Şimdi Ara

Adam Olacak Çocuk! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

Küçük çocukların bile beynine kin nefret enjekte ediliyor sizde adam olacak diyorsunuz. Holiganlık diz boyu.

Hocam şu mesajını beğeneyim dedim ama maalesef şu forumda bile o kadar kutuplaşmış ki insanlar tuttuğumuz takımlar farklı olduğundan yazdığınız mesajı beğenemiyormuşuz artık. :)

İşte bu konudaki çocuğu yetiştiren aileler olduğu sürece biz birbirimizi yemeye devam eder, ülke içinde gelen anlık başarılarla birbirimizi hırpalar dururuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Surveillance

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Küçük çocukların bile beynine kin nefret enjekte ediliyor sizde adam olacak diyorsunuz. Holiganlık diz boyu.

Hocam şu mesajını beğeneyim dedim ama maalesef şu forumda bile o kadar kutuplaşmış ki insanlar tuttuğumuz takımlar farklı olduğundan yazdığınız mesajı beğenemiyormuşuz artık. :)

İşte bu konudaki çocuğu yetiştiren aileler olduğu sürece biz birbirimizi yemeye devam eder, ülke içinde gelen anlık başarılarla birbirimizi hırpalar dururuz.

Artı eksi önemli değil önemli olan fikirlere saygı duyulması. Birinin belirttiği bir fikri beğenmesek bile saygı duymalıyız. Ama bu forumda birinin yorumunu biri beğenmediği zaman direk kendini hakaret etme ihtiyacı hissediyor. İnsanlara ve fikirlerine saygı diye bir şey kalmamış.

• Şuna gülen, hoşuna giden adam küfüre osuruğa gülen; düşük zeka seviyesinde,toplum için zararlı potansiyel suçlulardır.

Başlığı açan kardeş biz adam olacak çocuğu Barış Manço'dan saygıyla ve sevgiyle öğrendik orada hiçbir zaman büyüklere karşı ukalalık,sevgisizlik diye bir şey yoktu. Çocuklarımıza da bu şekilde ''maganda olacak çocuk'' şeklinde öğretmeyi planlamıyoruz.Bunu hoş gören gitsin aynada biraz kendisiyle tartışsın.

he still waiting for god's choice
  • Sevmemek holiganlık değil ki. Ben de Gs'den nefret ediyorum. Gsliler de Fb'den nefret ediyor. Ama kol kola maç izlememize engel değil bu durum. İnsan olduğumuzu unutmadığımız sürece, camiaya duyduğumuz nefreti taraftarına duymadıktan sonra mesele yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hoş bu düşüncelerin değişmeyeceği diye birşey de yok. yaşı daha çok küçük.

• ben küçüklüğümü hatırlamaya çalışıyorum da içimde fenere karşı böyle bir nefret yoktu çocuğa üzüldüm yazık
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.