Şimdi Ara

ADANADA BİSİKLETLE GİDİLEBİLECEK YERLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar adanadayım yeni bisiklet alacağım su an eski bisikletimi kullanıyorm adanada barjyolu 4.5 durakta oturuyorum bisikletle buralara çok uzak olmayan nerelere gidebilirim

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİHATCSRPNR -- 28 Ağustos 2013; 20:41:39 >

• Dilberler Sekisi Ormanlık alan , Çukurova Üniversitesi arka tarafı,Hekimköy vs. vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Dilberler Sekisi Ormanlık alan , Çukurova Üniversitesi arka tarafı,Hekimköy vs. vs.

oralara gitmeyi cok seviyorum ama acikcasi biraz tenha oldugundan korkuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİHATCSRPNR

quote:

Dilberler Sekisi Ormanlık alan , Çukurova Üniversitesi arka tarafı,Hekimköy vs. vs.

Hızlı pedal çeviriyorsan bir şey olmaz hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NİHATCSRPNR

quote:

Hızlı pedal çeviriyorsan bir şey olmaz hocam

hocam yas kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26
  • Adana'dayım bende yakın zamanda bisiklet aldım ve haftasonları tek takılıyorum.Dilersen bana katılabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

Adana'dayım bende yakın zamanda bisiklet aldım ve haftasonları tek takılıyorum.Dilersen bana katılabilirsin.

hocam yaş kaç
  • 29'un son çeyreği
  • Hayalparkın orda ÇUKUROVA bisiklet var gurup olarak ABİT adana bisiklet topluluğu FAcebook tan ekleyebilirsiniz. Hafta sonu hafta içi toplu tur düzenliyorlar tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0w -- 5 Eylül 2013; 22:11:32 >
  • Dostum bende tam olarak adanayı bılmıyorum yani mahalle mahalle semt semt nerde ne var ayrıntılı bılgım yok ama çukurova üniversitesine gıderken liseye varmadan orta okulda var galiba lisenın yanında işte orda sağ tarafa bir yol gıdıyor baraja gidiyor heral orası guzel mesela . Açıkcası 2 gunde bir felan adanın bı yerıne gıtsen keşif amaçlı guzel yerler bulabılırsın . Tabi dikkatlı olmak lazım :D gece geç saatlerde sürme bence adana yani nolur nolmaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRO319 -- 30 Ağustos 2013; 13:23:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0w

Hayalparkın orda şampiyon bisiklet var gurup olarak ABİT adana bisiklet topluluğu FAcebook tan ekleyebilirsiniz. Hafta sonu hafta içi toplu tur düzenliyorlar tavsiye ederim.

takip edeceğim teşekkürler...
  • Çarşamba akşamları Şehir içi normal tur
    Cuma akşamları Performans isteyen tur
    Hafta sonu Şehir dışı tur (Karataş-Yumurtalık-Karaisalı vb..)

Adana Bisiklet Topluluğu ( ABİT)
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0w

Çarşamba akşamları Şehir içi normal tur
    Cuma akşamları Performans isteyen tur
    Hafta sonu Şehir dışı tur (Karataş-Yumurtalık-Karaisalı vb..)

Adana Bisiklet Topluluğu ( ABİT)

Eski kondisyonumu yakalarsam katılacağım hocam teşekkürler.
  • Çukurova ünv tarafı iyi
  • bime filan gidip bisikleti direğe kitleme . anında direkle birlikte sökerler haberin olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonvolatile

bime filan gidip bisikleti direğe kitleme . anında direkle birlikte sökerler haberin olsun :D

Benim eski bisikletimi bimin önünden çaldılar....
  • quote:

quote:

bime filan gidip bisikleti direğe kitleme . anında direkle birlikte sökerler haberin olsun :D

az önce o konuya parmak basıyodum :D

http://forum.donanimhaber.com/m_81552252/f_//tm.htm#81560850

bu hırsızlarda da hiç vicdan yok camide namaza giden adamın bisikletini çalıyor cami önünden nasıl bi zihniyetse

• quote:

quote:

quote:

az önce o konuya parmak basıyodum :D

http://forum.donanimhaber.com/m_81552252/f_//tm.htm#81560850

bu hırsızlarda da hiç vicdan yok camide namaza giden adamın bisikletini çalıyor cami önünden nasıl bi zihniyetse

Vicdan olsa zaten bu işi meslek edinmezler. Adamlardaki tek sıkıntı kolay yoldan zengin olmak, kolay yoldan para kazanmak ama iflak olmuyorlar malesef...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.