Şimdi Ara

ADATA Ultimate SU800 256GB sizce alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun arayışlar sonucu bu ssdde karar kıldım ama sizlere de danışmak istedim. Bana fiyat olarak 346 tlye maloldu. Iops degerleri, 3d nand filan herseyi karşılaştırdım ama butcemde kısıtlı olduğu için en mantıklısı bu geldi. Farklı bir önerisi olan varsa ise değerlendirmeye açığım.

Ürün bu:

www.nanokatalog.com
    ADATA Ultimate SU800 2.5'' 256 GB SSD SATA 3 TLC ASU800SS-256GT-C - Nanokatalog
    https://www.nanokatalog.com/ADATA-Ultimate-SU800-256GB-SATA3-SSD,PR-98412.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır güzel ssd.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınabilir ama Nanokatalog'dan stokta bulunmayan ürün satın almak ayrı bir konudur, bu konuda forumda birçok şikayet bulunmakta.
  • Stok bulunmayan ürün almayın,gelmesi belki aylar alır paranızda zor iade olur. Onun harici sandisk gibi markalara da bakabilirsiniz,kalite olarak kafa kafaya aynı seviye ürünler. Fiyatları da yakınsa tercih edilebilir. İş gören ssdler bunlar sorun yaratmaz. Çok önemli bir şey depolayacaksanız yedeğini alın,onun harici üzmez.
  • Nanokatalogun nasıl çalıştığını biliyorum ya sıkıntı yok benim açımdan. Ürünler Ortalama %20 daha ucuz. Ama 20 gün beklersen. Daha önce alışverişim oldu. Övmüyorum da yermiyorum da. Adamların sistemi o şekilde yani.

Ben crucial mx500 250gb m.2 type 2280 yada sata ssd olan modeli ile su800 arasinda kaldim. Arada yaklaşık 70 tl var ama öyle çok büyük bir fark yok gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kingspec SSD alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Crucial 500GB P3 alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.