Bildirim
adam gibi tır/otobüs simulator oyunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Trucks var Euro truck var bus sımılator var ..Pek bilmiyorum ama bunları oynamıştım. -
OMSI Bus Simulator iyi gibi şimdilik. Dene istersen. -
Otobüs sim olarak omsi bus sim ve bus simulator.
Tır olarak : Scania truck sim. -
http://www.oyunindir.gen.tr/Tir-oyunlari/
bi de otobüs olarak bus driver falan varmış pek ilgi duyduğum bi alan değil -
german truck neden bu aralar bunu oynuyorum -
Euro Truck Simulator ve Bus Driver -
euro truck direksiyonsuz cok kotu kesik kesik viraj donuyon tuslarla cunku ve bide tir kirilmiyo :) ama grafikler cok guzel bir tir oyunu olmasina ragmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bus simulator 2010 candır. Denemeni tavsiye ederim. Tır olarak da 18 wos haulin çok iyidir diğerlerine göre. -
quote:
Orijinalden alıntı: ajdarS3
euro truck direksiyonsuz cok kotu kesik kesik viraj donuyon tuslarla cunku ve bide tir kirilmiyo :) ama grafikler cok guzel bir tir oyunu olmasina ragmen
aynen sırf virajda dönme olayı yüzünden bıraktım oyunu direksiyonsuz tam oynanmıyo oyun. -
bence sistemin kaldırırsa scania truck sim, virajları kesik kesik dönme sorunu yok, ama benim gibi sistemin biraz eski ise euro yada german truck sim -
Otobüs simulasyonu olarak OMSI:Bus Simulator iyidir. -
german truck simulator de bütün video ayarlarını fulluyom pci imzamdaki gibi ama zorlanıo pc oyunda altı üstü 450mb filan ben öle indirdim yani:D -
TIR İSTİYOSAN
1-)EURO TRUCK SİMULATOR
2-)GERMAN TRCUK SİMULATOR
EĞER OTOBÜS İSTİYOSAN
1-)OMSI BUS SIMULATOR İYİDİR
2-)BUS SİMULOTOR 2012
-
Ya Arkadaslar. 18 Wos haulin WİNDOWS 8 DE ÇALIŞIR MI ? -
Euro Truck Simulator Serisi -
http://www.indir.org/tir-simulasyon-oyunu/ Euro Truck Similator 2'yi tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpcafe -- 10 Aralık 2014; 15:34:42 > -
Euro Truck 2 :) -
Tır : Rign Roll ve Euro Truck simulator 2
otobüs dersen en iyi şuan Omsi Simulator
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X