Şimdi Ara

Aday memur askerlik tecili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sağlık bakanlığına memur olarak atandım şuan sınıflandırma dönemindeyin ancak daha önce ocak - mayıs aylarında kaçak durumundaydım sonradan yoklama işlemlerini başlattım benim sorum şu yeni atanan aday memurlara 6 ay kadar tecil hakkı tanınıyormuş ben de bu haktan yararlanabiliyor muyum yoksa yoksa kaçak durumuna düştüğüm için böyle bir hakkım yok mu tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.msb.gov.tr
    Kamu Personeli Yüksek Lisans Staj Aday Memur vb Olanların Ertelemeleri MSB | T.C. Millî Savunma Bakanlığı
    https://www.msb.gov.tr/Askeralma/icerik/kamu-personeli-yuksek-lisans-staj-aday-memur-vb-olanlarin-ertelemeleri

quote:

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM, KAMU PERSONELİ ERTELEME İŞLEMLERİNDE UYULMASI GEREKEN USUL VE ESASLAR

1. Ertelemesi yapılacak yükümlülerden;

a. Ertelemeye esas başlangıç tarihinden önce yoklama kaçağı veya bakaya durumunda olanlar ile yoklama kaçağı olarak muayenesi yapılarak sınıflandırma kaynağına alınacakların, sevke tabi tutulacağı celp tarihine kadar geçen süre içinde kayıt yaptıranların askerlikleri ertelenmez.

Mevzuata göre erteleme olmaz görünüyor. Siz yine de kurumunuzun personel işleri ile görüşünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik
    4 ay önce açıldı
    Askerlik
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.