1)marmara siyasal ing 15.200 2)marmara işletme(ing) 24.400 3)istanbul ü siyasal 23 100 4)yıldız siyasal 26.300 5)istanbul siyasal (i.ö) [bu sene açılmış] 6)yıldız işletme 60.900 7)ist işletme(siyasal bilgiler fak) 62.500 8)ist işletme(iktisat fak) 68.600 9)marmara işletme 69000 10)ist işletme (işletme fak) 108.000
hangileri gelir il tercih önceliğim istanbul..buna alternatif ne yazabilirim başka..şimdiden teşekkürler..
işletmelerr tm 1 le alıyor hocam
quote:
Orijinalden alıntı: özelders
işletmelerr tm 1 le alıyor hocam
tamam hocam tm2 ye nazaran tm1 de yakındır mantığıyla yazmıştım 50 binlerde tm1 sıramda..
ucuk tercihlerin tamam dusukler de tamam ama kendi puaninda hic tercih yok gerci tmci degilim anlamam ama kendi puaninda da bikac tercih yap bence 30 hakkin var ne de olsa...
quote:
Orijinalden alıntı: smmugler
ucuk tercihlerin tamam dusukler de tamam ama kendi puaninda hic tercih yok gerci tmci degilim anlamam ama kendi puaninda da bikac tercih yap bence 30 hakkin var ne de olsa...
vala hocam il istanbul olunca o aralıkta yok yani 30 bin ler 40 binler anadoludaki ünilerde fark ediyor.gözlemlerimce..
dedigim gibi tmden pek anlamiyorum ama yerlesirsin bu puanla bence
quote:
Orijinalden alıntı: smmugler
dedigim gibi tmden pek anlamiyorum ama yerlesirsin bu puanla bence
50 binle yıldız iktisat gelir sanırım düz işletmeler gelir ama ing gelmez hocam
Baslik sakat
quote:
Orijinalden alıntı: tezocan
Baslik sakat
insanın içi kötü olmucak hocam
quote:
Orijinalden alıntı: brifing
quote:
Baslik sakat
quote:
Orijinalden alıntı: brifing
quote:
Baslik sakat
napiyim, yazmayayım yazmayayım dedim, dayanamadım bu arada tm lerle ilgili bilgim olsa yorum yapardım ama ne söylesem sallamış olurum, istediğiniz yer olur inş hocam..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme