Şimdi Ara

Adana da olanlar toplaşın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adanada olanlar lütfen cevaplayın ben ilçede yaşıyorum adana ya lise okumaya gelcem bana ismail safa özler anadolu lisesi geldi ama 2 arkadaşım da sungurbey anadolu lisesini tutturdular sizce ben de arkadaşlarımın yanına nakil mi yaptıırayım çünkü öyle olursa uyum surecini çabuk atlatırım ne düşünüyosunuz lütfen acil cevap verin ya

• Sırf uyum süreci için okul mu değiştirecen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geleneksel donanımhaber yeni liseliler konuları hayırlı olsun.ayrıca okul felan da değiştirme o arkadaşlarının çoğunu unutursun zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrenayk -- 11 Ağustos 2016; 21:15:44 >
  • ama çok yakın arkadaşlarım ve dediğim gibi uyum süreci bide sungurbey adananın yükselen okullarından bilmiyorum yani de vallaha hayırlısı
  • geleneksel donanımhaber yeni liseliler konuları hayırlı olsun.ayrıca okul felan da değiştirme o arkadaşlarının çoğunu unutursun zaten

teşekkürler çok anımız var ya bide ne bilim yani orda onlarla okusam rahat etcem gibi düşünüyom
  • Sizce ismail safa özler mi iyi sungurbey mi cevaplarsanız sevinirim
  • Buğrahan ismi, bedava acilmis oyun sitesi, dogum tarihi gizlenmis. Yani forum eski forum olsa biri 93 lu digeri 95-97 li olsa neyse ancak 2000 dalgasi uzerine 2001 akiminin gelmesiyle 2003 lu kardeslerimizde foruma gelmisler. Hos geldin sefa geldin insallah digerlerine benzemezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Buğrahan ismi, bedava acilmis oyun sitesi, dogum tarihi gizlenmis. Yani forum eski forum olsa biri 93 lu digeri 95-97 li olsa neyse ancak 2000 dalgasi uzerine 2001 akiminin gelmesiyle 2003 lu kardeslerimizde foruma gelmisler. Hos geldin sefa geldin insallah digerlerine benzemezsin.

Dediğinden pek bir şey anlamadım nerde gizlemişim doğum tarihimi bi de niye gizliyom 2001 doğumluyum konuda da belirttiğim gibi liseye geçtim
  • Oo benim mezun olduğum lise. Ayrıca tabiki Ismail Safa iyi Tabi yakın arkadas olmasi iyi ama merak etme lisede de yakin arkadaslarin olacak. Ilk 1 hafta 1 ay belki sıkıntı cekersin ama daha sonra alisirsin. Mekan olarak da Ismail Safa daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 11 Ağustos 2016; 21:38:44 >
  • Hangisine gidiyorsan gitmeye devam et, değiştirmeye değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Buğrahan ismi, bedava acilmis oyun sitesi, dogum tarihi gizlenmis. Yani forum eski forum olsa biri 93 lu digeri 95-97 li olsa neyse ancak 2000 dalgasi uzerine 2001 akiminin gelmesiyle 2003 lu kardeslerimizde foruma gelmisler. Hos geldin sefa geldin insallah digerlerine benzemezsin.

bu arada doğum tarihim gerçekten gözükmüyo muş ama farketmediğim için yoksa yazardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashday

Hangisine gidiyorsan gitmeye devam et, değiştirmeye değmez.

hiç birine gitmiyorum ama ismail safa özler geldi bugün açıklandı yerleştirme sonuçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Oo benim mezun olduğum lise. Ayrıca tabiki Ismail Safa iyi Tabi yakın arkadas olmasi iyi ama merak etme lisede de yakin arkadaslarin olacak. Ilk 1 hafta 1 ay belki sıkıntı cekersin ama daha sonra alisirsin. Mekan olarak da Ismail Safa daha iyi

oh be sonunda doğru düzgün cevap veren biri öncelikle sana sırf bu yüzden teşekkür ediyorum hangisinden mezun oldun acaba? ve mezun olduğun lise hangisiyse nasıldı öğretmen,eğitim,ortam vs.?
  • Bilgisayarcı._.Genç B kullanıcısına yanıt
    Ismail Safadan mezun oldum. Almancaydi bizim zamanimizda. Sonradan Ingilizce oldu 4 şube. 1 şube hala Almanca var sanirim. Egitim olarak gayet yeterli. Tabi ben mezun olali 4 yil oldu. Hala bizim zamandan hocalar var. Çoğu da kaliteli ve sicakkanli hocalardi. Yeni gelenler hakkimda bilgim yok ama köklü okullardan biri oldugundan hocalar da iyi oluyorlar. Ortam olarak iyi konum olarak tam merkezde. Adananin en nezih semtlerinden birinde ve merkezde yani. Sen gelis gidis mi yapacaksin yoksa Adanada mi yaşayacaksın?

• quote:

Ismail Safadan mezun oldum. Almancaydi bizim zamanimizda. Sonradan Ingilizce oldu 4 şube. 1 şube hala Almanca var sanirim. Egitim olarak gayet yeterli. Tabi ben mezun olali 4 yil oldu. Hala bizim zamandan hocalar var. Çoğu da kaliteli ve sicakkanli hocalardi. Yeni gelenler hakkimda bilgim yok ama köklü okullardan biri oldugundan hocalar da iyi oluyorlar. Ortam olarak iyi konum olarak tam merkezde. Adananin en nezih semtlerinden birinde ve merkezde yani. Sen gelis gidis mi yapacaksin yoksa Adanada mi yaşayacaksın?

Ben ilçede yaşıyorum ama ne hikmetse bizim ev da tam yanında bi 30 saniyelik yolda ama şuanlık kalma durumum yok büyük ihtimalle yurtta kalcam ama annem seneye yani 2.sınıfa geçince eve geçebiliriz dedi geçersek iyi olur çünkü okul aşırı yakın eve kısaca yurtta kalcam sizce yurt mu iyi olur ev mi?

Bizim ev de 2 dakikalık uzakliktaydi kapisi terste kaliyordu sadece
    Tabiki ev daha iyi olur ama yurtta kalirsin 1 yil oyle gerekiyorsa. Yurt felan da nereler var bilmiyorum. Arastirirsiniz iyi bir yurtta kalirsin.

İsmail safa özler seç sungurbey cidden iyi değil. Almanca mı geldi ingilizce mi? Almancasıyla ün salmış bir okuldur ismail safa. Özel mesaj attım bakarsan yardımcı olabilirim.

• quote:

Bizim ev de 2 dakikalık uzakliktaydi kapisi terste kaliyordu sadece
    Tabiki ev daha iyi olur ama yurtta kalirsin 1 yil oyle gerekiyorsa. Yurt felan da nereler var bilmiyorum. Arastirirsiniz iyi bir yurtta kalirsin.

Bizim evdende çıkınca çok yakında ama sizinki gibi kapı terste kalıyodu evler yakın herhalde yurt içinde kime sorarsam sorim bekir sapmaz öğrenci yurdunu diyor bizde gittik yurdu gördük açıkcası beğendim yurdu merkezde zaten yani bekir sapmaz da kalcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayarcı._.Genç -- 12 Ağustos 2016; 11:03:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Çomarı

İsmail safa özler seç sungurbey cidden iyi değil. Almanca mı geldi ingilizce mi? Almancasıyla ün salmış bir okuldur ismail safa. Özel mesaj attım bakarsan yardımcı olabilirim.

Özelde cevapladım zaten ama tekrar burdan da yazim ingilizce geldi dediğin gibi sungurbey isö dan daha kötü özel mesajın için tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.