Şimdi Ara

ADETLİ VEYA TEK 19-21,5 INCH LCD EKRAN ALINACAKTIR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BraveBening

http://forum.donanimhaber.com/m_95455046/tm.htm

İlandaki Alışveriş Şartları ve fiyat sizin için uyuyarsa PM ya da telefon aracılığı ile tarafımıza ulaşırsınız konuşulur alışveriş yapılır. bu şekilde link verip açıklamasız yorumsuz fiyatsız ilanlarla ilgilenilmemektedir.
  • PM !
  • yanıtlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: extend456

PM !

Bahri KIRCA ile belirtilen şartlarda Alışveriş Yapılmıştır Teşekkür Ederiz.
  • 19" Samsung syncmaster 933 nw plus LCD monitör ve 640 GB WD marka haddisk alıverişimiz olmuştur. Ürünleri gönderdikten sonra inceleyip herhangi bir sorun olmadığına dair bilgi verdiler ve bende hesap numaramı ilettim ve parayı hesabıma yatırdılar. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Alıcıya güven konusunda herhangi bir şüpheniz olmasın önce ürünü gönderiyoruz sonra ücretini yatırıyorlar diye kesinlikle alıcıya güvenebilirsiniz. Teşekkür ediyorum kendisine her konuda güvenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physdrill

http://forum.donanimhaber.com/m_96605100/tm.htm

İlanımızdaki Şartları Yerine Getirebilecekseniz Alışveriş Yapabiliriz Kadir Bey. İyi Forumlar
  • Pm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Pm.

mesajınız gelmedi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Pm.

mesajınız gelmedi!

Kusura bakmayın hocam ben gönderildi zannettim.Gönderiyorum hemen.

• elusive kullanıcısına yanıt
    17 samsung var adetli fotoğrafını ekledim istersen pm atarsın. 75e veririm. 18 adet kadar var
    ADETLİ VEYA TEK 19-21,5 INCH LCD EKRAN ALINACAKTIR
  • Bende 21,5 Acer var ancak kimse bu paraya kargo ödemeli yollamaz. Normal kargo 15 TL iken korumalı yolladıktan sonra ne kalır elde. 130 elden diyorum ama üstelik kargo süreci ve havale süreci geçecek. Çok seçici alıcısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: direkt3d

Bende 21,5 Acer var ancak kimse bu paraya kargo ödemeli yollamaz. Normal kargo 15 TL iken korumalı yolladıktan sonra ne kalır elde. 130 elden diyorum ama üstelik kargo süreci ve havale süreci geçecek. Çok seçici alıcısınız.

Belirtilen sartlarda rahatlikla alim yapilmis ve hizli bir sekilde test yapildiktan sonra havale belirtilen hesaplara gonderilmistir. Bunu yukaridaki yorumlarda bizimle alisveris eden forumdaki arkadaslarin yazdiklarindan gorebilirsiniz.Kargo konusunda ise anlasmali oldugumuz mng kargo kodunu tarafiniza vermekteyiz. Oradan indirimli gondermektesiniz. İlginize tesekkur eder iyi forumlar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elusive -- 21 Nisan 2015; 23:56:56 >
  • Selamun aleykum, alım devam ediyor ise; SAMSUNG SME1920N LCD monitör mevcut elimde. Derebahçe mevkinde ikamet ediyorum. İyi günler.
  • güncel
  • ....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.