Şimdi Ara

Adanalı (2008-2010) | ATV (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.162
Cevap
2
Favori
142.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Kıza ne zaman saracağınızı merak ediyordum..
    Çok geçmemiş.Tebrik ederim Donanımhaber adına sizi

Bırakın o kızı yaa bence İdil daha güzel(gerçek adı önemli değil bnm için dizideki karakteri ve güzelliği önemli). Yanlız bacakları pek güzel(düzgün) değil biraz çarpık ve selülotları var sanırım.

Doppelganger,sen geçmişten mi geliyorsun?Kaç ay öncenin konusu bu?Bu arada flood olmasın demişsin ama ard arda 8 mesaj olunca insan ister istemez kıllanıyor.Ve de alıntı zorunluluğu yok.
    Yaşıtlık meselesinde tamamen haklısın.

quote:

Hacı Hayat da ben de pek sevmezdim ve orda burdaki kadar güzel değildi. Sevmiyorum sevmiyorum diyorsun ama kız gelse karşında domalsa düşüncelerinin değişeceğinden eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 6 Nisan 2009; 18:11:58 >

• Doppelganger geçmişte yazılanlara niye cevap veriyorsun hey allahım ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jack*

O Kadar Çok Şey Yazmışsın Ki Okuyamadım.
    Domalsa Derken?

Bildiğin domalmak şimdi resim yollatma bana. Ha anlamını bilmiyorsan açıklarım o başka.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Nisan 2009; 20:36:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Kıza ne zaman saracağınızı merak ediyordum..
    Çok geçmemiş.Tebrik ederim Donanımhaber adına sizi

Bırakın o kızı yaa bence İdil daha güzel(gerçek adı önemli değil bnm için dizideki karakteri ve güzelliği önemli). Yanlız bacakları pek güzel(düzgün) değil biraz çarpık ve selülotları var sanırım.

Doppelganger,sen geçmişten mi geliyorsun?Kaç ay öncenin konusu bu?Bu arada flood olmasın demişsin ama ard arda 8 mesaj olunca insan ister istemez kıllanıyor.Ve de alıntı zorunluluğu yok.
    Yaşıtlık meselesinde tamamen haklısın.

quote:

Hacı Hayat da ben de pek sevmezdim ve orda burdaki kadar güzel değildi. Sevmiyorum sevmiyorum diyorsun ama kız gelse karşında domalsa düşüncelerinin değişeceğinden eminim.

Evet ben geçmişten geliyorum. Kaç ay öncenin konusu olduğunu biliyorum ve bunu da belirttim. Evet flood olmasın dedim ve mecburen flood yaptım. Alıntı zorunluluğu yok da sen de diyorsun kaç ay önceki konu ben alıntı yapmasan @......(isim) yazsam ne kimse ne demek istediğimi anlar ne de kaale alır. Bu arada yaşıtlık konusunu hatırlayamadım biraz(mümkünse alıntı yaparak) açar mısın.
    En sona gelirsek onu şaka olarak söylemiştim hemen "Oha" deme yani, ama doğruya doğru yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Nisan 2009; 20:50:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

Doppelganger geçmişte yazılanlara niye cevap veriyorsun hey allahım ya.

Verme ihtiyacı duyduğum için veriyorum.
  • quote:

quote:

Çok sacma oluyor geçmişte yaşanmış bitmiş bir olay cevap veriyorsun boş yani.
  • quote:

quote:

quote:

Çok sacma oluyor geçmişte yaşanmış bitmiş bir olay cevap veriyorsun boş yani.

Boş olduğunu ben de biliyorum ama içimden cevap vermek geliyor. Neyse gerçekten de saçma sonuçta millet yazdıklarının doğru veya yanlış olduklarını gördü tekrar hortlatmanın bi alemi yok. Bundan sonra sadece okuyacak yazılanlara cevap vermeyeceğim. Fakat böyle olunca da konu kolay kolay ölmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Nisan 2009; 20:54:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: base

zamn geçsin diye izliyodum artk onunda yapmıcam he bi dizi bu kdarmı sıkıcı bu kadarmı basit olur ya..bence bunlar hiç aksiyon yapmasınlar neydi o öle maraz ali aldı demiri çocuk gibi çeviryo 2 eliyle bide ağırçekime almazlarmı görende bişey yapıyo zanneder biz çocukken yapıyoduk onları..hadi onu geçtik demir sopalar birden tahta oldu kırlmaya başladı hadi onuda geçtim adam kime tekme attıysa yerden kalkmıyo ne nazik oyuncu kadrosu var bi tekmeye bi yumra yatıyolr hemen. ama başrole balyozla vur banamısn demez hadi hepsini geçtik nedir bu polisiye dizilerdeki araba saçmalı ya hep eski model nerde bi cins araba onu koyarlar şöle bi bmw mercedes görmedim nasıl kovalamaca yapcaklarsa...hadi nese araba iyi hoş klasik arbalrı severmde arabaya biri bindimi başlıyo ceza arabanın radyosu çalşmıyodr allah bilir bide içerdekilerin kafa sallaması yokmu koskoca adanalı ceza dinliyo ve kafasıyla ritme ayak uyduryo sonrada çıkmış 100 yılın buluşuna laf ediyo...atv yle kovalama oluyo adam 4 lüleri yakıyo dağ başında banka soygunu oluyo 2 dakkada 10 kişiyi indryo bukdarmı koly yönetmen bu kadarmı kolay senarist olunur ya acilen bi el atmaları lazım yoksa bu dizide mokoko..

Bunu yazmadan geçemeyeceğim burası Türkiye istersen arabalar Bugatti olsun bi de yanına Helikopterle takip sistemi koysunlar ha nedersin. Yav git işine hocam burası Türkiye Hollywood değil, bir film yapıyorsan kendi ülkenin kültürüne uygun yapıcaksın, şu an Türkiye'de polis arabaların standart markası BMW, Mercedes mi oldu da bizim haberimiz yok.

quote:

Bence o hırsız yalan attı, ekran başında ağlayanlar boşa ağladı.

Sen dahi fln mısın? Nerden de bildin, valla 120 filminde bile ağlamayan biri olarak dizinin o bölümünde çok duygulandım ağladı/ağlıacak arasında yani.
    quote:

@mrtbrc6378, hocam maraz ali gittikten sonra adamın(hırsızın) bakışlarını görmedin mi?? Bakışlardan bellidir kim ne ister

Waow.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Nisan 2009; 22:23:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Yönetmen ve senarist başka biri olsaydı,dizi daha iyi olabilirdi.

Yönetmen ve Senarist aynı kişi sanırım eğer öyleyse ne sanıyor bu adam kendini yada zeka seviyesi nedir çok merak ettim.

Çocuklara hitap eden bir dizi böyle rezillik olmaz ya tüm karekterler spastik gibi, bakışarak dizinin yarısını geçiriyorlar tüm herkes yapmacık herşey yapmacık dakika başıda bir adamın yürüyüp arkadan fark var çalması ayrı bir rezillik.

Böyle bir dizi nasıl yayınlanıyor ya nasıl reyting alıyor bu dizi hangi Allahın kulu izliyor anlamıyorum İstanbul böyle rezillik görmedi ya.

Ben izliyorum bir sorun mu var? Çünkü ben Ali'nin duygularını anlayabiliyorum sizin gibi ufak ayrıntılara takılmıyorum. Tmm Adanalı'nın hareketlerini ben de sevmiyorum fakat zaten dizinin tuzu biberi onlar, onlar olmasa dizinin tadı çıkmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

ewt kızın durumunuda bilmiş oldum yanı nasil kurtuldugunu

ewt kavga sahnesi cok salakca 20 kişi var neden tek tek geliyorlar ? hadi hiç bişey yapamiyosan tek tek geliceksen sık bi mermi bacagina ondan sonra tek tek gelin kardesim

bu dizi basitleşirse bu kadar izlemem.

@Doppelganger PM atmişsin burdan cevapliyim.
    ben burdaki yorumumu şunun icin yaptim. birde hangi bölümde oldu bilemiyorum unuttum gitti bukadar hatirladigima dua et

kızın durumu derken ; Adanalinın kızı vardiya hani bara gitmişti birisi bunu sarhoş edip eve atmişti orada o adam işi yapamiycak demiştim ya adanali gelcek ya da kız dövecek dedim sanırım.

kavga sahnesi ise: Maraz aliyi bi bölümde , o sakalli adam vardi o korsanci ile kol kola gezen onun adamlari sıkıştirmişti 20 kişi filan. maraz aliyi cevrelemişler. kavga edecekler sözde. kavga başliyor o 20 kişi tek tek geliyordu. yanı biri dayak yiyor sonra digeri geliyor , o düşenden sonra başkasi geliyor vs vs 20 kişiyi böyle dövdü orada demek istedigim madem tek tek alinin üstüne gelecekler bitane mermi sıkın aliye tek tek saldirin sonra veya tümden çullanın dimi ama

• quote:

quote:

ewt kızın durumunuda bilmiş oldum yanı nasil kurtuldugunu

ewt kavga sahnesi cok salakca 20 kişi var neden tek tek geliyorlar ? hadi hiç bişey yapamiyosan tek tek geliceksen sık bi mermi bacagina ondan sonra tek tek gelin kardesim

bu dizi basitleşirse bu kadar izlemem.

@Doppelganger PM atmişsin burdan cevapliyim.
    ben burdaki yorumumu şunun icin yaptim. birde hangi bölümde oldu bilemiyorum unuttum gitti bukadar hatirladigima dua et

kızın durumu derken ; Adanalinın kızı vardiya hani bara gitmişti birisi bunu sarhoş edip eve atmişti orada o adam işi yapamiycak demiştim ya adanali gelcek ya da kız dövecek dedim sanırım.

kavga sahnesi ise: Maraz aliyi bi bölümde , o sakalli adam vardi o korsanci ile kol kola gezen onun adamlari sıkıştirmişti 20 kişi filan. maraz aliyi cevrelemişler. kavga edecekler sözde. kavga başliyor o 20 kişi tek tek geliyordu. yanı biri dayak yiyor sonra digeri geliyor , o düşenden sonra başkasi geliyor vs vs 20 kişiyi böyle dövdü orada demek istedigim madem tek tek alinin üstüne gelecekler bitane mermi sıkın aliye tek tek saldirin sonra veya tümden çullanın dimi ama

XDXDXDXDXDXDXDXD olmazzzz delikanlılığa sığmazzz. Ben de o bölümü söylediğini tahmin etmiştim zaten ama yapmayın hocam orda 20 kişi yoktu topu topu 10 kişi vardı. Diğer salaklar durumun şaşkınlığını üzerlerinden atamadıklarından dolayı öyle mal mal teker teker geliyorlardı. Sen de Maraz Ali gibi dövüşen birini görsen sen de tek tek gelirsin. Sonra bahsettiğin bıyıklı korsancıyla takılan tipsiz olan tip() Matador İsmail soğuk kanlı davranıp indiriyor Maraz Ali'ye sopayı sonra Maraz Ali yerde. Son bölümde Canavar Orhan'ı nasıl dövdü ama.

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

o matodor serseri dizisinde kötü karakterin aptal yardımcısı rolünde baya uzun bir süre oynamıştı.

Ahan da Spoiler
     Adanalı (2008-2010) | ATV
    . Ama kelmiş burda hiç anlaşılmıyor ama tip aynı tip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 6 Nisan 2009; 23:53:59 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif

dünkü bölüm aşırı b.ktandı dizinin 45 dksı fiko ve ninesi 30 dk sı adanalının hakemligi 4 dk sı maraz ali 10 dksı 4lü eleman dizi bitti

Zaten dayanamaz,kalkar o dizi.

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

o matodor serseri dizisinde kötü karakterin aptal yardımcısı rolünde baya uzun bir süre oynamıştı.

O diziden benim aklımda sadece Gamze Özçelik kaldı.

Benim de Okan Yalabık kaldı.

quote:

Evet Mert, Baronu Unutmuşum:
    Yusuf: Al Şu Silahı Kafana Sık Da Ölürken Bari Şerefin Olsun.
    (Baron Silahı Alır Ve Yusufa Doğrultur Ve Yusuf Onu Orada Gebertir)
    Çakır:
    Can Dostum Yusuf Zeybek Oynayacak.
    Seyfo Dayı Ve Raci Şaşmaz Kaçıncı Bölümlerde Oynadılar, Unutmuşum, 10 Yıl Geçmiş Aradan.

Ne Baron'u Yusuf adında biri bu sahnede mi gebertiyor? Sallıyorsun sanırım. Baron'u tarikat gurubu öldürmemiş miydi? Kurtlar Vadisi 1999'da mı yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Nisan 2009; 0:10:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

böyle rezillik görmedim rezillik isteyen şuan açsın adanalıyı izlesin yok canavar orhanmış maraz ali çengelköyden dövüşcekmiş böyle kapışma görülmemişmiş...

yahu ciddi ciddi bu diziyi izleyen var mı bu nasıl bişeydir nasıl yayınlanıyor, rtük mtük hadiseyi sansürleyeceğine şunu sansürlesin bu ne lan

Arkadaşım komik olma ya gerçekten kendini komik duruma düşürüyorsun. O kadar eleştiride bulundun sen daha iyisini yap da görelim madem.

Edit:Ulan dünden beri okuyorum anca bitti. Bu yazı için 2 gün uykusuz kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Nisan 2009; 0:13:10 >

• @Doppelganger hayiridir cok sevdin galiba bu diziyi
  • Doppelganger,
    Biz sallamıyoruz,doğruları konuşuyoruz.
    Yukarıda geçen replik Deli Yürek Bumerang Cehennemi'nden alınmadır.
    Biz de biliyoruz ki Baron Tapınak Şövalyeleri tarafından en başta BOP'a sonrasında diğer meselelere destek vermediği için 74.Bölümde öldürüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighVoltage -- 7 Nisan 2009; 11:36:53 >
  • @Doppelganger, Alemsin Valla, SS Koyardım Da Videolarım Silindi.
  • quote:

@Doppelganger hayiridir cok sevdin galiba bu diziyi

Bu dizi benim hayatım.

quote:

Doppelganger,
    Biz sallamıyoruz,doğruları konuşuyoruz.
    Yukarıda geçen replik Deli Yürek Bumerang Cehennemi'nden alınmadır.
    Biz de biliyoruz ki Baron Tapınak Şövalyeleri tarafından en başta BOP'a sonrasında diğer meselelere destek vermediği için 74.Bölümde öldürüldü.

Hee tmm sen diyorsun ki Bumerang Cehennemi'nde Yusuf adında biri Kurtlar Vadisi'nde oynayan Baron'u öldürdü? Doğru mu anlamışım?
    Edit: Pardon onu Jack* arkadaşımız söylemiş. Bu arada konunun replikle ne ilgisi varbkz: replik.

quote:

@Doppelganger, Alemsin Valla, SS Koyardım Da Videolarım Silindi.

Ya ben Kurtlar Vadisi'nden bahsediyorsun sandım. Sen resmen Baron'u Yusuf adında birinin öldürdüğünü söylemişsin. Hangi konudan bahsettiğini nerden bilebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 7 Nisan 2009; 14:13:51 >

• Önceki Mesajlarımı(zı) Okusaydın Anlayabilirdin.. :)
    Ve Ayrıca Kurtlar Vadisi'ndeki Baronun(Gerçek İsmini Hatırlayamadım)Deli Yürek'deki İsmini Bilmediğim/Hatırlayamadığım İçin Öyle Söyledim.
    Not: Dizi 21. Bölüme Gelmiş Lan, Artık Sahneleri Uzata Uzata..
  • quote:

Önceki Mesajlarımı(zı) Okusaydın Anlayabilirdin.. :)
    Ve Ayrıca Kurtlar Vadisi'ndeki Baronun(Gerçek İsmini Hatırlayamadım)Deli Yürek'deki İsmini Bilmediğim/Hatırlayamadığım İçin Öyle Söyledim.
    Not: Dizi 21. Bölüme Gelmiş Lan, Artık Sahneleri Uzata Uzata..

Şimdiye kadarki yazılan tüm mesajları okudum ama anlayamadım belki de anlamışımdır ama farkında değilimdir :). Evet sonradan söylenince anladım :).
  • MEMATİ BAŞ-LIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
    BAŞLADI BİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    İYİ SEYİRLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.