Şimdi Ara

Adam gibi romantik film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Romantik filmlerin çoğu baştan sonra pompa , adamlarım aşk anlayışı bu olmuş . Ben daha çok aşkın sevginin ön planda olduğu bir film istiyorum .

Önerilerinizi bekliyorum ...

• Ne demek istediğini anlamadım ama The Vow, Dear John iyi filmlerdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Ne demek istediğini anlamadım ama The Vow, Dear John iyi filmlerdir

Hocam filmin başından sonuna kadar dolu dolu sevişme sahnesi oluyo , sevmiyorum öylelerini . Başka bir kategoriye giriyor onlar Minimum sevişme sahneli romantik film istiyorum ben .
  • yYeniçerii kullanıcısına yanıt
    He yok bende izlemem öyle artık aşk izlemiyorum zaten boş geliyor ama eskiden izlediğim güzel filmler öpüşme sahnesi bile azdır, romantik-komedi olarak Proposal,Leap Year,Just Like Heaven öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Adam pompa demiş ilk mesajında nasıl anlamıyorsunuz ya
  • 500 Days of Summer izleyebilirsiniz o zaman. Diğer romantik filmler gibi aşkı overrated anlatmıyor. Filmi izledikten sonra "Nerede böyle aşklar?" moduna girmiyorsunuz. Bu film çok gerçekçi gelirse About Time da baya güzel. Sonradan aklıma geldi A Very Long Engagement ve Les Amants du Pont-Neuf de daha aşka dayalı filmlerdi ve sevişme barındırmıyordu. Ayrıca The Lunchbox filmi de aşkı değişik bir şekilde ele alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 30 Ocak 2015; 22:36:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önerileriniz için çok teşekkür ederim izleyecem hepsini bu haftasonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Adam pompa demiş ilk mesajında nasıl anlamıyorsunuz ya

• bu nedir yaa yine imbd sistemi yarım yamalak çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 31 Ocak 2015; 11:32:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.