Şimdi Ara

ADANADAKI ARKADASLAR BIR BAKABILIR MI,KUTUPHANE HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Cukurovada Ozal taraflarinda oturuyorum,hep ozel parali kutuphaneler var gidip de 7-8 lira vermek istemiyorum.

Benim bildigim devletin 1-2 tane kutuphanesi vardi o da carsi taraflarinda gidisim yarim saatimi alir,otobus parasiydi yemekti derken daha fazla para gider,buralarda gitsem yemek icin eve gelebilirim,aslında carsiya gitsem yanimda yiyecek de goturebilirim.

Her neyse buralardaki kutuphaneler pek hosuma gitmiyor,devlet kutuphanesindeki ortam nasildir?

Ya da sizin gittiginiz baska iyi yer var mi?

Yoksa evde calismaya devam mi edeyim?

Adanali arkadaslar vardi sanki, gelsinler de biraz konusalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• caribou coffee ye gidebilirsin bi kahve al akşama kadar çalış veya nöbetçi kütüphanede güzel ama caribou veya soulmate tercihimdir özellikle o trt binasının aşagısında burgerin yanında soulmate var ora en iyisi hem sessiz hem rahat ben soulmate gidiyorum genelde iyi oluyor kardeşim
  • evden meyve poğaça götür ders aranda ya da deneme arasında yersin ben öyle yapıyordum
  • Dostum merkez caminin ordaki halk kütüphanesi ortam olarak iyide sabahtan doluyor yani biraz erken gitmek lazım, dediğin gibi yol+yemek senin özalda kütüphaneye vereceğinle hemen hemen aynı şeye denk geliyor ya da arkadaşın dediği gibi soulmate falanda iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam soulmate caribou filan bunlar bildigimiz starbucks tarzi cafe yerleri degil mi,ses olmuyor mu boyle yerlerde ya da dikkat dagitacak baska seyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadelik ve sessizlik arıyorsan Yusuf Fırat Kotan Halk Kütüphanesi var ben ardaşla 3-5 gün gitmiştim her gittiğimizde en fazla 2 kişi olurdu
  • hocam çarşıdaki sabancı kütüphanesi iyi saat 10 a kadar açık ben genelde 5 gibi orda oluyorum biraz kalabalık oluyor ama 1 2 saat sonra iyice sakinleşiyor.ortam güzel oluyor bence bi denemelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum caribou ve starbucksta önceki seneler de ara sıra çalışıyordum pek verimli olmuyordu. Soulmate nispeten daha iyi gibiydi(uğur mumcu tarafındaki). Nk desen ona biraz ön yargılıyım sevmediğim tipler gidiyor genelde. Ben de Özal taraflarında oturuyorum konuyu takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elliot Alderson -- 16 Kasım 2017; 14:36:16 >
  • soulmate in iç kısmında hiç ses olmuyor tavsiye ederim zaten kimi bilgisayarını getiriyor bişeyler yapıyor kimi kitap okuyor dikkatinin dağılcagını düşünmüyorum benimki dağılmıyor şahsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.