Şimdi Ara

Adanalı (2008-2010) | ATV (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
142.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizi iLk başLarda güzeLdide şimdi bence hiçbir heycanı komikLiği bi anLamı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

Bu dizi iLk başLarda güzeLdide şimdi bence hiçbir heycanı komikLiği bi anLamı yok.

Banada öyle geliyor
  • Ìstanbul böyle saçmalik görmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Olabilir.

Bu arada ADANALI JENERİK MÜZİĞİ,Kendi uploadım;

http://rapidshare.com/files/166649889/ADANALI_JENERae_K.mp3

burak7777,niye çıkarmasınlar ki Serenay'ı?

bazıları sırf onun için izliyo be kardeşim

Ben sırf beğendiğim bayanlar için izlediğim dizileri biliyorum. Bez Bebeği izlerdim bi ara[(canım sıkılırdı TV'yi açıp bakardım malum Bez Bebek'in de tekrarı 1635464654641 verildiği için ve izleyecek başka birşey bulamadığım için izliyordum ve sırf Evrim Akın ve Fatoş Kabasakal(ve çocuksu bir ruha sahip olduğum için ve hayal gücüm bu yönde geliştiği için sihirli diziler ilgimi çekiyor ve genelde izlerim(dim), hatta Aşk-ı Memnu'yu da sırf Hazal Kaya, Beren Saat ve Nur Fettahoğlu'yu görmek ve dizi ilgimi çektiği için izliyorum(abazalık olarak düşünmeyin ben bu bayanları görüp kendimi tatmin etmek için değil ve bu kişilerin vücutlarını değil güzel yüzlerini görmek için izliyorum)] inşallah yanlış anlaşılmam. Bunları dürüst davranmak adına olduğu gibi anlattım. Dalga geçiceğinizi de biliyorum çok geçen oldu siz de geçerseniz size kendimi kanıtlamak için uğraşmayacağım.
    Edit: Bu kadar mesaj yazmamdan rahatsız olursanız şikayet edin ama lütfen sözlü bir tepkide bulunmayın. Eskiden gereğinden fazla flood yapmaktan ve buna tepki gösterilmesinden çok korkardım. Haklı(tepki gösteren kişinin haklı olması) olarak tepki görmek en korktuğum şeylerden biridir çünkü.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HeRo_MeRT

diziyi geçen bölümden itibaren izlemeye başladım çok güzel bir dizi, ilk reklamını görünce arka sokaklar tarzı kıytırık bir film olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım
    bu arada idil çok güzel kız ya
    sayfa başı

Acı Hayat'tan biliyorum o kızı.Nefret ediyom.

Hacı Hayat da ben de pek sevmezdim ve orda burdaki kadar güzel değildi. Sevmiyorum sevmiyorum diyorsun ama kız gelse karşında domalsa düşüncelerinin değişeceğinden eminim.

Kardeşim benim yazdığım mesajımdan alıntı yapıp da neden birşeyler yazmıyorsun sorunlu musun?

• quote:

Orjinalden alıntı: Akrepabi

havaalaninda o kadar aglastilar zara mara salya sümük herkes agliyor bunaldim zap yaptim tekrar döndüm bi baktim kiz gitmiyor. saçmalama konusunda kendini asti artik.

Bu saçmalama değil ki. Annesi baktı ki Sofia ile Adanalı birbirlerinden kopamayacak kadar birbirlerine bağlılar, bir süreliğine Adanalı'nın yanında kalmasına izin verdi olay bundan ibaret, bu olayları algılamayla ilgili bir sorun tabi.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jagler_78

fazla da abartıya kaçmamak lazım...

bu iki züppe var bilmem kaç bölüm elleri kelepçeli gezdiler mesela... oktay kaynarcada ne soğukkanlı polismiş ki tüm olaylara yaklaşması tam bir komedi sinsilesi...

bu idilde maraza aşık mı oldu ne?

Bebişleri diyorsun sen.
    13 Bölüm kelepçeli dolaştılar
    Bir de senaristler illa herşeyin b.kunu çıkaracak ya,kelepçe çözülmesine rağmen bunlara ikili yazmaya devam ediyorlar.

İdil taa 11.bölümden beri aşık zaten.
    9.Bölümde öptürdü,geçen bölümde de verdi.

Evet İdil çoktan aşık oldu Maraz Ali'ye yani günaydın.
    Ben İdil'in verdiğini sanmıyorum onlar olsa olsa yatmışlardır sadece, gerçi İdil çıplaktı ama. İdil benimm lan kaptırmam Maraz Ali'ye. Şaka maka Esma daha güzel İdil'den bence. Hele hele Pınar yok mu üff taşş gibi hatun valla. Fiko'yu gay sanıyor Pınar, Matador İsmaille şakalaştıklarını gördüğünde öyle düşünmeye başlamıştı. Aslında şakalaşma değil de Pınarla ilgili kavga ediyorlardı sadece. Pınar'ın manitası da her yere gitmelerine izin vermiş, hatta Pınar öpüyordu Fiko'yu, ağda da yaptırmış. Maraz Ali'nin kardeşi Ayşegül de iyi bir seçim, ilk Ümit Milli dizisinde görmüştüm o hatunu.
    http://adanalidizisi-atv.bloggum.com/yazi/adanali-dizisi-oyunculari-fullyeni.html bu sitedeki bazı oyuncuları tanımıyorum NEVZAT MÜDÜR=ORHAN AYDIN, FERRUH=RÜZGAR AKSOY(şimdi hatırladım Maraz Ali'nin Veteriner'e aşık olan Maraz Ali'nin tek sakallı adamı, ama Allah aşkına söylesenize bu adam Adanalı Dizisi'ndeki Ferruh'a benziyor mu yoksa sakaldan dolayı mı iki yüz tipinin arasında bu kadar fark var), ADNAN=ERDOĞAN AYDEMİR, EMNİYET MÜDÜRÜ=BÜLENT ONUR, AVUKAT=MARK LEVİTAS (Bunu da yazayım da çünkü baştan tanıyamamıştım, Hayat Bilgisi'ndeki Kopil karakterini oynayan kişiye benzettim yemin ediyorum.)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

fazla da abartıya kaçmamak lazım...

bu iki züppe var bilmem kaç bölüm elleri kelepçeli gezdiler mesela... oktay kaynarcada ne soğukkanlı polismiş ki tüm olaylara yaklaşması tam bir komedi sinsilesi...

bu idilde maraza aşık mı oldu ne?

Bebişleri diyorsun sen.
    13 Bölüm kelepçeli dolaştılar
    Bir de senaristler illa herşeyin b.kunu çıkaracak ya,kelepçe çözülmesine rağmen bunlara ikili yazmaya devam ediyorlar.

İdil taa 11.bölümden beri aşık zaten.
    9.Bölümde öptürdü,geçen bölümde de verdi.

way zilli wayyy

Aşk zilleri kırıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: rainbow05

Werdi derken?

Vermiş işte olm sen vermekten ne anlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 10 Mayıs 2009; 17:56:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hero*

Böyle saçma bir dizi var mı ya?
    Adanalı'nın ve Engin'nin müdürün karşısındaki tiplikleri neydi ya?

Tiplik nedir ya.
  • Doppelganger,neden ard arda mesaj atıyorsun?
    Birleştir.Alıntı yapma.
    Bu arada dizinin resmi sitesi sonunda yayına girdi.
    www.adanali.com.tr
  • quote:

Doppelganger,neden ard arda mesaj atıyorsun?
    Birleştir.Alıntı yapma.
    www.adanali.com.tr

Ard arda mesaj atmamın sebebi alıntı limitini aşmış olmam, alıntı limitini aşınca da yazılan yazılar çıkmıyor. Dizinin resmi sitesi çoktan beri var(bknz:Kuzey Prodüksiyon).

• Tiplik Senin Yaptıklarındır, Emin Olabilirsin.
  • quote:

quote:

Birleştir.Alıntı yapma.
    www.adanali.com.tr

Ard arda mesaj atmamın sebebi alıntı limitini aşmış olmam, alıntı limitini aşınca da yazılan yazılar çıkmıyor. Dizinin resmi sitesi çoktan beri var(bknz:Kuzey Prodüksiyon).

Dizinin resmi sitesi artık orası değil;
    Ha ilk çıktığındawww.kuzeyproduction.com.tr olduğunu biz de biliyorduk.Yeni öğrendiğimiz birşey değil.
    Resmi site artık benim dediğim yer;www.adanali.com.tr

• quote:

Orjinalden alıntı: Hero*

Tiplik Senin Yaptıklarındır, Emin Olabilirsin.

Tabi canımmmm, ne yapıyor muşum ben? Söyle de bilelim, Google'a yazdım çıkmadı.

quote:

quote:

quote:

Birleştir.Alıntı yapma.
    www.adanali.com.tr

Dizinin resmi sitesi artık orası değil;
    Ha ilk çıktığındawww.kuzeyproduction.com.tr olduğunu biz de biliyorduk.Yeni öğrendiğimiz birşey değil.
    Resmi site artık benim dediğim yer;www.adanali.com.tr

Tamam ama dizinin resmi sitesi yeni yayına girmedi en başından beri vardı, yeni site açtıylarsa orasını bilemicem artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 10 Mayıs 2009; 22:10:22 >

• Yeni site değil ki bu.
    Dizinin başından beri vardı zaten.
    www.adanali.com.tr
    www.adanali.tv.tr
    Bu iki siteye de girince direk Kuzey Prod.'a yönlendiriyordu fakat şimdi direk giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 10 Mayıs 2009; 22:14:34 >
  • quote:

Yeni site değil ki bu.
    www.adanali.com.tr
    www.adanali.tv.tr
    Bu iki siteye de girince direk Kuzey Prod.'a yönlendiriyordu fakat şimdi direk giriyor.

Tmm anladım. Doğru söylüyorsun bu iki siteye girince direk Kuzey Production'a yönlendiriyordu ama şimdi direk giriyor ve sitenin içeriği de değişmiş durumda, bi nevi yeni bir site olmuş(Bu arada farkettim dewww.adanali.tv.tr'ye girincewww.adanali.com.tr'ye yönlendiriyor yani direk girmiyor.
    Sonra bi de bu, daha önce de oluyordu bu, dedim belki uploadlanacak resmin boyutunu seçmediğim için böyle yapıyordur, boyutunu seçtim öyle denedim öyle de olmadı. O yüzden resme bakarak boyutu seçtiğin için olabilir mi acaba bi de boyutu seçmeden dene diye demeyin.

Adanalı (2008-2010) | ATV

Adanalı (2008-2010) | ATV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 10 Mayıs 2009; 22:27:57 >

• quote:

quote:

Yeni site değil ki bu.
    www.adanali.com.tr
    www.adanali.tv.tr

Tmm anladım. Doğru söylüyorsun bu iki siteye girince direk Kuzey Production'a yönlendiriyordu ama şimdi direk giriyor ve sitenin içeriği de değişmiş durumda, bi nevi yeni bir site olmuş(Bu arada farkettim dewww.adanali.tv.tr'ye girincewww.adanali.com.tr'ye yönlendiriyor yani direk girmiyor.

Zaten bildiğim kadarıyla bir dizinin iki sitesi olmaz,zaten yönlendirilecektir.
    Bunu söylemene gerek duymadan anlayacağını düşünmüştüm.

Edit:Resim olayını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 10 Mayıs 2009; 22:29:15 >

• quote:

quote:

quote:

Yeni site değil ki bu.
    www.adanali.com.tr
    www.adanali.tv.tr

Zaten bildiğim kadarıyla bir dizinin iki sitesi olmaz,zaten yönlendirilecektir.

Edit:Resim olayını bilmiyorum.

Bunu ben de biliyorum, bu anlamakla ilgili birşey değil, ben herşeyi her zaman söylerim. Toplamda bir cümleyle bile derdimi anlatacak dahi olsam herşeye en başından başlarım. Bir dizinin birden fazla sitesinin olmayacağını bilmeyecek kadar cahil değilim fakat aklıma gelmedi. Dediğim gibi herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazarım.www.adanali.tv.tr'ninwww.adanali.com.tr sitesine yönlendirdiğini söylememdeki amaç da buydu.

• Yok,ben "bir dizinin birden fazla sitesinin olmadığını bilmemek cahilliktir" demek istemedim.Öylesine söyledim.
  • quote:

Yok,ben "bir dizinin birden fazla sitesinin olmadığını bilmemek cahilliktir" demek istemedim.Öylesine söyledim.

Yazın neden bloklandı kendi tarafından mı bloklandı merak ettim de? Bilmiyorum valla ben hakaretmiş gibi algıladım.
  • quote:

quote:

Yok,ben "bir dizinin birden fazla sitesinin olmadığını bilmemek cahilliktir" demek istemedim.Öylesine söyledim.

Yazın neden bloklandı kendi tarafından mı bloklandı merak ettim de? Bilmiyorum valla ben hakaretmiş gibi algıladım.

"Yazın bloklandı" derken?
  • quote:

quote:

quote:

"Yazın bloklandı" derken?

"Zaten bildiğim kadarıyla bir dizinin iki sitesi olmaz,zaten yönlendirilecektir.

Edit:Resim olayını bilmiyorum."
    Yazdığın bu yazının hizasına baktığımda Bu kişinin mesajı bloklanmıştır blok'u kaldırmak için tıklayın tarzı bir yazı yazıyordu.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.