Arkadaşlar yukarıda belirttiğim güzergah için iş gezisi planım var. Aslında Trip Advisordan'da bakabilirim ama eminim sizin çok daha iyi fikirleriniz vardır.
Bu gittiğim şehirlerde ne yenir neresi gezilir. Gezen gören fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim.
Not : Antalyaya her ay gidiyorum o şehir için gerek yok. Karış karış ezberledim zaten. Diğer şehirler için olursa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: GAVURRR
Arkadaşlar yukarıda belirttiğim güzergah için iş gezisi planım var. Aslında Trip Advisordan'da bakabilirim ama eminim sizin çok daha iyi fikirleriniz vardır.
Bu gittiğim şehirlerde ne yenir neresi gezilir. Gezen gören fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim.
Not : Antalyaya her ay gidiyorum o şehir için gerek yok. Karış karış ezberledim zaten. Diğer şehirler için olursa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alinti: GAVURRR
Arkadaslar yukarida belirttigim güzergah için is gezisi planim var. Aslinda Trip Advisordan'da bakabilirim ama eminim sizin çok daha iyi fikirleriniz vardir.
Bu gittigim sehirlerde ne yenir neresi gezilir. Gezen gören fikir vermek isteyen olursa çok sevinirim.
Not : Antalyaya her ay gidiyorum o sehir için gerek yok. Karis karis ezberledim zaten. Diger sehirler için olursa çok sevinirim.
Mersin için henüz yazyyoruz, dolayysyyla hyzla yanytlayayym: - ?ehir merkezinde çok takylma, doya doya tantuni ye. Adana'dan gelirken Tarsus ?ahane tarihi kalyntylara sahiptir. Zaman harcanabilir. Mersin Sahil ?eridi'nde (deniz için hava müsait olursa) Kyzkalesi, Susano?lu muhte?emdir. Kyzkalesi ülkemizde de?eri hâlâ anla?ylamamy? bir eser. Ayryca Cennet Cehennem, Astym ma?arasy ve Narlykuyu da yine bölgede çok yakyn gezilesi yerlerdir. Silifke'ye geçerseniz mutlaka künefe yiyin, kaleye çykyn, severseniz yengeç bira keyfi için de idealdir. Silifke Kalesi de çykylabilir, Göksu kenarynda da çay içersiniz :) Ta?ucu'na fyrsatynyz olursa liman kapysy civary gezilebilir, Kybrys gemilerini izler çay keyfi yaparsynyz, ama önceli?iniz Ta?ucu olmasyn derim, zaten biraz uzak.
Denizli için ?ehir merkezinde yine pek bir ?ey yok. Pamukkale ve Karahayyt muhte?emdir. Afrodisias Antik Kenti Karahayyt'la birlikte. Ayryca kaplycalar için de fyrsatynyz olursa termal otel tercihi (ucuzdur) yapabilirsiniz. Ayryca bölgenin ?arap ba?lary da çok güzel hisler ya?atyr insana ama genelde bölge ilçeleri ve köylerde.