Şimdi Ara

ADC nasıl oynanır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş bu adc oynamayı sırf bu yüzden sevmiyorum herkez ilk sana saldırıyor tmm anladımda nasıl bu saldırılardan kaçacam üstüme zıplayıp bi anda 1 k vurdukan sonra vayne ile ne yapacam ? sonra direk diğerleri de dalıyor direk eriyorum siyah ekran ile karşılaşıyorum :(

Bence adc oynamakta ayrı zorluk :(

Önerebileceğiniz bişeyler varmı ?

• Kite, positioning, use of skills etc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guardian Angel & Kite
  • Geride dur ve 5 sn sonra gir tfye mesela karsida nasus amumu olsun amumu nun ultisini harcadigi ve nasus un w yi harcadigini gorursen dal he nasus bidahaki tf bana daldi dersen kite la stunla

• Poke konusunda bende şöyle bir tavsiye verebilirim,

Kendi minionlarının canlarını takip et, canı azalan minionlara aa yapmayan gelen rakip adcyi pokelayabilirsin. Rakip adc bu durumda ya sana ya da miniona vurup senden hasar almak arasında seçim yapmak zorunda kalacaktır. Bunu her zaman yapma sende minion kaçırabilirsin, doğru zamanlarda yaparsan iyi bir adc olabilirsin.

• pozisyon alması en zor adclerden biri vayne çünkü kaçma skilli yok ve range kısa bu yüzden önce cait,twitch,tristana gibi şampiyonlarla pozisyon olayını iyice kavra,pozisyonun iyi olduğu halde üzerine atlayan bi kha varsa işte orda kaçma skillleri devreye giriyor
  • pozisyon çok önemli.karşında blitz thres tarzı sup varsa minyon arkası kal.bot lane 2 vs 2 başladığınız zaman adc focus.tflerde göze batmayacak yerlere pozisyon al.tabi yanındaki supun da önemi büyük.yeni başlıyorsan adc almaya,varus tercih edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Unholy dk nasıl oynanır?
    12 yıl önce açıldı
    Nasıl Counterlanır ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pozisyon alma olayını en iyi öğrenebileceğin hero bana sorarsan Ashe'dir. Kaçmak için hiçbir skill'i yok desek yeridir çünkü ultisi kısa mesafeden atılınca işe yaramıyor ve slow'u da güçlü gap closer'ı olan heroları etkilemiyor. Dolayısıyla Ashe oynarken sürekli diken üstünde olduğunu ve ona göre pozisyon alman gerektiğini beynine kazıyor ve ona göre oynuyorsun. Ayrıca Ashe diğer adc'lere göre mekanik olarak nispeten daha kolay bir adc olması sebebi ile de adc oynamaya yeni başlayanların ilk oynaması gereken herolardandır. Ultisini kullanmak biraz ustalık istiyor, o da oynaya oynaya gelişecek birşey.
  • pozisyon almayi ogrenene kadar cait varus al mf tris al biraz olayi cozunce daha sonra vayne twich en sonda benim icin adclerin krali draaveeeeen al

• background
  • Tf de biraz geride durup diger adamlari eriteceksin once sana damage atanlari ama gidip adc ye dalma onu halletmek takimin gorevi sen diger killeri alabiliyorsan adc yi al

• Takımın arkasında kal.Ve oradan ayrılmadan sürekli saldır.Baktın işler kötüye gidiyor en çabuk şekilde uzaklaş.Ashe-MF-Cait ile başla.Sonra Tris-Kog-Ez-Tw en son da Varus-Vayne-Drrraaaavvvvveennnnnn

• ADC'ye başlamak için Vayne bence kötü tercih.Daha uzun menzilli, oynaması daha basit olan şampiyonları denemeni tavsiye ederim öncelikle.Caitlyn,Tristana gibi...
  • Farm,pozisyon,kite,item tercihi ve en önemlisi oynadığın champın mekaniğini bilmek. Gidip caite runied king alma mesela.
  • Kendi deneyimimi söylyim amamen takımın seni koruması ve kimlere focuslanması gerektiğini bilmeniz gerekiyor
    sen en arkada iyi bir yerde pozisyon alman gerek
    takımın assasianı eğer varsa direk adc yi eritip kurtulması ya da ölmesi gerek kha akali v.b. herolar
    support senin önünde sana yakın yerde olacak tank zaten arada olacak solo herosu da taşıyıcı görevini üsylendiği için apc yi aradan çkarması lazım o yüzden sende geriden geriden en son tankı alacak şekilde dalmalısın ilk önce adc erirse karşı takımda büyük ihitmal tf sizde sürekli bu şekilde olunca oyunu kazanıyorum yani bir yönden yanında ki takımının herolarının da özellikleri önemli umarım iyi takımlar ve seni koruyabilecek herolar seçilir. dün cait ile attığım son oyun tam buna örnekti LB oyun ortasında çıktıgı için yenildik ama harika bir oyuddu takımım beni çok iyi korudu karşı tkaımda honorumuzu verdi. seni koruyabilecek bir takım lazım kısacası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.