Şimdi Ara

Adam Sandler Filmleri ( *Tüm Adam Sandler Filmleri* )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam Sandler hepimizinde daha doğrusu çoğumuzunda iyi bildiği bir oyuncudur.Kötü olan bir filmi varmıdır bilmiyorum ama benim şimdiye kadar izlediğim tüm filmleri mükemmeldi.

Adam Sandler'in tüm filmleri ;

Going Overboard (1989)
    Shakes the Clown (1992)
    Coneheads (1993)
    Airheads (1994)
    Mixed Nuts (1994)
    Billy Madison (1995)
    Happy Gilmore (1996)
    Bulletproof (1996)
    Wedding Singer, The (1998)
    Dirty Work (1998)
    Waterboy, The (1998)
    Big Daddy (1999)
    Little Nicky (2000)
    Animal, The (2001)
    Punch-Drunk Love (2002)
    Mr. Deeds (2002)
    Eight Crazy Nights (2002) (seslendirme)
    Hot Chick, The (2002)
    Anger Management (2003)
    50 First Dates (2004)
    Played (2004)
    Spanglish (2004)
    Longest Yard, The (2005)
    European Gigolo (2005)
    Click (2006)
    Reign Over Me (2007)
    I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007)

Evet arkadaşlar sizin Adam Sandler filmleri arasında en sevdiğiniz hangisi ?

• Şahsen çok sevdiğim bir aktördür, nerdeyse tüm filmlerini izledim. Çoğu filmi benzer yapıda işler ancak bunlar içinde ayrı bir yere sahip olan Punch Drunk Love filmi çok severim. Değişiktir, gariptir, herkese göre değildir ama özel bir filmdir. En sevdiğim filmlerden biridir.

Orijinalden alıntı: zapotka

Şahsen çok sevdiğim bir aktördür, nerdeyse tüm filmlerini izledim. Çoğu filmi benzer yapıda işler ancak bunlar içinde ayrı bir yere sahip olan Punch Drunk Love filmi çok severim. Değişiktir, gariptir, herkese göre değildir ama özel bir filmdir. En sevdiğim filmlerden biridir.
    Severim bu adami.Izlediklerimin hepside cok guzel filmlerdir ama Anger Management'de cok gulmustum
    6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: weresth

Severim bu adami.Izlediklerimin hepside cok guzel filmlerdir ama Anger Management'de cok gulmustum

Alıntıları Göster
    Hakkaten komedi dedin mi ilk 5 de

Orijinalden alıntı: sLevin

Hakkaten komedi dedin mi ilk 5 de

Alıntıları Göster
    Tabiki 50 FIRST DATES
    Süpper bir filmdi takar takar izlerim arada

єгςคภ รє๔єŦ

• quote:

Orijinalden alıntı: ER_JaNN

Tabiki 50 FIRST DATES

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ER_JaNN

Tabiki 50 FIRST DATES

çok güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sleep

quote:

Orjinalden alıntı: ER_JaNN

Tabiki 50 FIRST DATES

çok güzeldi

Alıntıları Göster
    Anger Management ile Punch-Drunk Love hoşuma giden filmlerindendi. Ama Adam Sandler gerçekten harika oyunculuğuna rağmen biraz vasat filmlerde rol alıyor artık bir marka olmuş bir isim için keşke böyle mükemmle bir filmde görebilsek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izlediklerimi yaziim önce
    Billy Madison (1995)
    Happy Gilmore (1996)
    The Wedding Singer (1998)
    The Waterboy (1998)
    Big Daddy (1999)
    Little Nicky (2000)
    Punch-Drunk Love (2002)
    Mr. Deeds (2002)
    Anger Management (2003)
    50 First Dates (2004)
    Spanglish (2004)
    The Longest Yard (2005)
    Click (2006)

yani baya filmini izledim ... ve bu adam benim favori oyuncumdur hemde komedi romantik komedi dalında felan değil..genelde!!
    bu adam kadar samimi bir oyunculuk görmedim...

ve filmleri genelde aile filmleri oluyor...espirileride genelde sıradan hayattan olaylarla ilgili tespitler..bazen insanı en çok etkileyen şey herşeyin alabildiğie doğal olması olur...sabak kalkar yorganı üstünden atar saate bakar daha vakit vardır buzdolabına gider süt şişesini diker kaşına kaşına tuvaletteki aynanın karşısına geçer ve kendisiyle dalga geçmeye başlar...

genelde filmlerinde gozume carpan hep filmi okadar duygusal bir hale getiriyor ki boyle ağlayacaksin ama o gozyaslarina kiyamiyor ve ustaca bir espiriyle gülme ve gozyaslarini beraber yasatiyor sana...

birazda sevdiğini soyleyecekken birden vazgeçip kıvıran acemi çapkınlar gibi...seni seviyorum ...seviyorum derken hani arkadaş olarak:)

en sevdiğim filmi yazmayı unutmuşum hehehe

ermmm.. click diyorum efendim

bu arada reign over me hala gelmedi türkiyeye yeni filmi çıktı adamın..sanirim netten indirmek akillica olacak..gönül sinemada izlemek isterdi tabi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apeka -- 17 Haziran 2007; 1:21:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apeka

izlediklerimi yaziim önce
    Billy Madison (1995)
    Happy Gilmore (1996)
    The Wedding Singer (1998)
    The Waterboy (1998)
    Big Daddy (1999)
    Little Nicky (2000)
    Punch-Drunk Love (2002)
    Mr. Deeds (2002)
    Anger Management (2003)
    50 First Dates (2004)
    Spanglish (2004)
    The Longest Yard (2005)
    Click (2006)

yani baya filmini izledim ... ve bu adam benim favori oyuncumdur hemde komedi romantik komedi dalında felan değil..genelde!!
    bu adam kadar samimi bir oyunculuk görmedim...

ve filmleri genelde aile filmleri oluyor...espirileride genelde sıradan hayattan olaylarla ilgili tespitler..bazen insanı en çok etkileyen şey herşeyin alabildiğie doğal olması olur...sabak kalkar yorganı üstünden atar saate bakar daha vakit vardır buzdolabına gider süt şişesini diker kaşına kaşına tuvaletteki aynanın karşısına geçer ve kendisiyle dalga geçmeye başlar...

genelde filmlerinde gozume carpan hep filmi okadar duygusal bir hale getiriyor ki boyle ağlayacaksin ama o gozyaslarina kiyamiyor ve ustaca bir espiriyle gülme ve gozyaslarini beraber yasatiyor sana...

birazda sevdiğini soyleyecekken birden vazgeçip kıvıran acemi çapkınlar gibi...seni seviyorum ...seviyorum derken hani arkadaş olarak:)

en sevdiğim filmi yazmayı unutmuşum hehehe

ermmm.. click diyorum efendim

bu arada reign over me hala gelmedi türkiyeye yeni filmi çıktı adamın..sanirim netten indirmek akillica olacak..gönül sinemada izlemek isterdi tabi ama
    bsarsilmaz Hocam şiir gibi anlatmışsın Adam Sandler'i ama gerçekden de anlattığın gibi.Ben en sevdiğime karar veremedim hepsini her izlediğimde ilk defa izlemiş kadar beğeniyorum.Gerçekden çok başarılı..

• quote:

Orijinalden alıntı: uguRnB

bsarsilmaz Hocam şiir gibi anlatmışsın Adam Sandler'i ama gerçekden de anlattığın gibi.Ben en sevdiğime karar veremedim hepsini her izlediğimde ilk defa izlemiş kadar beğeniyorum.Gerçekden çok başarılı..

Alıntıları Göster
    Anger Management (2003)
    50 First Dates (2004)

Bu iki filmi gerçekten çok güzel. Fazla filmini izlemedim ama arada Star tv'de eski komedi filmlerine rastlıyorum. Ve edindiğim kanıya göre zamanında sulu komedilerde rol almış daha sonra doğru yolu bulmuş biri gibi geliyor. Özellikle de bu iki filmi çok güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Anger Management (2003)
    50 First Dates (2004)

Bu iki filmi gerçekten çok güzel. Fazla filmini izlemedim ama arada Star tv'de eski komedi filmlerine rastlıyorum. Ve edindiğim kanıya göre zamanında sulu komedilerde rol almış daha sonra doğru yolu bulmuş biri gibi geliyor. Özellikle de bu iki filmi çok güzel.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bişey sorucam! Bu "click" filminde şişmanladıkdan sonra kendi evine gidiyor siyah bi arabayla.Arabadan inip eve doğru yürürken arabanın radyosunda bi parça çalıyo..O parçanın ismini bilen varsa yazabilir mi? Bi bulamadım şarkıyı çok aradım..

• quote:

Orjinalden alıntı: *METT*

50 First Dates (2004)
    Click (2006)

bu iki filmini beğendim ama malesef bu adama aşırı derecede antipati duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyjonquil -- 18 Haziran 2007; 8:28:58 >

Orijinalden alıntı: coyjonquil

quote:

50 First Dates (2004)
    Click (2006)

bu iki filmini beğendim ama malesef bu adama aşırı derecede antipati duyuyorum
    izledigim filmlerinin hepsi iyiydi bu adamin begendigim aktorlerden +
    + '89 da napmis ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogguzko -- 18 Haziran 2007; 8:55:24 >

Orijinalden alıntı: ogguzko

izledigim filmlerinin hepsi iyiydi bu adamin begendigim aktorlerden +
    + '89 da napmis ya

Alıntıları Göster
    Çok iyi bir oyuncu . click de performansı muthişti

Orijinalden alıntı: GeNeRaL..

Çok iyi bir oyuncu . click de performansı muthişti

Alıntıları Göster
    50 first dates in tadı başkadır
    bi de longest yards filmi var ikinci yarısından sonra film kopuyo gülmekten çenem düşecekti evdekiler geldi odaya noluyo diye gerçekten komik

Orijinalden alıntı: adriano123

50 first dates in tadı başkadır
    bi de longest yards filmi var ikinci yarısından sonra film kopuyo gülmekten çenem düşecekti evdekiler geldi odaya noluyo diye gerçekten komik

Alıntıları Göster
    Adam sandler gercekten cok ıyı oyuncu.Filmleri cok eglenceli Bıde en kotu oyuncu sectıler adamı...

Orijinalden alıntı: Eommaergh

Adam sandler gercekten cok ıyı oyuncu.Filmleri cok eglenceli Bıde en kotu oyuncu sectıler adamı...

Alıntıları Göster
    50 First Dates (2004)

süper bir filmdir canım sıkkın olduğunda açıp o filmi izlerimm

Orijinalden alıntı: .LaL.

50 First Dates (2004)

süper bir filmdir canım sıkkın olduğunda açıp o filmi izlerimm

Alıntıları Göster
    50 ilk öpücük
    click izlediğim filmleri ikiside süperdi ayrıca çok iyi oyuncu

Orijinalden alıntı: uguRnB

Arkadaşlar bişey sorucam! Bu "click" filminde şişmanladıkdan sonra kendi evine gidiyor siyah bi arabayla.Arabadan inip eve doğru yürürken arabanın radyosunda bi parça çalıyo..O parçanın ismini bilen varsa yazabilir mi? Bi bulamadım şarkıyı çok aradım..

Alıntıları Göster
    quote:

"Feeling's Got To Stay"
    Written and Performed by Ric Ocasek
    Courtesy of Metro Tube Productions Limited

sometimes when you can't get through

and no one ever comes to you

you got to question one more time

what you're going to find

sometimes when things don't click

and the throws of life are getting thick

the thought of good times linger on

where they don't belong

that feeling's got to stay

even when you time gets broken

-Donna !

don't let it get away

sometimes when you can't think straight

and the other side is lookig great

yoy hear the whispers in the dark

make the same remark

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveR_AfteR -- 20 Haziran 2007; 3:10:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EveR_AfteR

quote:

"Feeling's Got To Stay"
    Written and Performed by Ric Ocasek
    Courtesy of Metro Tube Productions Limited

sometimes when you can't get through

and no one ever comes to you

you got to question one more time

what you're going to find

sometimes when things don't click

and the throws of life are getting thick

the thought of good times linger on

where they don't belong

even when you time gets broken

-Donna !

don't let it get away

sometimes when you can't think straight

and the other side is lookig great

yoy hear the whispers in the dark

make the same remark

Alıntıları Göster
    ''Click'' de inanılmaz oynamıştır, 10 numara bir arkadaşdır kendileri.
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.