Bildirim
ADATA HV610 1 TB ile samsung m3
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fx_57,5
1tb 2,5 inçlik model bakınıyorum n11 den 50tl lik kuponum olduğundan oradan alacağım bu iki model de 179tl sizce hangisi
samsung neden kendisi üretmemiş hdd yibildiğim kadarıyla nandflash bile üretebiliyor
Takipteyim bende dusunuyorum 2 sinden baska model olabılırmı alınacak? -
silicon power in güzel modelleri var aslında ama 200tl civarı su geçirmez darbeye dayanıklı vs dolar çıkınca fiyatlarıda yükseldi
bende beklemedeyim bu modeller 150tl civarında satılıyordu dolar yükselince 30tl yükseldi düşmesini bekliyeceğim yinede -
ben de n11'den alıcam.http://www.n11.com/adata-500-gb-25-ext-disk-usb-30-ch11-siyah-ach11-500gu3-cbk-P14908281
AData 500 GB 2,5" Ext. Disk USB 3.0 CH11 Siyah (ACH11-500GU3-CBK) üzerinde düşünüyorum. verimi konusunda fikrim yok. takip
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X