Şimdi Ara

Addon Ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 1-2 ark var wow u iyi biliyor konuşuyorlar aralarında sormaya cesaret etmedimde addon ne demek ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Addon Ne Demek?

"Addon" terimi, bir yazılıma veya ürüne eklenen ve yeni işlevler veya özellikler sağlayan bir eklenti veya modülü ifade eder. "Addon" kelimesi, "add-on" ve "add-on ürün" terimleriyle eş anlamlıdır.

Addonlar, yazılımın ana işlevselliğini genişletmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek için kullanılır. Örneğin, bir web tarayıcısına reklam engelleyici bir addon ekleyerek web sitelerindeki reklamları engelleyebilirsin.

Addonların birçok çeşidi bulunur ve bunlar çeşitli yazılım türleri için kullanılabilir. Örneğin, oyunlarda oyun içi öğeler ekleyen addonlar, video oynatıcılarda ek codec bileşenleri sağlayan addonlar ve veritabanı yönetim sistemlerinde ek işlevler sunan addonlar vardır.

Add-on yazılımlar genellikle ücretsiz veya düşük maliyetlidir ve doğrudan yazılım geliştiricisinden veya üçüncü taraf kaynaklardan indirilebilir. Addonları yüklemeden önce, yazılımınızla uyumlu olduklarından ve güvenilir kaynaklardan geldiklerinden emin olmalısın.

Addonlar, yazılımlarını özelleştirme, işlevselliklerini genişletme ve kullanıcı deneyimini iyileştirme konusunda esneklik ve güç sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyun oynanabilirliğini kolaylaştırılan eklentiler. Örneğin biri sana pyroblast isimli özelliğini attığında sadece aldığın hasar yazıyorsa yüklediğin bir eklenti sayesinde gelen özelliğin ne kadar vurduğunu, kimin vurduğunu, hangi karakteri kullandığını yazan sonsuz örneklerle anlatabileceğim eklentiler.

NOT: Yukarda verdiğim bir örnek bunun gibi 20937492638472345 tane addons yani eklenti olduğu öngörülüyor. Konu açmadan önce yukardaki arama butonunu kullanmanı tavsiye ederim...
  • Addon başlarda oo bu güzelmiş işim kolaylaştı diye yükledigin, bir süre sonra 30 tane olup makinayı şişiren, her oyun güncellemesinde bunun yenisi cıktımı diye curse.wow.com'da bir sürü vakit kaybetmene neden olan eklentilere verilen isim..

Ayrıca addon WOW'a özgü bir şey değil, evrensel bir kelimedir.. şu an piyasada bulunan bir çok program için addon yazılıyor.. bir çoğunu programı yazan firma yazıyor, bazılarınıda programı kullanan insanlar..

WOW'daki bana göre olmazsa olmaz addonlar..

Omen
    Recount
    allinonebag
    cartographer ??
    atlasloot
    auctioneer
    questhelper veya carbonite

bunların hepsi veya daha fazlası için wow.curse.com sitesini kullanabilirsin..
  • Addon = Eklenti
  • healerlar için olmazsa olmaz addon..HEALBOT
    x-pearl de fena deil şekil oluyor
    lvl kasan için de QUESTHELPER
  • hort olacak ama bu eklentiler gereklimi yani olmazsa olmazmı
  • Memoland kullanıcısına yanıt
    Bazısı lazım dbm, gladius fln.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 20 Ocak 2015; 17:05:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Up ne demek
    18 yıl önce açıldı
    BU NE DEMEK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

1-2 tanesi haricinde gerisi gereksiz olan şeyler.

cümlenin başına "bence" eklemeyi unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

hort olacak ama bu eklentiler gereklimi yani olmazsa olmazmı

oyunu oynadığın seviyeye göre değişir aslında, örneğin oyuna yeni başlamış, sadece leveling yapan biri için gerekli değil veya pve anlayışı lfr veya heroic dungeon olan biri için de gerekli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

hort olacak ama bu eklentiler gereklimi yani olmazsa olmazmı

Birkaç tane işine yarayan addon indirdikten sonra kendin "Aaa çok işe yarar şeyler varmış" deyip daha fazlasını isteyeceksin.Oyunu 'daha oynanabilir' yapıyor bence addonlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

quote:

1-2 tanesi haricinde gerisi gereksiz olan şeyler.

cümlenin başına "bence" eklemeyi unutmayın.

Pve ve pvp için belli başlı addonları hariç tutuyorum onlarıda biliyorsunuz zaten siz, gerisi çöp.

Subjektif konularda bende Chaos a katiliyorum siz yinede bence diyin kafamiz rahat olsun.
  • Addon'nun Türkçesi Eklenti diye bilinir. Bu Eklentiler yardımcı program olarak çalışır. Örneğin Google Chorme'nin reklam engellenmek için A.D.B.L.O.C.K gibi. :)

Oyunda benim aktif kullandığım addon

1. DBM All Raid-Dungeon
    2. RaidAchivement
    3. Mogİt (Transmog aranışa geçince aktif ediyorum)
    4. Bagnon
    5. Zgor leveling(Sıfırdan karakter kasmam için kullanıyorum son levele geldiğinde Devredışı bırakıyorum)
    6. Recount(DPS sayaç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fethisagol -- 21 Ocak 2015; 12:47:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.