Şimdi Ara

ADANA'DA İYİ BİR BERBER ÖNERECEK OLAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adana merkezde iyi bi berber arıorum...mezuniyet için gidip özel stil yaratacam...yetenekli bi berber???

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adana'da En İyi Berber Önerileri

Adana'da saç bakım ihtiyaçlarınızı karşılayacak en iyi berberleri mi arıyorsunuz? İşte size güvenilir ve profesyonel berberler listemiz:

• Adana'nın En İyi Erkek Kuaförü: Uzman berber kadrosuyla modern ve şık bir ortamda saç kesiminden tıraşa kadar tüm hizmetleri sunan birinci sınıf bir salon.
    • Adana'nın En İyi Berberi: Yılların deneyimi ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle öne çıkan, geleneksel ve modern tekniklerde ustalaşmış bir berber.
    • Adana Erkek Kuaför Tavsiyesi: Mükemmel müşteri hizmetleri ve uygun fiyatlarıyla saçınıza istediğiniz şekli verecek deneyimli bir kuaför ekibi.

İster klasik bir saç kesimi, ister modaya uygun bir model arıyor olun, bu berberler Adana'da size en iyi deneyimi sunacaktır. İşte size bazı ek ipuçları:

• Randevu almayı unutmayın, özellikle de hafta sonu veya yoğun saatlerde gitmeyi düşünüyorsanız.
    • Berbere gitmeden önce saçınızın nasıl görünmesini istediğinize dair net bir fikir edinin.
    • Berberinizle iletişim halinde olun ve istediğiniz sonuçtan memnun kalmayana kadar çekinmeden taleplerinizi iletin.

Adana'da en iyi berberleri bulmanıza yardımcı olan bu önerilerle, her zaman şık ve bakımlı saçlara sahip olacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gazipaşada kasım gülek köprüsünü geçince işkembeci var onun hemen arkasında bir kuaför salonu var.baya büyük bi yer.müslüm diye çalışanıı var ona gidebilirsin.
  • pahalı mı bari fiyatlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

gazipaşada kasım gülek köprüsünü geçince işkembeci var onun hemen arkasında bir kuaför salonu var.baya büyük bi yer.müslüm diye çalışanıı var ona gidebilirsin.

bunu yazmak için girmiştim müslüm abi kraldır.15 kağıt bayarsan ben10 veriyorum ama tanıdık ondan
  • Berber Conan
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama stil kuaförü arıyorum.

Biraz yeni nesil kesim yapabilecek biri lazım. Müslüm dediğiniz ne tarz kesim yapıyor ? Ve çalıştığı yerin adı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostteam

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama stil kuaförü arıyorum.

Biraz yeni nesil kesim yapabilecek biri lazım. Müslüm dediğiniz ne tarz kesim yapıyor ? Ve çalıştığı yerin adı ne ?

İyiki hortlatmışın bende berberimi değiştiricektim . Müslüm'ü deneyim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atatürk heykelinin ordan sağa döndüğünde karşında bir işhanı var.1 katta berber hüsamettin var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matrobid

Müslüme gittikten sonra yazarmısın buraya ? Ayrıca adresinide yazarsan sevinirim. Dediğim gibi biraz yen nesil kesim yapacak olan bi berber arıyorum.

İnce tarak kullanıp orta yaş kesim yapan berrber istemiyorum. Mümkünse tarak kullanmasın =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostteam

quote:

Orijinalden alıntı: Matrobid

Müslüme gittikten sonra yazarmısın buraya ? Ayrıca adresinide yazarsan sevinirim. Dediğim gibi biraz yen nesil kesim yapacak olan bi berber arıyorum.

İnce tarak kullanıp orta yaş kesim yapan berrber istemiyorum. Mümkünse tarak kullanmasın =)

Tamam nasıl olduğunu yazarım . Yüreğir tarafında oturuyorum ptt evleri ilerisinde , ama okulum otarafta (erkek lisesi ) . Bir gün okuldan çıkıp yürürüm gazipaşaya kadar hem şuan saçım kısa kestiremem , en az 1 ay var istersen beraber gidebiliriz

• Müslümü bilmem ama MT Murat Tatlı harbiden iyi iş çıkartır.Toros caddesindeki migrosun ordan gir asma kat görürsün.Behlülün berberidir :)
  • ALph1940 kullanıcısına yanıt
    Murat Tatlı saç kesim fiyatları ne kadar.
  • 30stm 3 kullanıcısına yanıt
    Ibretlik hort :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine mi adana
  • Legen_dary L kullanıcısına yanıt
    arada hortlatmak lazım unutulmasın :))
  • dostlar konuyu ben açmışım ama hala ideal bi berber bulamadım..konuyu açtıktan sonra en 5 berber degiştirdim ama hiçbiri istedigimi veremedi...mavi bulvarda oturuyorum traş için de kalkıp çarşıya gidesim gelmiyor..1-2 kesimden sonra yine degiştirecem galiba berberi...
  • Mustafa beyazda 1-2 berbere gittim degistirmek istiyorum. Onerilere acigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.