Şimdi Ara

Adana kalacak yer tavsiyesi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kyk cıkmadı adanada özel yurt olur veya kalacak yer Öneri,tavsiyesi olan ? sürekli fem yurtlarından arıyorlar son çarem o ama orda kalmak ıstemıyorum varmı önerisi olan ?

• Aylık 900 lira falan alabilirsen ailenden 1+0 lar var temiz eşyalı 500 TL aylık Aslanlar özel erkek öğrenci yurdu var 4 kişilik odalar 6000di galiba sadece kahvaltı veriyolarmış aşşağı yukarı yine 900 e gelir aylığın yine kayıt günü araştır yeni cemaat harici özel yurt var mı en güzeli tanıdığın falan varsa 2+1 eve çıkmak aylık 500 lira kira ödersiniz aylığınız toplam 600 700e gelir.
  • yurtları arastıracam bende mecburen belkı ben bu yurtta kalıyorum guzel fıyatı sana uyarsa gel gibi bi onerı olurmu dıye bekledım bakalım.

Eve cıkmak sıkıntı benım ıcın bi 1.sene yurtta kalmayı dusunuyorum sonra ordan tanıştıklarımla cıkarım belki diye düşünüyorum. Aslanlara gıdecektım ama sadece sabah vermelerı sıkıntı dıger yurtları yarın arayıp konusacam Teşekkürler.
  • Yurt ilk yıl için en güzeli tabiki yedek kaçtasın ? misafir öğrenci olarak kayıt yapabilirsin yemek fişin olmaz ama aylık 110 liraya kalırsın yemek için cebinden sabahları 3 akşamları 6 lira çıkar dönem ortasında yurdun çıkar yarı özelde falan çok rahat edersin 1 dönem misafir olarak idare ederim dersen misafir kaydı yaptır kyk'ya
  • yedek 236 yım ben misafir kaydı mı yaptırsam ? bu yemek ıcın sabahları 3 aksamları 6 demıssın bu yurttakı yemekten yemek ıcın mı yoksa dısardan yedıgımızı varsayarsak mı ?,

Birde misafir üye ne kadar rahat olacak kı ? ben yarı özel yapmayı dusunuyorum da normal kalmanın rahat olmadıgını soylemıslerdı onun ıcın yarı ozel harici kyk kalmayı dusunmuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arjenrobbenn -- 3 Eylül 2014; 21:32:13 >
  • Şöyle söyleyim bu fiyatlara yurtta doyarsın ama istersen dışardan da yiyebilirsin misafir öğrencinenin yemeğine yurt karışmaz özgürsün.Yedek 236'ysan en geç sömestıra kadar yurdun çıkar.Misafirlikte pek rahat edemezsin ama ilk sene heyecanı gırgır şamata derken geçiyo vakit çevre falan yapıyosun özel yurda göre daha ucuza geliyo tek avantajı bunlar ben 35 kişilik odada kalmıştım ama ilk günlerin şaşkınlığıyla geçip gitti yurt çıktıktan sonra dilekçe verip yarıözele geçersin 1-2 ay içinde belkide direk yarıözel çıkar orayı bilemeyiz 3 ay falan idare etmen lazım eve çıkamam diyorsan 3 ay misafir idare etmek zorundasın ya da bi milletvekili bulup direk asil olarak yerleş
  • tamam kardeş hersey ıcın tesekkurler olursa özel bi yurt konusacam hepsıyle yarın olmadı misafir yapabilirsek yarı özel eyv kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Istanbul'da tek gün kalacak yer?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil herhangi bir sorun olursa yine cevaplamaya çalışırım
  • hangi üniversitedesin??

Ç.ovadaysan haberim olsun.. yada tanıdığın biri var ise kyk yı kazanamayan biri varsa eve çıkacak 2-3 arkadaş lazım bilginiz olsun..
    şuan 2 arkadaşız max. 3 arkadaşa daha ihtiyaç var bilesiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LizOzOM

Şöyle söyleyim bu fiyatlara yurtta doyarsın ama istersen dışardan da yiyebilirsin misafir öğrencinenin yemeğine yurt karışmaz özgürsün.Yedek 236'ysan en geç sömestıra kadar yurdun çıkar.Misafirlikte pek rahat edemezsin ama ilk sene heyecanı gırgır şamata derken geçiyo vakit çevre falan yapıyosun özel yurda göre daha ucuza geliyo tek avantajı bunlar ben 35 kişilik odada kalmıştım ama ilk günlerin şaşkınlığıyla geçip gitti yurt çıktıktan sonra dilekçe verip yarıözele geçersin 1-2 ay içinde belkide direk yarıözel çıkar orayı bilemeyiz 3 ay falan idare etmen lazım eve çıkamam diyorsan 3 ay misafir idare etmek zorundasın ya da bi milletvekili bulup direk asil olarak yerleş

Bi yurtla gorustum beyaz evler mahallesinde yıllk 3bintl akşam ve sabah yemek var Hafta sonu 3 öğün olarak odalar 3 kişi. Ne düşünüyorsunzu sizce? iyi gibi geldi bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: arjenrobbenn

quote:

Orijinalden alıntı: LizOzOM

Şöyle söyleyim bu fiyatlara yurtta doyarsın ama istersen dışardan da yiyebilirsin misafir öğrencinenin yemeğine yurt karışmaz özgürsün.Yedek 236'ysan en geç sömestıra kadar yurdun çıkar.Misafirlikte pek rahat edemezsin ama ilk sene heyecanı gırgır şamata derken geçiyo vakit çevre falan yapıyosun özel yurda göre daha ucuza geliyo tek avantajı bunlar ben 35 kişilik odada kalmıştım ama ilk günlerin şaşkınlığıyla geçip gitti yurt çıktıktan sonra dilekçe verip yarıözele geçersin 1-2 ay içinde belkide direk yarıözel çıkar orayı bilemeyiz 3 ay falan idare etmen lazım eve çıkamam diyorsan 3 ay misafir idare etmek zorundasın ya da bi milletvekili bulup direk asil olarak yerleş

Bi yurtla gorustum beyaz evler mahallesinde yıllk 3bintl akşam ve sabah yemek var Hafta sonu 3 öğün olarak odalar 3 kişi. Ne düşünüyorsunzu sizce? iyi gibi geldi bana.

Hocam cemaat yurdu mu ? adı ne ? beyazevler öğrenci için çok iyi fiyat da gayet uygun görünüyor her şey uygun ama inşallah hizmette iyidir.

• Özel yurt olarak gecıyor hızmetı bılmıyorum çamaşır yıkama ıstedıgın zaman yıkama falan var sitede yazıyor bazı şeyler site atmak yasakmı bılmıyorumda ismini buldum şimdi :

akkulah yurdu yazarsanız gorursunuz dırek zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.