Şimdi Ara

Adana xbox360 Kullanıcıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adana'da Fw'siz Xbox360 kullanan,oyun takas etmeyi veya satmayı düşünen arkadaşları bu konuya bekliyorum.

• up
  • Acaba Emin abiden deadspace 2 orjinal alan senmisin
  • Yok hayır ben değilim :)
  • ben de hataydayım ama 2-3 hafta da bir adanayım
  • 2.el oyun satıyor musun? Veya takas düşünüyor musun? İmzamda oyunlar var beğenir misin bilmem :) dandikler biraz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarchon

2.el oyun satıyor musun? Veya takas düşünüyor musun? İmzamda oyunlar var beğenir misin bilmem :) dandikler biraz..

şu an için satmıyorum takasda malasef düşünmüyorum,olursa bu başlığa yazarım
  • Teşekkürler :)
  • orjinal kullanıcıyım bende :)
  • 2.el Halo Reach veya Crysis 2 arıyorum arkadaşlar. Elinde olan mesaj atsın lütfen.
  • koca adanada orjinal xbox360 kullanan ikimizmiyiz dostum
  • Galiba
  • Orjinale hiç gerek yok beyler,ben de adanadayım ama fw tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: yido2

Orjinale hiç gerek yok beyler,ben de adanadayım ama fw tabii ki

ozaman meşhur fwli makinanla dirt3 atalımmı hadi ekle beni dirt 3 atalım senle sen kopya oyununu tak bende orjinal oyunumu ekle beni bu akşam yarışalım dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Acaba Emin abiden deadspace 2 orjinal alan senmisin

Emin abi 1 numara. Güvenilir birisi. Ondan alabilirsiniz.
  • Bende adanayım orjinal kullanıyorum emin abi nerdedir kaça satar oyunları suan sadece Fifa 11 var bende de ilerleyen günlerde başka oyunlar alacağım Adana'da olup da satmak isteyen arkadaslar buraya yazsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: yido2

Orjinale hiç gerek yok beyler,ben de adanadayım ama fw tabii ki

ozaman meşhur fwli makinanla dirt3 atalımmı hadi ekle beni dirt 3 atalım senle sen kopya oyununu tak bende orjinal oyunumu ekle beni bu akşam yarışalım dostum

Kapışırız kardeş iste yeter

• Transformers Revenge of the Fallen ve Ice Age 3 satıyorum kardeşim. İlgileniyorsan pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

Bende adanayım orjinal kullanıyorum emin abi nerdedir kaça satar oyunları suan sadece Fifa 11 var bende de ilerleyen günlerde başka oyunlar alacağım Adana'da olup da satmak isteyen arkadaslar buraya yazsın lütfen

amerikan pazarındadır emin abinin dükkanı emin elektro shop. güvenilir biyerdir elinde yoksa bile sor tedarik edebilir.

bu arada bende adana xboxçılarındanım ama tabiki fw
  • Bende Adana'da orjinal oyun kullanıcısıyım :)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.