Şimdi Ara

Adanada dershane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerelere gittiniz veya gitmeyi düşünüyorsunuz fikirlerinizi paylaşın bilgilenelim dostlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adana'da En İyi Dershane Önerileri

Adana'da eğitim hayatınızda başarıya ulaşmak için doğru dershane seçiminin önemini biliyoruz. Bu nedenle, size şehrin en iyi dershanelerinden bazılarını sunuyoruz:

• Anadolu Dershaneleri: Yüksek başarı oranı ve deneyimli eğitim kadrosuyla tanınan güvenilir bir kurum.
    • Başarı Dershaneleri: Adana'nın en saygın dershanelerinden biri olup, bireysel öğrenme ihtiyaçlarına göre uyarlanmış programlar sunmaktadır.
    • Bilimsel Dershaneleri: Üstün akademik standartları ve modern eğitim olanaklarıyla ön plana çıkmaktadır.
    • Final Dershaneleri: Sınavlara yönelik özel hazırlık programlarıyla öğrencilere destek sağlayan bir seçenek.
    • Kültür Dershaneleri: Uzun yıllara dayanan deneyimi ve yenilikçi yaklaşımıyla bilinen bir kurum.

Dershane Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İhtiyaçlarınıza en uygun dershaneyi seçerken şu faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Başarı oranları ve öğrenci yorumları
    • Eğitim kadrosunun deneyimi ve nitelikleri
    • Program seçenekleri ve bireysel ihtiyaçlarına uygunluk
    • Tesislerin kalitesi ve eğitim ortamları
    • Ücret yapısı ve ödeme seçenekleri

Adana'nın en iyi dershanelerini araştırarak ve yukarıdaki faktörleri değerlendirerek eğitim hedeflerine ulaşmana yardımcı olacak doğru kurumu bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• hocam hedefin ilk 10k falansa ozel ders+internet en iyi kombinasyon olur senin icin. adana'daki dershaneler hep para avcisi. yok ben mutlaka gidecegim diyorsan en iyisi final vip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiremithane meslek lisesine git hocam okumaya gerek kalmadan pilot oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rivenordisco -- 1 Temmuz 2019; 14:0:40 >
  • Yok hocam ben bu yıl girdim sınava inşallah iyi bir sıralama da gelecek. Bu yıl etüt merkezine gittim ancak memnun kalmadım. Ben konuda adanadaki başka insanların da fikirlerini merak ettim zira adanada cidden etüt/dershane işi sektöre dönüşmüş durumda bu durum beni çok rahatsız ediyor. Herkes cebini doldurmanın peşinde kimsenin önceliği iyi bir sınav hazırlığı değil.

• Çukurova Doğru Cevap'a gitmeyin.

• Kardeşimi ekstreme göndermiştik.Görüşmeye bende gitmiştim etüt odaları falan güzeldi.Klasik ödev verip kontrol ediyorlardı.Yayın olarak supara vermişlerdi.yaprak testleri yine supara denemeleri yine endemik,supara arada başka yayınlarda vardı.Eğitim konusunda pek bilgi veremeyeceğim çünkü 2018'de kardeşim barajı geçemediği için verdiği bilgiler şüpheli olabilir:) Ama ilgili olduklarını söylemişti.
    Çözüm'e falanda bakmıştık ama mantıklı olan ekstremdi.Final'e uğramadık bile :)
    Bu arada dershaneci bu sene için kapanacağını söylemişti ne kadar doğrudur bilemem ama yinede onuda araştırın.

Bir de evde çalışma konusunda bir şeye değineceğim:

Öyle anlatılanlar kadar kolay bir şey değil.Öncelikle kendini kontrol edebilmen lazım,evde en ufak rahatsız edici şeyler olmamalı,gününü planlayabilmen lazım ve daha bir çok etken mevcut.Dershane olmasa bile bir kütüphane ayarlaman çok iyi olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir Dershane Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Ankara Dershane Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Dershane önerisi (Antalya)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La_Muerte kullanıcısına yanıt
    Çınar olan ekstrem mi yoksa iller bankasının orda etap olan ekstrem mi?

• Çınar ekstrem baya iyi gibi. Ben dışarıdan sınavlarına giriyordum. Final aşırı tuzlu oluyor ama ailenin maddi durumu iyiyse adanada üstüne yok. Final vip özal şubesinden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveen -- 1 Temmuz 2019; 16:5:51 >
  • hürriyet mahallesi en iyi dershanedir.
  • beşel kariyer eğitim dünyası çarşıda bi yerde yeni açıldı tavsiye ederim.
  • Raveen kullanıcısına yanıt
    Ben çınara 2 yıl önce 2 aylığına denk gelmiştim ama dönen torpil olaylarından sonra ayrılmıştım. Ama bu yıl özellikle öğrenci kadrosu çok iyiydi. Yaptığı sınavlar da duyduğum kadarıyla çok kaliteliydi. Final konusunda da haklısınız bu işin amiral gemisi gibi bir şey zaten

• Özal tarafında mı arıyorsunuz?

• Raveen kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam ben dershane aramıyorum bu yıl dershaneye gittim ve memnun kalmadım ayrıca adanada bu dershane işi ticarete döndü ben adanadaki diğer insanların da fikirlerini merak ediyorum yine de teşekkür ederim

• Çınar ekstremdeydim derslere çok gitmedim 260 saat civarı devamsızlığım var fakat sınavları kaliteli hepsine gittim 200-300 arası bir sıralama gelir muhtemelen yksde

• Evet.
  • La_Muerte kullanıcısına yanıt
    Hangisi evet hocam anlamadım

• Gidecek olan arkadaş varsa birlikte hareket edelim.

• Pozitif bakış gitms

• Pardon hocam küçüksaat yani çınar ekstrem demek ışte istemiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.