Şimdi Ara

AdBlock alternatif program önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir a.d.b.l.o.c.k. ext kullanıyorum chrome için. son zamanlarda fazlaca kasma ve yavaşlama yapmaya başladı. a.d.b.l.o.c.k.'a alternatif olarak önerebileceğiniz bir eklenti var mı?

Setup şeklinde PC ye kurulan değil, chrome'ye eklenti olarak eklenen olursa daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArwenSChild -- 1 Aralık 2014; 1:05:04 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bende ayisini kullaniyorum bende herhangi bir kasma yada yavaslama yok baska bir problem olabilir

Orijinalden alıntı: Forum Arabirim

Eklenti olarak kurulanlar tarayıcıyı yavaşlatır ve RAM kullanımı arttırır. Sen en iyisi "A d M u n c h e r" kullan.

onu yükledim de a.d.b.l.o.c.k kadar engellemedi elle filtre nasıl girecez ki? mesela dizistte çıkan reklamlar var adb ile elle filtrelemiştim tanımamıştı reklamları

Orijinalden alıntı: ArwenSChild

quote:

Orijinalden alıntı: Forum Arabirim

Eklenti olarak kurulanlar tarayıcıyı yavaşlatır ve RAM kullanımı arttırır. Sen en iyisi "A d M u n c h e r" kullan.

onu yükledim de a.d.b.l.o.c.k kadar engellemedi elle filtre nasıl girecez ki? mesela dizistte çıkan reklamlar var adb ile elle filtrelemiştim tanımamıştı reklamları

Programın "My Filters" kısmından engelleyebilirsin. Bir de "CTRL + Shift + Mouse Sağ Click" yap. Munch Item'e tıkla reklamı seç ve engelle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygulama önerisi
    6 yıl önce açıldı
    PDF uygulama önerisi
    3 hafta önce açıldı
    VPN Programı tavsiyeleriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yandex browser öneririm ben kullanıyorum sıfır reklam

H y o r i n m a r u !
  • _____________________________
  • @Senkei nin dediği ublock'u kurdum biraz bunla gitsin bakalım diğerlerinin engellemediği reklamları ben filtrelemeden buldu. ad m u n cher ve privdogu da indirdim dursunlar bakalım

Orijinalden alıntı: ArwenSChild

@Senkei nin dediği ublock'u kurdum biraz bunla gitsin bakalım diğerlerinin engellemediği reklamları ben filtrelemeden buldu. ad m u n cher ve privdogu da indirdim dursunlar bakalım

daha önce ad-block plus, ad-block ve adguard kullandım ama ublock daha iyi gibi. reklam engellemesi daha iyi ve kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 3 Aralık 2014; 12:52:49 >

H y o r i n m a r u !
  • ArwenSChild kullanıcısına yanıt
    ADmun_cher öneririm. çook daha iyi..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.