Bildirim
ADATA Dahili SSD, SU630, 480GB, 2.5' SATA 305,00 ₺ AMAZON TR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
N11'de Crucial BX500 480gb 330tl falan olması lazım.
11.11den kazanılan 250tl ye 20tl kuponla alınabilir alternatif olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon'dan gerçekten güzel fiyatlar gelmeye başladı. Alınır bence bir sıkıntı olacağını sanmam.
Benim de ihtiyacım var black firday zamanı alacağım, fiyatı da uygun fakat 330-340 tl bandına Crucial'in 480 lik modelleri de var sanki o daha iyi gibi, laptopta 240 lık crucial kullanıyorum memnunum. -
SU630 QLC nand kullanıyor hem dayanıklılık hem de hız açısından tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nisan ayından beri su630 modelini kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim hız değerlerim aşağı yukarı 560-500 civarı 41 derece civarı geziniyor F/P anlamında güzel işler çıkarıyor
Teşekkür ederim bilgi için. Bende zaten çok profesyonel bir şey istemiyorum gözle görülür sıkıntılar çıkarmasın yeter. Teknoloji işi elbette şans işi fakat şansa bırakmayan başka büyük problemleri varsa diye sordum. Teşekkür ederim tekrardan.quote:
Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı
Nisan ayından beri su630 modelini kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim hız değerlerim aşağı yukarı 560-500 civarı 41 derece civarı geziniyor F/P anlamında güzel işler çıkarıyor -
Hocam her üründe sıkıntı çıkıyor çıkmaması imkansız zaten :) Bir ara Adata ssdler bozuk, çöktü, kapandı furyası vardı firma hepsini hızlı şekilde geri aldı sıkıntısız modeller piyasaya sürüldü. Yurt dışında misal crucial bx500 serisi baya gözde ama ülkemizdeki serinin sıcaklıkları neden bu kadar yüksek anlamlandırmak güç.
Yurtdışında popüler olan model bx500 değil mx500. dram'li bir model o nedenle de farklı bir denetleyici kullanıyor.
bx500'ün ısınması konusuna gelince, birincisi ülkemize özgü bir problem değil, yabancı forumlarda da gördüm. ikincisi de ülkemizde de yabancı sitelerde de çok yaygın bir ısınma şikayetine rastlamadım. münferit bir sorun gibi görünüyor. yabancı sitelerde de türkçe sitelerde de iki üç farklı yerde rastladım. onun haricinde n11 gibi sitelerdeki bx500 yorumlarına baktım orada da pek fazla bir şikayet yok. Zaten kullandığı sm2258xt denetleyicisi de çoğu ucuz dram'siz ssd'de kullanılan bir denetleyici yani kronik bir ısınma sorunu olsa onlarda da olması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Black friday ne zamandı?quote:
Orijinalden alıntı: halit4121
Benim de ihtiyacım var black firday zamanı alacağım, fiyatı da uygun fakat 330-340 tl bandına Crucial'in 480 lik modelleri de var sanki o daha iyi gibi, laptopta 240 lık crucial kullanıyorum memnunum. -
black friday normalde 29 kasım ama okul tatilini fırsat bilip bugünden itibaren kampanyalara başladı firmalarda. önümüzdeki 2 hafta falan gözünüz açık olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

SU630 QLC nand kullanıyor hem dayanıklılık hem de hız açısından tavsiye etmiyorum.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X