Şimdi Ara

ADC sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mainim bir zamanlar adc idi oyuna bir süre ara verip girdim meta bir hayli değişmiş oyun 2-3 adc arasında dönüyor gibi bir şey sivir graves kalista bu büyük sıkıntı gibi duruyor sizce de öyle değil mi?

• evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı şekilde ara verdim şimdi başladımda cidden oynanacak adc yok gibi. lucian-kalista-jinx-sivir oynanıyor jinxte 5.10da nerf yedi sivir ise solo q da oynanıcak bi adc değil ço ksaçma ya
  • Lucian, Kalista, Sivir cok pickleniyor dogru.

Ama ben her zaman Vayne ve Draven'i tek gecerim. Bu ikisi bir yana digerleri bir yana bence.

• Benimde mainim adc dir şuan dedigin gibi kalista ve graves göz dolduruyor
    Fakat bi hero daha var bunuda es geçmemek gerkeli "Vayne" eğer lane sırasında safe kalıp farm yaparsan emin ol late de çok iş görürsün
  • Jinx Kalista Sivir Corki Lucian Urgot Graves

bunlar oynanıyor.daha ne olsun.
  • tam tersi graves kayboluyo sanki yavaştan az görür oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • graves su an ilk 5 e girmez ne gravesi.
    Jinx Sivir Kalista Lucian Ashe gerisi bunlar kadar avantajli degil en ölü adcde tristana.

• Jinxe gelen nerf sadece early için geçerli latede daha güçlü oluyor oyle bir.nerf yedi diye öleceğini düşünmeyin lucian kalista jinx vayne bence öne gelen adcler graves eskisi kadar güçlü değil ne yazıkki

• Lucian çok iyi durumda

• Jinx'e herkes late buff geldi diyorda yanlış hesaplanmadıysa; 5 lvl 80 as verirken şimdi 58 olmuş. Sadece 18 lvlde 130 as yerine 140 as olmuş. Main Vayne yapacağım bu gidişle.

• Vayne der giderim

• 2015 lol ün en berbat olduğu yıl oldu.Güzelim oyunu 8 yaşındaki veletlerde oynayabilsin diye habire kolaylaştırıyorlar,tek tip düzene sokuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

2015 lol ün en berbat olduğu yıl oldu.Güzelim oyunu 8 yaşındaki veletlerde oynayabilsin diye habire kolaylaştırıyorlar,tek tip düzene sokuyorlar.

leş gibi meta ya bıktım.
  • Kalista şu an en iyi durumda.
  • Ezreal ve Lucian iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

graves su an ilk 5 e girmez ne gravesi.
    Jinx Sivir Kalista Lucian Ashe gerisi bunlar kadar avantajli degil en ölü adcde tristana.

en ölü adc tristana mı??? late de eziyor rakibi resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

graves su an ilk 5 e girmez ne gravesi.

en ölü adc tristana mı??? late de eziyor rakibi resmen

Feedlersen her sampiyon ezer.Koridorda hicbir avantaji yok ezilmemesi icin dia vs gold plat vs silver oyunu dinmesi lazim.

• Şahsi görüşüm Quinn.Neden oynanmadığını hala anlamadım.Tamam skill set üstüne kurulu adc lere karşı zayıf ama draven gibi adclere karşı muhteşem ötesi ve ötesi değil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.