oldu. Tekrar tekrar evlendi, ama evliliklerinden sıkıldı, Amerikan ordusunda Albay rütbesiyle subay oldu...
    İşte bu kitap, kökleri Giritli Deli Mustafa Naili Paşa'ya kadar uzanan bir ailenin kızı olan Aylin Devrimel'in fırtınalı yaşamının öyküsüdür.

her ne kadar yazarını sevmesemde okunmaya değer bir kitap,bu aralar
    bir 'dönme' olan sezen aksu ile yeni 'leyla zana' lar yetiştirmek için doğuda görevdeler.amerikan koleji mezunu kızımız
    görevdeler.korsanını almanızı okumanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanbay -- 27 Ekim 2005, 19:26:04 >

• bir kaç yıl önce okumuştum.kitapta hayatından bahsedilen aylin, hayatı boyu ne yapması ve nerede durması
    gerektiğine karar veremeyen ve etiketine rağmen acınası bir kadın.değişik bir tat olması sebebiyle okunabilir.
    ben hoşlanmamıştım.
  • epey eski bi kitap
  • Ayşe Kulin'in ilk okuduğum kitabıdır... Güsell we akıcı bi kitaptır... Ama eski de kaldı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceventura

Ayşe Kulin'in ilk okuduğum kitabıdır... Güsell we akıcı bi kitaptır... Ama eski de kaldı ...

ben de senden almıshtım akıcıydı.. o kadar da eski diil yaw
  • biraz eski bir kitap ama Ayşe Kulin okumak istiyorsan

İki Küçük Su Samuru adlı kitabını okuma tavsiye ederim.

beynim tavana vurdu desem yeridir.Bu kitapta eski fakat müthiş bir yapıt olduunu düşünüyorum

By WELLY
  • benimde ilk okudugum kitabıdır ve çok beğenmiştim.okuyalı 3 sene oluyo galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ
    5 yıl önce açıldı
    Dijital Baba Orhan Toker
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eski ve güzeL
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodyist82

biraz eski bir kitap ama Ayşe Kulin okumak istiyorsan

İki Küçük Su Samuru adlı kitabını okuma tavsiye ederim.

beynim tavana vurdu desem yeridir.Bu kitapta eski fakat müthiş bir yapıt olduunu düşünüyorum

By WELLY

bahsettiğin kitap ayşe kulin değil bir buket uzuner kitabıdır. adı da iki küçük susamuru değil iki yeşil susamuru'dur

ayşe kulin okumak isteyenlere Sevdalinka ya da Nefes Nefese yi öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironhand -- 11 Ocak 2006 16:33:01 >
  • ilk okuduğum ayşe kulin kitabı sevdalinkaydı..

adı aylin in yarısına kadar gelip bırakmıştım yaw neden acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: turanbay

her ne kadar yazarını sevmesemde okunmaya değer bir kitap,

Aynı fikirdeyim, Ayşe Kulin de atamayla entellektüel ilan edilenlerden bence...
    Ama Adı:Aylin güzel bir kitap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.