Şimdi Ara

Adc'lere Tri-Force Modası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bjergsenin streamini izlerken bi maçta rekkles caitlyn'e tri-force çıktı. Bir maçta Tabzz Draven'a tri-force çıktı. Hesap yapıp sonuçları açıklayacak veya mantıklı bir cevap verebilecek forumdaş varsa sebebini öğrenmek isterim.

• Yeni pasifi yüzünden
  • Varus ve mf gibi şampiyonlara güzel oluyor
  • büyük ihtimal Phage'in yeni hali yüzündendir
  • ms , as , mana , bazı adcler için mana , damage , hp , ve mükkemmel kite imkanı + skillden sonra vurdugun basic atak %200 vuruyor düşünsene sen caitlynsin critle 600 vuruyon bunu 1200 say GG SON
  • Vayne'de güzel oluyor.
  • Caitlyne saçma olmuş bence, ama dravena olabilir çünkü W skillini spamleyebiliyorsun. Bunun dışında ezreal, corki, vayne alınabilir, yani skill spamleyebileceğin championları tercih etmelisin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whisper Mode 120 FPS Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Quinn e çok güzel olur aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broiser

Caitlyne saçma olmuş bence, ama dravena olabilir çünkü W skillini spamleyebiliyorsun. Bunun dışında ezreal, corki, vayne alınabilir, yani skill spamleyebileceğin championları tercih etmelisin bence.

Kog ulti aa fena olmaz harbiden:D

• Corki'nin main item Triforce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

büyük ihtimal Phage'in yeni hali yüzündendir

Daha çok sheen'in yeni pasifi yüzünden %200 damage azımsanacak birşey değil, skill spamlayanlarda özellikle. Ezreal'e zaten vacipti almak ama artık hemen hemen diğerlerine de almak mantıklı oldu, özellikle başta vayne olmak üzere.

Ayrıca jax'a yaptığım buildi de değiştirdim ben konusu değil ama yazayım artık botrk yerine trinity+hextech yada hydra çok daha verimli oluyor, kesinlikle durdurulamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 10 Eylül 2013; 19:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donut*

Corki'nin main item Triforce.

Onun biliyorum zaten. Ezrealada çıkıldığını biliyorum fakat caitlyn ve draven gibi oto ataklarıyla hasar veren şampiyonlara saçma bulduğum için sordum.
  • Bence dravenda çok işe yarar. q aa w aa q aa w aa w aa w aa.
  • Ad Casterlar için iyi oluyor.

• Linkmaster kullanıcısına yanıt
    Bunu demek için gelmiştim Adamı e ile işaretleyip sağ tık yapsak ve kritik denk gelse ...........
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcepsX

Varus ve mf gibi şampiyonlara güzel oluyor

+ vayne dene derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Bunu demek için gelmiştim Adamı e ile işaretleyip sağ tık yapsak ve kritik denk gelse ...........

Omg Quinn op riot nerf plz. Q su da Ap ile daya iyi olur mana işimize yaramıyor ama neyse.
    Ama bu build adc olarak iş yapmaz Top veya midde daha iyi olur.

• Ashe Q ile AA yapınca skill atmış gibi oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

Ashe Q ile AA yapınca skill atmış gibi oluyor mu ?

sence olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

Ashe Q ile AA yapınca skill atmış gibi oluyor mu ?

Evet. Tog(tanrıçanın göz yaşları) dolduruyodu çünkü. Çok mantıklı bi noktaya değindin bu arada. Deneyeceğim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.