Şimdi Ara

Adanaspor Maçında 16 dakika 13 saniye Oyunun Durması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerliyim diye başlıyım da linç yemiyim.

Bakın arkadaşlar ligimizin kalitesi için evet topun oyunda daha fazla kalması lazım katılıyorum.Ama sen Fenerbahçe'sin.Bu kaçıncı kayıp? Evinde yenemediğin takımlara bak. Alanya,Kayseri,Adana vs. Değil 16 dakika 45 dakika yatsalar sen bu takımı ye-ne-cek-sin.Maçın sonlarına 2-2 ile gidersen tabiki yatacaklar.Adam akıllı oynayıp dakika 30'da 2-0 yap bak bakalım 16 dakika yatıyor mu rakip?

Ayrıca topun oyunda kalmasının artması için teknik adamların ve hakemlerin zihniyeti değişmesi lazım.Bu da kısa vadede imkansız gibi gözüküyor ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takımda ruh yok diyolar aslında var
    şans yok fenerde böyle basit takımlara kaybediyor zorları rahat alıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal96

Fenerliyim diye başlıyım da linç yemiyim.

Bakın arkadaşlar ligimizin kalitesi için evet topun oyunda daha fazla kalması lazım katılıyorum.Ama sen Fenerbahçe'sin.Bu kaçıncı kayıp? Evinde yenemediğin takımlara bak. Alanya,Kayseri,Adana vs. Değil 16 dakika 45 dakika yatsalar sen bu takımı ye-ne-cek-sin.Maçın sonlarına 2-2 ile gidersen tabiki yatacaklar.Adam akıllı oynayıp dakika 30'da 2-0 yap bak bakalım 16 dakika yatıyor mu rakip?

Ayrıca topun oyunda kalmasının artması için teknik adamların ve hakemlerin zihniyeti değişmesi lazım.Bu da kısa vadede imkansız gibi gözüküyor ne yazık ki.

Futbol bu. FB bu kadroyla her maç 2-0 3-0 yenmek mecburiyetindeyse ooooo. İspanya ve İngiltere liglerinde zirveye oynayan takımlar sanki 3 tane sallayıp her hafta kolay galibiyet alıyorlar. Hakemler leş. Adanalı futbolcu hakemin gözü önünde göğsüne top sürtüyor diye kendini yere atıp ölü taklidi yapıyor. Yerde 5 dakika can çekişiyor numarası yapıyor. Sedyeler, ambulanslar falan gelip adamı dışarı alıyorlar. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi kalkıp devam ediyor. Deplasmandaki Rize maçını çok iyi hatırlıyorum. Mete KALKAVAN vardı. Kimin ayağı takılıp yere düşse oyunu durduruyordu.

• AHMET ERCANLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muammer122

takımda ruh yok diyolar aslında var
    şans yok fenerde böyle basit takımlara kaybediyor zorları rahat alıyolar

Yürü be Muammer adamsın

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal96

Fenerliyim diye başlıyım da linç yemiyim.

Futbol bu. FB bu kadroyla her maç 2-0 3-0 yenmek mecburiyetindeyse ooooo. İspanya ve İngiltere liglerinde zirveye oynayan takımlar sanki 3 tane sallayıp her hafta kolay galibiyet alıyorlar. Hakemler leş. Adanalı futbolcu hakemin gözü önünde göğsüne top sürtüyor diye kendini yere atıp ölü taklidi yapıyor. Yerde 5 dakika can çekişiyor numarası yapıyor. Sedyeler, ambulanslar falan gelip adamı dışarı alıyorlar. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi kalkıp devam ediyor. Deplasmandaki Rize maçını çok iyi hatırlıyorum. Mete KALKAVAN vardı. Kimin ayağı takılıp yere düşse oyunu durduruyordu.

Olay basit.Rakiplerin evinde kolay maçlarda puan kaybetmiyor.Evet her maç kazanıcaz diye bir şey yok ama sen evinde düşme potasındaki takımların hiç birini yenemezsen şampiyon olamazsın.Her zaman böyleydi Türkiye'de futbol,ama o zamanlar güzeldik.Yetenekli oyuncularımız vardı bir şekilde çözüyorduk.Şimdi önündekine pas atamayan kazmalarla dolduk.

Ayrıca yönetim taraftar grupları arasın bu kadar kötü değildi.Takım güzel olunca hatta güzeli de geçtim takımda 2-3 yetenekli adamın olunca stad doluyordu.Dolu Kadıköyde bu kadar yere yatabilir miydi rakipler? Bizim oyuncular böyle kötü oynayabilir miydi?

Nereden bakarsan bak.Suçun büyük bölümü Fenerbahçe'yi düzgün yönetemeyenlerindir.Boşuna rakiplere yok yere yattı,yok 11 kişi defansa çekildi,yok sert oynadı diye bizi aklamaya çalışmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    90 Dakika maç özeti yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.