Şimdi Ara

ADC ler çok mu güçsüz arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Oyuna haftada 1 gün giriyorum onda da 3-4 maç atıyorum. Main adc. Aldığım adc ler vayne lucian varus jhin. Niye se eskisi gibi vurduğunu düşünmüyorum. Ve o kadar saçma şampiyonlar var ki onları saymıyorum da . Syndra '' R '' ile tekliyor adc yi . ADC lerin bu kadar güçsüz olmaması gerekiyor bence . Sizin görüşleriniz nelerdir ?

• caitlyn alıp w ları terörist gibi döşeyip 5000 aa range ile kimseyi yanına yaklaştırmayacaksın. o tuzakların yanına yaklaşabilen yok korkudan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 1 Şubat 2017; 0:15:16 >
  • 7 sezondur belki en kötü durumda oldukları zaman sezon 7. Rengar, Kha zix, Syndra, Malzahar o kadar çok tek atan şampiyon var ki. Hiçbir counterplay de yok bunlara karşı. ADC main olarak bıraktım şuan adc oynamayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

7 sezondur belki en kötü durumda oldukları zaman sezon 7. Rengar, Kha zix, Syndra, Malzahar o kadar çok tek atan şampiyon var ki. Hiçbir counterplay de yok bunlara karşı. ADC main olarak bıraktım şuan adc oynamayı.

Haftada 1 gün girip ağız tadıyla adc oynamak isterdim ama olmuyor malesef her oyun tek atan saçma bir hero illaha ki var .
  • bence kalistada güçlü şuan amaaaa adc'ler dışındaki tüm rollerde tek atan ordan oraya zıplayan şampiyonlar var. support bile tek atar mı zyrayla malzahar atıyor valla.
  • Mainim adc değil ama o gelen nerflerden sonra üstüne suikastçı metası buff saçmalığından sonra bide üstüne destek şampiyonlarının hali yüzünden ne yapsın garibim adcler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden aşırı saçma ya . Qss alıyorum hangi birine basayım rengar e malzahar u vb.. Uzayıp gider bu liste.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen korku nedir öğrenmemişsin

1 saniyede eriten rengara

"Beyfendi yavaş ayol daha düz vuruş falan atıcam xd"

"Kapanlara basarsan sevinirim cnm .d.d.d.d"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 1 Şubat 2017; 1:57:34 >
  • ADc ler güçsüz değil kalanı tekliyor
  • Adcler güçsüz degil uzun suredir ayni güçte ama adc hariç her yer çok güçlendi. Adcler daha uzun süre zayif kalica sirada tanklara rework geliyor daha...

• Adcler güçsüz değil problemler

Thunderlord pasifiyle inanilmaz yenilen brust

Ad itemlarin fiyati yuksek item build gidisati bi ap carrye gore zayif

Ornegin morello fiyat pasif acisindan en guclu item suanda

Ve kulelerin buff yemesi lazim oyunlar erken bitiyor item tamamlayamiyor carryler oyun cok hizli

Carryler op bu arada +30dkdan sonra

• Zaten rengar lb talon zed syndra..vs gelip tekliyor birde üstüne malzahar sup metası çıktı bi ulti atıyor 5 saat cc yiyorsun. Daha düne kadar ağlanılan vayne bile şuan leş durumda

• Benim şahsi görüşüm adc ler hala aynı ama o kadar fazla suikastçı yada atlama zıplama yeteneği olan hero varki biz adc de ful build olsak gelip 2 itemli katarina tek atıyor sup lar zaten aşırı derecede domine ediyor laneyi malzahar falan inanılmaz hasar çıkartıyor kanserliyor baya şuan meta heroları adc düşmanı kha rengar falan yani adc oynamaktan aşırı zevk alan biriydim ama bayadır oynamadım bu nedenlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlevsel supportlar güclerini kaybettiği için adcler bu kadar etkilendi , var mı lulu , sona , soraka , taric , nami pickleyen bir iki kişi cıkıyordur aradan mutlaka ama bunlar artık görulmez oldu. Annie ve Morgananın ilk support oynandığı döneme döndü oyun, tekrara düştük , Zyra - Karma - Malzahar hatta MF , oyun artık hasara vermeye yönelik bir oyuna dönüştü , bu yüzden de korunmaya ihtiyacı olan adclerin hepsi şuan güçsüz, bakın şuanda seçilen adc picklerine Caitlyn , Twitch, Vayne , Ashe , Varus bunlar düellolarda üstün yahut kendilerini savunabilecekleri yetenekleri olan hiç olmadı güvenli mesafeden hasar verebilen şampiyonlar .

Tristana da kendini savunmada çok iyi neden listede yok derseniz cast time ı yavaş kalıyor . Kıyaslayalım Cait kullandığında e sini slow bırakıyor ardından kapan , vayne görünmez olup knockback hatta stun atıyor , ashe varus zaten çok hızlı kulllanılan ulti yetenekleri var , fazladan ashe perma slowa sahip .

Oyun bota yönelik olduğu için , ve oyun başında adclerin çoğu fazla hasar bırakamadıgî icin (ozellikle şuan ki güclü ormancılara kıyasla ) ayrıyetten kulelerde güçsüz kalıyor , olası bi dive ihtimalinde bu elemanların gozünü korkutacak bi destek olduğu zaman adam iki defa düşünüyor atsam mı atmasammı diye .

Adcler aşırı useless degil tabiki ama şuanki oyun şartları güclenmelerinin önünde buyuk engeller yaratıyor , yoksa hepsi çatır çutür vuruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blade Waltz -- 1 Şubat 2017; 16:8:44 >

• ben varusu adc den saymıyorum bunun dışında buildine qss eklersen biraz daha rahat edersin. ez , caitly , şuan iyi bence mobil adc almaya calış jhini şuan oynama yada karşı picklere göre en son seçim yapan oyuncuya aldır.

• Adclerin bu kadar güçsüz olmasının sebebi burst şampiyonların oyunun metasını mahvetmesidir. Aksi değil. Syndra, Orianna adclerden çok daha önce güç patlaması yaşıyor. Malzahar, Zyra saçma sapan hasar veren skilleriyle siz 3-4 auto yapana kadar kesiyor. Bu durum bütün kırılgan şampiyonlar için geçerli. Mesela Aziri ele alalım. O kadar nerften sonra güç patlamasını 4.itemden sonra yaşıyor. Şimdi bu şampiyon 4.itemden sonra güç patlaması yaşarken Malzahar adlı support ilk itemden sonra güç patlamasını yaşayınca support haliyle bile 1v1de Azir'e karşı üstünlük sağlayabiliyor. Şimdi bu durumda dengeden bahsedebilir misin?

DPS şampiyonları çok öldürdüler be. Azir, Aurelion Sol, Cassiopeia ve adcler. DPS şampiyonlar acı çekerken burst şampiyonlar hala herkesi teklemeye devam ediyor.

Ne yazık ki hasar çok fazla ve burst şampiyonların işine geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 1 Şubat 2017; 19:49:17 >

• * ADC'ler hasar versin diye değil işlevsellik sağlasın diye alınıyor artık.

* Malzahar, Zyra, Karma gibi destekler itemsiz tek atıyor ADClere.

* ADC lerin se hasar vermek için en az 2 takım savaşlarında etkili olabilmek için biri son fısıltı olmak üzere en az 4 iteme ihtiyacı var.
  • Evet adc şu an çok zayıf. Gerçekten de dengelenmesi gerekiyor yani çok geride kalıyorlar oyuna etkileri çok düşük. Sırf bu yüzden ashe varus gibi şampiyonlar tercih ediliyor liglerde, en azından kitle kontrolleriyle bir varlık gösterebilsinler tek yemeden önce diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

7 sezondur belki en kötü durumda oldukları zaman sezon 7. Rengar, Kha zix, Syndra, Malzahar o kadar çok tek atan şampiyon var ki. Hiçbir counterplay de yok bunlara karşı. ADC main olarak bıraktım şuan adc oynamayı.

Komik olan dediklerin arasında syndra hariç hiçbirinin tek atmaması.

Kore top 10'da kaç tane adc main var bakabilirsiniz.

• glumblapinta kullanıcısına yanıt
    Hey orası Kore

Tamam forumda ki herkes challanger olabilir ama bırakın rahat rahat ağlayalım

Edit:1 tane varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 2 Şubat 2017; 1:12:5 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.