Şimdi Ara

Adam Gibi Adam Gökhan Töre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun be Gökhan Şu Türkiye'de adamım diye geçinenlere adamlık dersi verdin

• Töre gibi sağ kanat oyuncusu mu var be

Adam Gibi Adam Gökhan Töre
  • Takımınıza büyük imanınız varmış.
  • Adam hala ağzını açmadı. Hakan in babası da Not isteyen Veli gibi dolanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazi gsliler niye boyle costular anlayamiyorum...
    Tamam hakli haksiz yakinda cikar ortaya ..
    Mal bulmus magrubi gibi konuya atlamalarina bir anlam veremiyorum..
    Sene basinda Gokhanin pesinden az kosmadilar acaba bu yuzden mi?

• Keşke bazıları şu çocuğun tüyü kadar olabilse... Meloyu idol alanlardan beklentim düşük gerçide tüyü olsanız yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatiyılmaz

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Beşiktaş a yakışan bir oyuncu

takım arkadaşının kız arkadaşına sulanacaksın,yan gözle bakacaksın sonra masumu oynayacaksın.Ben de olsam odasını basıp boynuna sarılırdım ama silah doğruysa yanlış ve aşırı bir tepki olmuş.Gökhan Töre'yi tanımasak tamam diyeceğiz de bu adamın ben saha içinde bir tane ne rakibe ne hakeme yamuğunu görmedim.Takım içinde ersanla,oğuzhanla,olcayla kardeş gibi zaten.

Tamam cezası verilsin milli takıma çağırılmasın ama Beşiktaş klübünü ilgilendiren bir durum yok klüpten ceza beklemek nedir amacınız ne lan?

Kim Beşiktaş'ın ceza vermesini bekliyor?Kendi kendinize element uyduruyorsunuz.Herkesin dilinde olan şey "Gökhan Töre nasıl olur da hala milli takıma çağırılır?"

Bi kız arkadaş mevzusu var gidiyor,nereden çıktı bu kaynağı ne belli değil.Silah çekildiği doğrulandı ama kız arkadaşına sarkma gibi bir şeyi kim söyledi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadar kolay degil futbolcuyu itibarsizlastirma.

Adam gibi adamdir Gokhan.

• neyin ne olduğunu bilmeden oyuncumuzu kimselere YEDİRMEYİZ!!!
  • quote:

quote:

takım arkadaşının kız arkadaşına sulanacaksın,yan gözle bakacaksın sonra masumu oynayacaksın.Ben de olsam odasını basıp boynuna sarılırdım ama silah doğruysa yanlış ve aşırı bir tepki olmuş.Gökhan Töre'yi tanımasak tamam diyeceğiz de bu adamın ben saha içinde bir tane ne rakibe ne hakeme yamuğunu görmedim.Takım içinde ersanla,oğuzhanla,olcayla kardeş gibi zaten.

Tamam cezası verilsin milli takıma çağırılmasın ama Beşiktaş klübünü ilgilendiren bir durum yok klüpten ceza beklemek nedir amacınız ne lan?

Saha içine silah sokamıyor. Formadan çok belli olur diye o yüzden görmemişsindir saha içinde yamuğunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: kova yaşar

Yakışır size.

Köpek taklidi yapanların size yakıştığı gibi mi

headshot
  • Bi laf vardır, moklu sidikliye mana buluyor... ki burada sidik midik de yok, belki 'çüvdürme'...

Renktaşlar hadi bakim bi dağılın...
  • Gülebilmene sevindim en azından gülebiliyorsun yazamadığın çok aşikar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

quote:

quote:

yav hehe

yazacak cevabın olmayınca yav he he tabi

hehe yav vereyim sana seni mi kırcam genç

• Blok listeme eklemeler yaptım renkli isimleri
  • Gökhan tarafından silah çekme falan yok önce bunu aklınıza sokun. Göz dağı verme amaçlı birilerini çağırmış işte efendi olun demiş, ben sizin Almanya'daki takım arkadaşlarınıza benzemem akıllı olun demiş hepsi bu...

• adam melonun yaptığının kat be kat fazlasını yaptı bu saatten sonra kimse ağzını açıp meloya laf etmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ipwntrolz

adam melonun yaptığının kat be kat fazlasını yaptı bu saatten sonra kimse ağzını açıp meloya laf etmesin

kimse molunun yaptıklarından fazlasını yapamaz. melonun futbol lisansı yırtılmalı.
  • Mertçe gerçekleri konuşmak işinize gelmiyor değil mi? Gökhan'ın silah taşıdığı veya çektiği falan yok, sadece araya tanıdıklarını sokmuş. Sebebi de gayet açık... Bu tarz tanıdığı olmayan futbolcu da yoktur herhalde, hem de bu adam Rusya'da yaşamış. Evet yapılan doğru değil ama bu kadar büyütülecek bir şey hiç değil, saha içinde, dışında neler yapılıyor, buna mı taktınız? Gökhan'a laf edecekler önce dönüp aynaya bakmalılar, daha sonra zaten konuşmaya yüzleri olmayacaktır. Bu lafları edenler bu futbolcuyu bu işler ortaya çıktıktan sonra transfer etmeye çalıştı ama edemedi, çünkü Gökhan gerçek bir Beşiktaş'lı ve bunun için üzerine geliniyor. Evet hataları var ama bundan size ne, yöneticileri, hocaları gerekli konuşmaları yaptı zaten, yürüyün gidin işinize...
  • iyi yapmış gökhan keşke sıksaymış bacağınada bir tane
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.