Şimdi Ara

ADC ve APC hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çoğunlukta algıda problem var gibi geliyor.Burda açılımlarını yapalım hemen:
    ADC -> Attack Damage Carry
    APC -> Ability Power Carry
    Şimdi burdan benim algıladığım ADC yüklü miktarda attack damage taşıdığı.Yani attack damage ile oyunu taşıdığı değil.Oyunu taşıması elindekileri nasıl kullandığına bağlı.
    Aynı şey APC için geçerli yüklü miktarda ability power taşıması onun adını apc yapıyor.Oyunun taşınması ile alakası yok.Yine oyuncuya bağlı.

• Yararlı konu +rep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup52

Arkadaşlar çoğunlukta algıda problem var gibi geliyor.Burda açılımlarını yapalım hemen:
    Şimdi burdan benim algıladığım ADC yüklü miktarda attack damage taşıdığı.Yani attack damage ile oyunu taşıdığı değil.Oyunu taşıması elindekileri nasıl kullandığına bağlı.
    Aynı şey APC için geçerli yüklü miktarda ability power taşıması onun adını apc yapıyor.Oyunun taşınması ile alakası yok.Yine oyuncuya bağlı.

yani diyosun ki ben 5 tanklada oyunu taşırım
  • 5 kişilik takımı tek bir yürüyen organizma veya ne bileyim bi savaş tankı gibi düşün. Topu kullanan ADC olsun, taramalıyı kullanan APC, süren jungle olsun, motor ve zırh da işte tanklar ve support olsun. Olay bu yani. ADC oyun taşıyıcısı değildir, zaten iyi bir takımın taşınmaya ihtiyacı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Base Born

quote:

Orijinalden alıntı: eyup52

Arkadaşlar çoğunlukta algıda problem var gibi geliyor.Burda açılımlarını yapalım hemen:

yani diyosun ki ben 5 tanklada oyunu taşırım

5 supportlada oyun taşınıyor.LCS'te durum farklı tabi

• APC= Ability power CASTER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen.ama şimdi değişdi marksman oldu ranged şampiyonlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMA ABILER SIMDI DEGISTI MARKSMAN OLDU COQ PISSSS
  • Ne diyek CTCWAD mi diyek? (Carry That Carries With Attack Damage)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.