Şimdi Ara

Addon arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu resimdeki addonun tam ismini ve nerden bulabileceğimi söyleyebilirmisiniz??? aşağıda mapmod yazıyo ama aratınca bulamıyorum

Addon arıyorum...

Addon arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 31 Ocak 2008; 13:14:35 >

• http://files.filefront.com/CT+MapMod+v20/;6777857;/fileinfo.html

Sanırım aradığın bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eudimonia -- 31 Ocak 2008; 13:21:05 >
  • yükledim ama göstermiyo..mobmapde yüklü acaba ondan olabilirmi??yada nasıl açılıyo
  • ya uyuz oldum.. bu arada o linkte mapmod lafı geçmiyo okuduğum kadarıyla..

ya map i açıyorum sadece bi yerler işaretleyebiliyorum..nası yapıcaz hangi lwlde nereye gitmem gerektğini
  • sanırım hangi lvl de nerede kasacağını gösteren bişey istiyosun bence sen cartographer add on unu kullan hangi bölge hangi lvl aralıkları olduunu felan gösterio
  • quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

ya uyuz oldum.. bu arada o linkte mapmod lafı geçmiyo okuduğum kadarıyla..

ya map i açıyorum sadece bi yerler işaretleyebiliyorum..nası yapıcaz hangi lwlde nereye gitmem gerektğini

Amacın nerde lvl up yapacağını öğrenmekse al indir güzel addonmuş ben kullanmadım ama araken buldum
    http://wow.curse.com/downloads/details/933/
    o bölgeden aldığın questler içinse quest helper addonunu yüklersin süper olur.
  • bende bi add on arıyorum ama
    oyun içinde not tutabileceğimiz türden bir add on warmıdır.(gereksiz yere başlık açmayayım dedim )
  • meta map
  • tmmdır saolun
  • bu arada hmn bir soru daha sorayım.. hani shmanda poison effect ti kaldırmak için fln skiller varya..bunları kullanınca bir target seçmemizi istiyo..acaba bir macroyla bastığımızda direk kendi üzerimizde kullanabilirmiyiz??
  • /cast [target=player] Skill adı
  • quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

bu arada hmn bir soru daha sorayım.. hani shmanda poison effect ti kaldırmak için fln skiller varya..bunları kullanınca bir target seçmemizi istiyo..acaba bir macroyla bastığımızda direk kendi üzerimizde kullanabilirmiyiz??

auto self cast'i sec interfaceden....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.