Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
65
Favori
101.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan 3 ay lisans ile windows a kurdum ayrıca router dan adguard dns de kurdum bakalım.
    Bu Adguardı senelerdir chrome eklentisi olarak kullanıyordum ilk defa böyle deneme şansım oldu. Chrome eklentisini kaldırdım direk.

Şu Dns olayı da sağlıklıdır ve güvenilirdir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CFB2806D -- 3 Mayıs 2020; 16:25:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

YouTube++ isimli bir uygulama yüklemeniz gerek. Linkteki çalışmıyorsa başka sitelerden indirmeyi deneyin. Bu uygulamanın sabit, tek bir linki yok. Birçok siteden indirilebilir.

iOS Ninja
    Download YouTube++ IPA for iOS iPhone, iPad or iPod
    https://iosninja.io/ipa-library/download-youtube-plus-ipa-ios

dressyyoutube
    Youtube++ Download on iOS/Android - How To Get Youtube++ For Free No Jailbreak 2020
    https://www.youtube.com/watch?v=Gq4lXjmlem0

• Ben denedim bir kac gun once. Belki anlik bilmiyorum ama google dns ve 1.1.1.1 (cloudflare) ping testleri daha hizli.

iphone’dan ping attim. En sagliklisi ethernet ile modeme baglanip ping atmak.

Bildiğim kadarıyla cloudflare türkiye de engelli çalışmıyor diye biliyorum.

Google kadar hızlı olmayacağını biliyorum fakat gözle görülür bir fark yok gibi geliyor öyle olunca da reklamlar için insan bunu kullanayım diyor. Yani şuan durum bende bu :)

Cloudflare’yi ben de engellenmis diye biliyorum ama calisiyor.

iAppleProyoutube
    *NEW* App Installer Install iPA Directly On Your iOS Devices (No Computer)
    https://www.youtube.com/watch?v=FA59Qk0o1Gs

@trak76

Bu Türkçe video. 2.dakikada başlayan işlemi yapın.

Oğuz Yılmazkayayoutube
    iOS’a Ücretli ve Hileli (IPA) Uygulamalar Nasıl Ücretsiz İndirilir - 2020 (Güncel)
    https://www.youtube.com/watch?v=6xLna-rGLTY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 6 Mayıs 2020; 9:51:29 >

• Torrentten dosya çekerken güvenlik amacıyla ip adreslerini gizleyen programlar kullanmamız öneriliyor. Adguard'ın böyle bir fonksiyonu var mı?

iOS ve PC için durumu bilmiyorum.

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bandogge -- 10 Mayıs 2020; 2:33:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bandogge kullanıcısına yanıt
    Hocam bu seçeneği aktif ettim fakat işe yaramadığını gördüm. Sebebi ne olabilir?

Bilen arkadaslarimiz yardımcı olacaktır sanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS kullanıcıları yeni güncelleme hakkındaki yorumlarınız nedir.. YouTube, Twitter, Facebook, vs. uygulamalardaki sorunlarınız çözüldü mü?

AdGuard Blog
    AdGuard v4.0 for iOS: DNS protection jumps to the next level
    https://adguard.com/en/blog/adguard-4-0-for-ios.html

• Hala VPN ile birlikte çalıştıramıyorum. İkisinden birini kapatmak zorunda kalıyorum.

Ayrıca iOS’ta YouTube uygulamasındaki reklamları engelleyemiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ilk yazdiginiza maalesef su an icin cozum yok. Android'de de ayni. O aslinda Adguard ile alakali degil. iOS ve Android oyle isliyor.

iOS icin reklamsiz YT app'leri olmasi lazim. Gorunuse gore Adguard'in cozebilecegi birsey degil. Apple'in bu konuda politikasini degistirmesi lazim.

Düzenleme:

YouTube, reklamları sürekli farklı kaynaklardan yolluyor. Bu sebepten domain bazlı engellemek imkansız gibi. Reklam veren şirket sayısı çok fazla. Sadece 1 reklamda aşağıdaki domainler düştü. Bunları engellemek YT'un işleyişini bozabiliyor. O sebepten önermiyorum. Zaten bahsettiğim gibi engellemekle bitmezler.

quote:

r1---sn-u0g3uxax3-pnus.googlevideo.com
    r4---sn-u0g3uxax3-pnuz.googlevideo.com
    r5---sn-u0g3uxax3-pnus.googlevideo.com
    r3---sn-u0g3uxax3-pnus.googlevideo.com
    r6---sn-u0g3uxax3-pnus.googlevideo.com
    r5---sn-u0g3uxax3-pnuz.googlevideo.com

Ama fark ettiğim birşey var. YouTube uygulamasından video açtığımda aşağıdaki domainler de tetikleniyor. Engelleyince reklamlar çok daha nadir çıkıyor. Hatta telefondaki uygulamasında denedim de hiç reklam göstermedi. Daha sonra PC'de 5 farklı video'da denedim. Sadece 1 kez reklam çıktı. İşin özü Pi-Hole gibi bir sistem kullanıyorsanız aşağıdaki domainleri blacklist'e ekleyebilirsiniz.

quote:

adservice.google.com
    ssl.google-analytics.com
    www.googleadservices.com
    securepubads.g.doubleclick.net
    googleads.g.doubleclick.net
    static.doubleclick.net
    s.youtube.com
    www.googletagmanager.com
    app-measurement.com

Bu arada şu bilgiyi de paylaşmış olayım. Android TV'deki YouTube uygulamasında reklam engellemek için, AdGuard'ın yeni çıkacak sürümü iş görecektir. Birkaç güne stabil sürümü yayınlacak ve TV uyumlu versiyon olacak.

Buradan takip edebilirsiniz. Yayınlandığında APK'yı indirin ve Android TV/TV Box cihazınıza yükleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 15 Mayıs 2020; 20:8:35 >

• Aslında Adguard, YouTube uygulamasındaki video içi reklamları engelliyor. Ama uygulama anasayfadaki reklamları engelleyemiyor. Örneğin sürekli sayfanın üstünde Netflix veya benzeri bir reklam çıkıyor.

Adguard PC uygulaması gerçekten iyi çalışıyor.
    İnternet tarayıcısı için olan eklentisi de çok başarılı. Ama mobilde reklamların tamamını engelleyemiyor. Sorun sizin de dediğiniz gibi Apple’ın kısıtlamalarıyla da alakalı. Bu durum Android’te de benzer.

Aslında iOS’ta YouTube reklamlarını tamamen engelleyebilen bir uygulama var. Adı Luna. Ama bu uygulama şu an AppStore’dan indirilemiyor. Ben önceden indirdiğim için uygulamayı silene kadar kullanabileceğim. Keşke reklam engelleme politikalarını değiştirmeye gitseler hem Android hem de iOS’ta.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Aslında Adguard, YouTube uygulamasındaki video içi reklamları engelliyor.

Çok iyi o zaman.

quote:

Ama uygulama anasayfadaki reklamları engelleyemiyor. Örneğin sürekli sayfanın üstünde Netflix veya benzeri bir reklam çıkıyor.

AdGuard'ın filtre günlüğünü açın, daha sonrasında YouTube uygulamasını açın. Deneme yanılma yöntemiyle "ads" ifadesi veya benzer, kaynak adresi YouTube olmayan domainleri engelleyin.

İşlemi tamamladığınızda son olarak YouTube uygulamasını uygulamalar bölümünden sıfırlarsanız iyi olur. Böylece önceki çerezler temizlenecektir. Bahsettiğim kısım Android'de "veriyi temizle" olarak geçiyor. iOS'da da benzerdir diye düşünüyorum. Fakat bu işlem sonrası video geçmişiniz, youtube aramalarınız silinecektir. Bilginiz olsun.

• Programı 1 aydır kullanıyorum. İlk defa bu kadar yormadan kullanılan bir program gördüm. Ömür boyu sürüm almak istiyorum ortak olmak isteyen var mı?

Netflix reklamı masaüstü YouTube sitesinde mi çıkıyor? Alttaki "Arama reklamlarına ve sitelerin öz-tanıtımlarına izin ver" isimli filtre açık mı? Açıksa onu kapatın.

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

Sadece aşağıdaki filtreleri seçerseniz daha iyi verim alırsınız. Diğer filtrelere gerek yok.

quote:

AsGuard Temel filtre
    AdGuard Takip Engelleme filtresi
    AdGuard Sosyal Medya filtresi
    AdGuard Can Sıkıcı Öğeler filtresi
    AdGuard Türkçe filtre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 16 Mayıs 2020; 11:36:30 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.