Şimdi Ara

adam 4 yolda sağdan geçirdi %100 kusur bana verildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ehliyet almak bu kadar kolay iste adam sagdan vurdu ben suclu ciktim diyor
    Heyy Allah im yaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve hırsız girse bir daha evde girmem dersek
    Asansörde kalsak bir daha asansöre binmem dersek
    Metro arızalansa bir daha binmem dersek
    Yoldaki usulsüz bir çukura düşsek bir daha yürümem dersek

Dolaylı yoldan bunların hepsi ülkenin suçu ama uğrayıp şikayetçi olup mücadele edip düzelmesini sağlamalıyız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mng1

beyin göçü yapıp yurttdışına kaçmak gerekiyor.şuan düşünüyorum da almanya türklere ne küfürler ediyordur.oranında kesin düzenini bozmuşuzdur.

Valla hocam düzen Türkiye'nin kinden iyi :) gittim gördüm affetmiyorlar olmadık yerde polis var 40 lik yerde 50 ile git ceza kapında yayaya yol verme hemen sikayet ediyorlar ben ilk gittiğimde dayioglunun arabayı aldım ciktim ulen biri sikayet etmiş bu yaya yolu muhabbettiyle :) dil yok polise turkce yazda gideyim diyorum anlamıyor iki saat uğraştım :D neyse para konusu koymadida bir tane turk dayı geçiyordu dedim dayı bi yardım et sudur budur turk turku gurbette öper hesabı 50 € isteyince bastım s....ri gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 23 Mart 2014; 8:11:49 >
  • Güzel kardeşim dörtyol diyorsun, adam sağdan çarptı diyorsun sonra da %100 kusur sana çıktı diye şaşırıyorsun. Diğer saydığın bütün kazalar da senin önleyici sürüş yapmamandan kaynaklanıyor. Sadece kullandığın arabayla bir şeylere çarpmamak marifet değil, asıl marifet başka araçların sana çarpmaması için önleyici sürüş yapmak. Vale çıkmış çarpmış(frene basıp bekleyeceksin), tır çarpmış(yüksek araç olduğu için sağına soluna girip beklemeyeceksin), yola kum dökülmüş (frene asılmadan yavaşlayacaksın)

• Araç kamerası olmasa kusur bana kalacaktı:
    http://www.youtube.com/watch?v=6cCpuClg3o8&feature=youtu.be

Karşı tarafın şirketinden 1000 TL tazminat aldım ama 3000 TL daha almak için mücadelem devam ediyor.

• Sağı boş olan geçer. Sizin malesef doluymuş. Geçmiş olsun bütün talihsizlikleriniz için.

• Geçmiş olsun. Can sıkıcı bir durum.

• İlk mesajdaki ki kaza için değil ama...Kavsak içindeki araçlara yol verme işi, bin yıl sonra bile çözülmeyecek sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Araç kamerası olmasa kusur bana kalacaktı:

Karşı tarafın şirketinden 1000 TL tazminat aldım ama 3000 TL daha almak için mücadelem devam ediyor.

Size burada kusur falan verilmedi mi?

Kavsaga isik sariya donmesine ragmen cok hizli giriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

quote:

beyin göçü yapıp yurttdışına kaçmak gerekiyor.şuan düşünüyorum da almanya türklere ne küfürler ediyordur.oranında kesin düzenini bozmuşuzdur.

Valla hocam düzen Türkiye'nin kinden iyi :) gittim gördüm affetmiyorlar olmadık yerde polis var 40 lik yerde 50 ile git ceza kapında yayaya yol verme hemen sikayet ediyorlar ben ilk gittiğimde dayioglunun arabayı aldım ciktim ulen biri sikayet etmiş bu yaya yolu muhabbettiyle :) dil yok polise turkce yazda gideyim diyorum anlamıyor iki saat uğraştım :D neyse para konusu koymadida bir tane turk dayı geçiyordu dedim dayı bi yardım et sudur budur turk turku gurbette öper hesabı 50 € isteyince bastım s....ri gönderdim

insanımız düzelse serseri sayısı azalsa böyle sorunlar olmaz.bende tıp fakültesini bitirip amerikaya kaçacağım daha 1 senem kaldı fakültenin bitmesine.orada huzura ereceğim.şimdi yurtdışından doktorlar türkiyeye getirilecek ve askerlik yapmadan doktor olacak türk doktorlar ise tus a girecek sonrasında ise askerlik yapacak.amerikada da artık bir otomatik vites hızlı bir araç alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

quote:

Bence burada iki taraf da suçlu. Kavşağa kontrollü girilir.

• quote:

quote:

quote:

insanımız düzelse serseri sayısı azalsa böyle sorunlar olmaz.bende tıp fakültesini bitirip amerikaya kaçacağım daha 1 senem kaldı fakültenin bitmesine.orada huzura ereceğim.şimdi yurtdışından doktorlar türkiyeye getirilecek ve askerlik yapmadan doktor olacak türk doktorlar ise tus a girecek sonrasında ise askerlik yapacak.amerikada da artık bir otomatik vites hızlı bir araç alırım

Hakkınızda
    Hayırlısı olsun hocam..

• Eğer kapıya doğru ön taraftan vurduysa suç %100 sizde olur.

Ama kapıya doğru arka taraftan vurursa suç %100 onda olur.
  • Geçmiş olsun. Cok takmayın kafanıza Allah beterinden saklasın.

Yalnız şu artık iyice anlaşıyor ki arac ici kamera şart! Bu biran önce yasal zorunluluk hale getirilmeli ve bizlerde artık bundan kaçınmamalıyiz önlemlerinizi almalıyız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hakkınızda
    Hayırlısı olsun hocam..

teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

fazladan kasko primi ödetecekler muhtemelen. olan benim yüzlerce lirama olacak.

1)2011 yılında bana tır çarptı sağ taraftan, tır şoförü ehliyetsizdi ben polis çağırana kadar ehliyeti olan arkadaşı geldi ben kullanıyordum dedi yırttı, üstelik kavga çıkar diye adam da getirdi.

2)gene 2011 yılında alkollü sürücü sağ taraftan vurdu bar çıkışında, bardaki valelerden biri arabaya bindi ve kaçtı. Polise ihbar verdim ama kayıt hiç bir şey yok tabi ki karşı tarafın arabası da gece yarısı dakikasında yapılmış.

3)2013 yılında maltepe sahilini dolduran kamyonların yere döktüğü toz toprak çamur pislikten dolayı kaydım, araba perte çıktı gerekli yerlere şikayette bulundum ama şans ya yağmur yağdı hiç bir kanıt kalmadı.

Bence hatayı kendinizde arayın. 3 yılda biri pertli 4 kazaya karışmak sadece kötü şansla açıklanamaz.

Defansif sürüş yapamıyor olabilirsiniz. Başkalarının hatasını tolare edecek tecrübeye sahip değilsiniz gibi görünüyor.

Yılda net 30 bin kilometre araç kullanıyorum. Ne dangalaklarla karşılaşıyorum ama bir şekilde kurtarıyorum, Önlem alıyorum, dikkatli davranıyorum.

10 yılda tek bir kaza yaptım. Onunda sebebi bir günde aşırı yol yaptığım için yorgunluktan dikkatim dağılmış, otoyolda bariyerlere sürttüm.

Başkalarının Hatalarını Farkedebilecek Tecrübe Yada Zeka Bütün Mesele Bu Ama bu dangalaklar yüzünden sürekli başkalarını düşünmekte can sıkıcı

• millet hanzo gibi kendim kaç kere başkalarının hatalarını tolere ettim bu işlerde yol benim şöyle böyle demek çare değil..çok dikkatli olunmalı bu arada geçmiş olsun Allah beterinden korusun dikkatli sürüşler..
  • ehliyet pazardan meyve sebze alınır gibi verilirse olacağı bu arkadaş

adam sağdan gelen vurdu %100 kusur bana verildi diyor...

aksine bir işaret yoksa (Dur, Yol Ver...vs) kavşaklarda yol hakkı sağdan gelen aracındır.(nokta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

quote:

%100 Fluence e kusur verildi.
    Videou dikkatli izleyen arkadaşlar olayda kasıt olduğunu da farkedecektir.
    Sanırım eksper de bu kasıtı farketti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Üzerinizde silah bulundurun.

Böyle bir durum oldu mu çok işe yarıyor.

Sizde kaza yapabilirdiniz sonucta hepimiz insaniz hataya musait dunyada yasiyoruz. Kaza yaptiginizda herkes kendini hakli gorur ki karsidaki cikarip aslanim hata yaptin bende cezani kesiyorum diyip yapistirsin mi ?

Sayet bugun adamin birisi o kadar sıkıstirdi o kadar bikkinlik verdi ki cevremde sabirli biri olarak bilinirim silah olsa vururdum heralde. Arabada 2 paket sakiz tasiyorum sinirlenince at agzina cigne. Her gun kavga dovus olsa hergun bunlari oldursen bitmezler. Sakin olmak gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.