Şimdi Ara

ADC oynamayı nasıl öğrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle yeni gelecek skinden sonra ASHE oynamak istiyorum ama adc'yi bir türlü beceremiyorum pozisyon alma vs... Kendimi geliştirmek için neler yapabilirim acep??

• Pozisyon olayı sıkıntı video izleyerek diğer oyuncuları taklit ederek öğrenebilirsin en önemlisi ölmemen.

Kite yapmayı bilmen lazım özel oyunda dene bol bol.

Farm senin için çok aşırı derecede önemli tek bir tane kaçırdım mı ağlaman lazım.
  • Gosu, imaqth en önemlisi SLePeR abimi izle
  • Antreman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Warcraft III vs cidden az cok bildiğimden lolde karakter sınıflarında felan hıc zorlanmadım hani ilk bu tür oyunun lol mü ? mesela warcraftta kael'thas - brand skilleri cok benzerdir cok kolay uyum yakaldım
  • Ben adc oynamak istiyorum de önce herkes dalga geçecektir sen kim adc oynamak kim gibisinden ama yılma kararlı ol. Önce minyon kesmeyi öğrenmekle başla son vuruştur lane dondurmadır nerde dürtülüp nerde dürtülmez bunları kavra sonra savaşlara odaklan önlerde kalmayıp damage çıkarmayı da unutma en sonda pastanın çileği olarak kite yapmayı öğren. Hepsini bol bol oynayarak yaparsın bir şampiyon seç onun üstünde çalış lucian olabilir mesela yada sivir bu sana kalmış :)

• Tabiki oynayarak. Vayne ile adı geçen imp bir röportajında adc oynamaya başladığında ilk tavsiye edilen heronun Ashe olduğunu 2000 maç ashe oynadığını söylemişti. Özellikle adc refleksleri oynayarak gelişir. Başlarda korkak oynarsın. Daha sonra potansiyelin ve refleksin ortaya çıktıkça agresif pozisyon alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Oynıyacağım. Nasıl ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sürekli korkak oyna cesaretin adcye pek faydasını görmüyorum çok yetenekli değilsen
  • Ne zaman prolara sorulsa nasıl adc geliştiririm diye;çok oynayarak cevabını verirler.Çok oyna.
  • adamlar haklı ben de ilk başta sadece solo alıyodum adc ve ya mid oynayamıyodum bos yere korkak oynama her türlü adc yi dene ben ilk oynadığımda abimin tavsiyesiyle ashe oynamıştım bu kadar lanet bir karakter olamaz diye düşündüm ama alıştıkça çok sevmeye başladım yeni karakterler denedikçe elin giderek alışıyo ben şu anda jhin e bayılıyorum müthiş i hero menzili muhteşem bi hero biraz hantal tabi lucian gibi kaçamıyo ama düzgün oynarsan kaçmana gerek bile kalmıyo son olarak eğer adc geliştirmek ıstıyosan yanına bi arkadaşını al sup alsın hem daha rahat olur senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunterxxx4 -- 15 Temmuz 2016; 15:04:14 >
  • mnyon kesmeye dikkat et ve team fightlarda tarzan gibi öne doğru atlama. olabildiğince güvenli bölgede rakip takımın en öndeki herosuna damage cıkar.
    birde taşıyıcı olarak karşı takımda ağır tank var ise onu eritmek genelde sana düşer zırh delme itemlerini sakın atlama.
  • Başlangıçta en rahat oynayabileceğin adc luciandır, ashe gibi adcler daha çok yetenek ister. Ashe i iyi oynarsan lucianı da otomatikman daha iyi oynamaya başlarsın.

Ashe konusundaki tavsiyelerimse ultini iyi kullan, ne kadar kite dodge konularında çok iyi olsam da ashe oynarken ultileri kötü attığım boşa harcadığım için herodan yeterince faydalanamıyorum. En önemli özelliklerinden biri ultisi, lanede de w ile dürt mananı kontrol altında tutarak, tradelerde q ile hasar olarak bi ćok adc yi geçebilirsin bunların etrafında oyna. Rakibin kaçman gereken yeteneklerini iyi takip et yanlış pozisyonda kalma.

• Mainim adc degil ama bildigim kadariyla yardimci olmaya calisayim.yukaridaki arkadaslar kadar bilmiyorum zaten de belki faydasi olur.
    Ogrenecek bir suru seyi var aslinda adc nin. Kite olsun,farm olsun,pozisyon olsun, trade olsun. Den bostaykrn ve karsidaki adc farm aliyorken harraslamak onemli bir sey aslinda. Basit gorunuyor ama unutuluyor.
    Yerinde olsam mobil şeylerle baslarim,cunku cok hata yapacaksin en azindan hatalarını telafi etme sansin olsun.
    En ama en onemli onerim ise antidepresanla oyna eger tr de oynuyorsan. Tr deyken, karsi takimda 4 assasin olma ihtimali cok yuksek, eger takimin dogru duzgun peel yapmiyorsa sinir krizleri gecirebilirsin.
    Adc reflekse de oldukca dayali bence. Izleyecegin neredeyse butun adc montage' larinda habire flashla olsun, dash lerle olsun surekli bir cc dodgelama var. Zamanla alirsin buyuk ihtimalle de antidepresani sakin unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylvana -- 15 Temmuz 2016; 17:33:21 >

• draven dışında hiçbir ad carry'i hakkını vererek oynayamıyorum çok oynamaktan valla kim ne derse desin
  • Hocam bi kere sürekli aynı yerde durma paso hareket et minyon çok önemli kaçırmamaya çalış ve supdan bağımsız hareket etme geriden oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.