Şimdi Ara

ADC ler çok mu güçsüz arkadaşlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kha zix mi rengar mi tek atmıyor malzahar tek atmıyor güçlü olduğu için yazdım onu.

Korede top on değil isterse top250 adc main olsun. Bu adcler in çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Kha zix mi rengar mi tek atmıyor malzahar tek atmıyor güçlü olduğu için yazdım onu.

Korede top on değil isterse top250 adc main olsun. Bu adcler in çöp olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Evet atmıyor.Khanın ad oranlarını armor pen ve rakibin zırh degerlerini yazalım hesaplayalım tek atabiliyor mu.Rengar tek atmayalı kaç ay oldu o konuda tartışmayalım istersen.

• Şuan adclerin tek işlevi focus almak.Eğer takımın iyi oynarsa kazanırsın kötü oynarsan kaybedersin tek yapabileceğin fightlarda burstleri üstüne almak
  • imzasına, tercihlerine syndra vs. koyanlara göre acayip güçlüler(aa ile 1.5k), adc mainlere göre acayip güçsüzler.
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Eğer tek atmayı gerçekten tek atmak olarak algılıyorsan sorun sende. Şuan E w Q düz vuruş yapmış kha zix adcyi öldürür. 3 killi olmasın yeterli. Rengar da aynı şekilde.

• quote:

Eğer tek atmayı gerçekten tek atmak olarak algılıyorsan sorun sende. Şuan E w Q düz vuruş yapmış kha zix adcyi öldürür. 3 killi olmasın yeterli. Rengar da aynı şekilde.

Tek atan herodan flash , zhonya heal gibi skillerle kaçamazsın.Senin dediğin "tek atmadan " her türlü kaçılır.

Tanımı bunun gibi videolarda bolca yapılmış .

• Wayen hariç evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Samedck

Cidden aşırı saçma ya . Qss alıyorum hangi birine basayım rengar e malzahar u vb.. Uzayıp gider bu liste.

Geçen gün karşıda naut, jax , kata vardı. Aynen şu buildi yaptım: gecenin kıyısı, qss, hayalet dansçı, malmortius. Spell olarak ise arındır girdim. Jax e atıyor, arındır gidiyor, naut ulti atıyor o da gecenin kıyısını alıyor, naut bir q ve aa yapıyor ona da qss basıyorum yine de kurtulamıyorum bu sefer de kata gelip vuruyor ultisini bozacak hortumu biriktirememiş oluyorum o sırada. Banshee alamadan da oyunu bitirdiler. Bu kadar kitle kontrolü ve tek atmak fazla, hadi tank dediğin boğar kitle kontrolüne ama bi malz, bi zyra bunlar ya hasardan kısıcak ya da kitle kontrolleri bu kadar güçlü olmayacak. Bu ne saçma iş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

Evet atmıyor.Khanın ad oranlarını armor pen ve rakibin zırh degerlerini yazalım hesaplayalım tek atabiliyor mu.Rengar tek atmayalı kaç ay oldu o konuda tartışmayalım istersen.

0.50'den itibaren izle, rengar tek atmıyor he canım he , önceden triple-q ile tek atardı, şimdi ferolu q ile triple kill alıyor

Edit: aslında sıkıntı fed rengarın teklemesi değil, sıkıntı benim gibi bi kolsuzun bile yeni rengarı denerken 0-3 iken sadece bitmiş orman eşyası ile adc teklemem. Boşuna banlamıyor millet demek ki. Lcs' te bile kha popüler durumda, ne kadar kötü olursa olsun dalıp adc burstleyip ölüyor, sonrası zaten üflesen ölüyor adc :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 2 Şubat 2017; 12:22:29 >

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Tek atmamış havada vurup yere indikten sonra tekrar vurarak öldürmüş.Tek yiyen bir heronun hp barını göremezsin çünkü direk öldüğü için hp bar bir anda kaybolur.Senin mantıkla brand galio akali gibi herolar da tek atıyor.Ciddi ciddi söylüyorum neyini anlamıyorsunuz ?Rengar tek a - ta -mı -yor.Riotun amacı buydu zaten rengarın tek atmayıp hasarını verdiği süreyi uzatmak.Hala ısrarla tek attığını iddia ediyorlar.Verdiğim videodaki rengar ile senin verdiğin videodaki rengarı karşılaştır bakalım hangisi tek atıyor hangisi BURST vuruyor.Burst vuran herolar ile assassinler arasındaki farkı bilmeden" bak benim gibi kolsuzlar da tek atıyor" kolsuz olup olmadığıni bilmem fakat başka bir organın eksik o kesin.Daha da alıntı yapmıyorum cahillere laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumblapinta -- 2 Şubat 2017; 17:46:32 >

• quote:

Tek atmamış havada vurup yere indikten sonra tekrar vurarak öldürmüş.Tek yiyen bir heronun hp barını göremezsin çünkü direk öldüğü için hp bar bir anda kaybolur.Senin mantıkla brand galio akali gibi herolar da tek atıyor.Ciddi ciddi söylüyorum neyini anlamıyorsunuz ?Rengar tek a - ta -mı -yor.Riotun amacı buydu zaten rengarın tek atmayıp hasarını verdiği süreyi uzatmak.Hala ısrarla tek attığını iddia ediyorlar.Verdiğim videodaki rengar ile senin verdiğin videodaki rengarı karşılaştır bakalım hangisi tek atıyor hangisi BURST vuruyor.Burst vuran herolar ile assassinler arasındaki farkı bilmeden" bak benim gibi kolsuzlar da tek atıyor" kolsuz olup olmadığıni bilmem fakat başka bir organın eksik o kesin.Daha da alıntı yapmıyorum cahillere laf anlatmaya çalışmaktan yoruldum .

Sana göre tek atmak bir yetenek kullanmak veya rakibe bir defa tıklayarak öldürmekse onu sadece 2 item önde draven, 1500 ap veigar,800 stack nasustan da başkası yapamaz. Ölüm özetinde de heralde 2000 hasar 0.00 saniye tek atmak demek oluyor söylediğine göre. Bari gözümüzle görmesek inanıcaz dediğine. Q su hasar arttırmayan kha bile turnuvalarda adcnin , apcnin belini kırıp ölmek için oynanıyor, hâla tek atmak öyle şöyle olur laga lugasu yapıyosun.

• adcler hep böyleydi nedense insanlar sezon7 de şey etmeye başladı yeni yeni onu anlamadım 0 saldırı itemsiz tank adamın tek atması filan buna takımında etkisi var o ayrı ama suakistçi herolara karşı cidden bişi yapılmıyo rengardan filan bahsetmiyoz aşağıda kogmaw oynamayı özledim açıkçası lucian filan ne güzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemuun

adcler hep böyleydi nedense insanlar sezon7 de şey etmeye başladı yeni yeni onu anlamadım 0 saldırı itemsiz tank adamın tek atması filan buna takımında etkisi var o ayrı ama suakistçi herolara karşı cidden bişi yapılmıyo rengardan filan bahsetmiyoz aşağıda kogmaw oynamayı özledim açıkçası lucian filan ne güzeldi

Doğuş ap malph yapsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O mantıkla rengar zaten tek atamıyordu ki, tek q ile öldüremiyordun rakibi. Şu an assasinate süresi azaldı aksine, 0,5 saniyeleri görebiliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.