Şimdi Ara

Adam Akıllı Bir Facebook Hesabı Açmak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim, Kapanma Riski Taşımayan Facebook Hesabı Açmam Lazım.

    Şu Facebook'un Aşırı Gereksiz Güvenlik Çabaları, Beni Deli Ediyor. Bak Twitter'a Telefon, Bilgi vs. Paylaşmadan Kullanabiliyorum. Facebook'ta VPN Bile Açsan. Sanki Başkasının Eline Geçmiş Gibi. Hemen Kilitliyor Hesabı.

    Öncelikle Orijinal Bilgiler Taşıyan Bir Hesap Olmayacak. Amacım Fake Hesap Açmak. Telefon Numarası Ekleme İmkanım Yok. Kimlik Doğrulamada Yapamayacağıma Göre. Hesap Kapanma Riski Taşıyacak. Benim Uzun Soluklu Bir Hesap Açmam Lazım. Açtıım Hesaplar, Zırt Pırt Kapanıyor.

    Sizin Tecrübeleriniz, Tavsiyeniz Var mı? Varsa Paylaşın. Ona Göre Yol İzleyeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seni Lanet Olasıca Pislik -- 9 Şubat 2017; 6:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up Up Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare sahte kimlik
  • Facebook kullanan var mı hâlâ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feedbask -- 11 Şubat 2017; 17:34:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesap Bazında Değil. Sayfa ve Grup Bazında Düşün. Amacım Kitleye Hitap Etmek Yani. O Sayfaların Güvenli Olması İçin. Güvenli Hesaba Sahip Olmak Lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekarabagidelim kullanıcısına yanıt
    Nasıl Olcek O İş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grup için değil fakat sayfa için gerçek kimliğinde bir hesap açabilirsin. Nasılsa sayfayı takip edenler senin hesabını görmeyecekler.
  • Sahte islerle ancak sahte bir hayat yasarsin. Dogruya yonel duzgun ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyman K kullanıcısına yanıt
    Olay Sahte veya Gerçeklik Değil Açıkçası. Konunun Amacı, Profilin Kilitlenmesini Engellemek. Açtığım Hesaplar "Hesabınız Başkasının Eline Geçmiş Olabilir" Gibisinden Güvenlik Önlemleriyle Kilitleniyor. Yani Adamlar Gelipte "Bu Hesap Fake, Hemen Kilitleyelim" Demiyor. Güvenlikle İlgili Şüpheleniyorlar. Büyük İhtimalle VPN İle Alakalı. VPN'i Açınca IP Adresi Falan Değişiyor. Doğal Olarak Başka Bilgisayardan Facebook'a Girildiğini Düşünüp, Hesabı Kilitliyorlar. Ben Orijinal Hesap Açsam. Yine Aynı Sorun Karşıma Çıkacak. Zırt Pırt Kimlik Fotoğrafı Göndermek Zorunda Kalacağız. Adamlar Gelipte, Sicilimi Arayacak Değil. Fake veya Orijinal Anlamazlar. Facebook'ta Bir Profilin Adını ve Profil Fotoğrafının Aynısını Koyarsam, Anca Kapatırlar.

    Özet: Sıkıntı Hangi Sebepten Dolayı Hesabın Kilitlendiğini Bilememem.
  • tekarabagidelim kullanıcısına yanıt
    Photoshop'la Falan Yapılabilir Aslında. Ama Sanırım Hesabı Kilitlemelerinin Sebebi. Telefon Numarası Girmemem. N'olur, N'olmaz Photoshop'la Kimlik Yapmak Lazım.
  • Bak kardesim, gene soyluyorum.



    Sahte islerle ugrasiyorsun. Madem sen bu halti dogru duzgun kullanmak istemiyorsun o zaman dogru yolda gitmeyeceksin. Numarani vermek istemiyorsan adam da seni sisteminden bir sekilde atiyor iste. Ben facebook nedir bilmem. Ilk ciktigi zamanlar kullanmisimdir birkac ay. Sosyal medya hesabim yok. Kafam rahat. Aklima vay sunu nasi yapsam vay bunu nasi etsem gibisinden zamanimi calacak seyler gelmiyor. Sana da siddetle tavsiyem. Birak bu isleri. Yasin kac bilmiyorum ama zamanini boyle bos isler yerine hem kendine hem ailene hem sevdiklerine hem de Allah'ina ver. Daha cok sey kazanacagini garanti edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.