Şimdi Ara

AddMeFast Hakkında -Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AddMeFast e üye oldum puan kazanmak burada zor cidden. Like a tıklıyorsun sayfa açılıyor beğeniyorsun birde 6-7 saniye beklemeden kapatırsan puan gelmiyor yok mu bunun hızlı bir yolu. LikeAll gibi bir siteyede üye oldum adından emin değilim. Burdada videolarda izliyorum like a tıklıyorlar direk beğeniyor ama bende pop-up açıyor ordan beğenmem gerekiyor bunun bir ayarımı var.
    Birde bu likeall da 147 credi var hesabımda. Sayfayı ekledim ama 1 beğeni bile gelmedi ordan sebebi ne olabilir. Yardım edenlere çok teşekkürler

• AddMeFast'de normal user olarak points kasmak zor oldugu kadar da bı o kadar yavas ve az olur :D AddMeFast otomatık bot kasma ıle yardımcı olabılırım dıledıgınız kadar poıntse ulastırabılırım sızlerı sayın hocam ancak tabıkıde belırlı bır ucrete tabi olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A02054AF -- 29 Aralık 2013; 20:37:12 >
  • Addmefast den hızlı point kazanmamnın yolu yok mudur? Ya da şu likeall u biri açıklayabilir mi bana
  • LikeAll.Org'un çalışma mantığı addmefast gibidir.Aralarındaki farkı aşağıdaki açıklıyorum.

1- LikeAll.Org'da site üzerinden yardım yada herhangi bir soru için mesaj atarsınız, max 2 gun içerisinde dönüş yapıyor.Addmefast'ın daha geri dönüş yaptığını görmedim.
    2- LikeAll.Org'da türkçe dil desteği bulunmaktadır.Ve adamlar türkçe support hizmetide verıyorlar.Addmefast'de buda yok.
    3- LikeAll.Org'dan gelen üyeleri baz alalım.Sayfana 1 ayda 10.000 kişi geldiyse bunun en en fazla 50 tanesi geri kaçıyor.Ama addmefast'de yarısından çoğu geri gidiyor.
    4- LikeAll.Org'da vip üyelik bulunmaktadır.Ve bu özellik harika birşey ama addmefast'de buda yok.
    5- LikeAll.Org'da kazançta sağlayabiliyorsunuz ama addmefast'de bu yok.
    6- Perfonmans ve site kullanışı addmefast'te göre çok çok daha basittir.

Benım gözlemlediklerim yukarıdaki gibidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon Hakkında Yardım Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Üstadlar lütfen yardım edin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.